Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
na Savi Bohinjki krogle deževale na ribiča
#1
V Slovenskih Novicah pa članek, ki omenja to tekmo: Krogle s strelišča tolkle med ribiče
SN 10.8.2015,stran 3

Sent from Galaxy S5 and Tapatalk.
Odgovori
#2
Pa seveda na veliko na naslovnici Doh Thumbdown
Odgovori
#3
(10-08-2015, 16:14)turist Napisal: V Slovenskih Novicah pa članek, ki omenja to tekmo: Krogle s strelišča tolkle med ribiče
SN 10.8.2015,stran 3

Sent from Galaxy S5 and Tapatalk.

a to je v sportskih novostih?
Odgovori
#4
Ne šimek v ribiških novicah... verjetno je prišlo do napake, glede na to da se oseba x nikoli ne zmoti Shootme


Priponke Male slike
       
Odgovori
#5
Strela daj malo to pojasni da se ne bodo sirile neresnicne informacije! Po navadi si glasen ko ni treba sedaj pa tišina! To se tiče vseh nas ne samo tebe!
Resno vzemi moj namig!
Andrej Feguš
Odgovori
#6
Moj odgovor na to temo...zadeva urejena, težave Ribiške družine Bled, ki povzročajo nepotrebne zaplete nihče ni bil ogrožen in v smrtni nevarnosti smer streljanja v liniji tarč tako, da informacija ribiča ne drži.Policisti niso ugotovili nobenih nepravilnosti tako, da smo z našim streljanjem nadaljevali in ga zaključili z dobro voljo tekmovalcev.Naše aktivnosti se nadaljujejo..lp

zastopnik društva SDVV:boris zafran
Odgovori
#7
(10-08-2015, 23:34)strela Napisal: Moj odgovor na to temo...zadeva urejena, težave Ribiške družine Bled, ki povzročajo nepotrebne zaplete nihče ni bil ogrožen in v smrtni nevarnosti smer streljanja v liniji tarč tako, da informacija ribiča ne drži.Policisti niso ugotovili nobenih nepravilnosti tako, da smo z našim streljanjem nadaljevali in ga zaključili z dobro voljo tekmovalcev.Naše aktivnosti se nadaljujejo..lp

zastopnik društva SDVV:boris zafran


To sem hotel slišati!
Domneval sem da gre za nagajanje s strani nekoga, ki ga streljanje moti!
Pri tem ne izbirajo sredstev, od laži, do podtikanj in prirejanja dejstev( foto preluknjanih tabel, ki so tam bog ve koliko časa!)
Upam da bodo to prepoznali tudi v SV in take deviacije posameznikov ne bodo vplivale na režim strelišč!
Odgovori
#8
Andrej..hvala za tvoj odgovor tudi jaz upam,da bo tako..na tem področju ni nobenih kopalcev (otrok)ker je ta del reke zelo nevaren, mogoče se pojavijo kakšni raftarji pa ni nobene nevarnosti saj je nivo zemlje toloko višji od struge reke. Komentar v novicah je 100% na izmišljena laž nekega nadutega ribiča, ki ni mogel izkoristiti njegovega sla, da pokonča te prelepe ribice, ki krasijo reko Bohinjko.lp
Odgovori
#9
http://www.slovenskenovice.si/novice/slo...med-ribice

zgodba se še vedno pelje v slovenskih novicah. Objava na današnji dan. Če to ni res, bi bilo zelo koristno za skupno stvar, da se s strani strelcev objavi še njihov del zgodbe...
Odgovori
#10
Citat:»Toda potem je nenadoma zašumelo listje gostega obrežnega rastja,« je poudaril Remih. In hip zatem je nekaj švignilo prav med njima.

HAHAHAHAHAHAHAHAA

Je bla ščuka dvoživka ::) če ne morda mal preveč kačje sline.
Odgovori
#11
V grmovju nekaj poči, v bičevju zašumi in potem se pojavi palček Smuk ... pardon, pade krogla med ribiče. Po moje prej kamen, ampak to se objavi v najbolj branem slovenskem cajtengu, namesto da bi strelci napisali da ribiči podtikajo. Žal nam to ne gre v prid.
Odgovori
#12
Se bi dalo slikat cel članek tako, da ga lahko preberem še jaz, ki sem bolj star in me vid že malo izdaja?

Mene je najbolj nasmejal komentar o neokrnjeni Savi Bohinjki s postrvmi. Direkt bioeko iz ribigojnice. In to vrste iz Amerike.  Doh
Odgovori
#13
Novinar je dolžan pisati resnico. Sedaj bi moral objaviti tudi izjavo druge strani in zaključek policije. In to na naslovnici. Ni to nedolžna stvar.
Pri nas je kmet govoril, da so mu lovci prestrelili kosilnico. Ko zvem, se oglasim pri njemu. Zatrdil je, da je prestreljen blok in je kosilnica v popravilu. Ko pa hočem poklicati policijo pa takoj druga pesem. Vse si je izmislil ker je enega lovca videl na tistem travniku. Pa ni nič streljal.
Odgovori
#14
Zdej se bo vidl al sam po forumih grmi ali se zvesto svojemu nicku tudi kaj bliska :)
Odgovori
#15
taki članki v šodr cajtengu (ki ga žal bere 20% slovencev) so dobra podlaga za zaostrovanje zakonodaje. Dotični strelci, ki se jih to tiče, bi tukaj morali iti do konca, da se stvar razjasni in če so podatki novinarja napačni - zahtevati javno opravičilo v taistem cajtengu. To so dolžni narediti sebi in tudi ostalim strelcem, ki so tukaj posredno dobili nalepko o neodgovornosti.
Odgovori
#16
no ce sirijo napacne informacije potem je prav, da objavijo zgodbo se enkrat s pravimi podatki, da ne bo slabo luc metalo na strelce.
naj  raje ribiske palce in alkohol prepovejo
Odgovori
#17
Strela a bos kaj reagiral ali bos puscal dvome v tvojo resnico?????
Kot receno za dobro vseh moras pojaniti vesoljni Slo kaj je res! Novinar je dolžan objaviti razlago druge strani! Pa zapisnik policije vključi!
Kot pravijo: povej zdaj ali pa bodi tiho vse večne čase!!!!!!
Andrej Feguš
Odgovori
#18
Tukaj ni nobenih dvomov...zadeva je zaključena s strani Policije in ostalih organov nobenih nepravilnosti ni z naše strani, sedaj lahko ukrepamo z ovadbo proti novinarju, avtorju članka in ribiški družini.
Čakamo samo še na odgovor in privolitev SV, v vsakem primeru mora bit demant te zgodbe. lp
Odgovori
#19
No upam da bo res demanti v Slovenskih novicah! In to cim prej! Poklici avtorja clanka in to takoj zahtevaj!!!!
Obvescaj nas preko foruma kaj se dogaja saj, se enkrat, je to pomembno za vse nas!
Odgovori
#20
(23-08-2015, 13:34)strela Napisal: Tukaj ni nobenih dvomov...zadeva je zaključena s strani Policije in ostalih organov nobenih nepravilnosti ni z naše strani, sedaj lahko ukrepamo z ovadbo proti novinarju, avtorju članka in ribiški družini.
Čakamo samo še na odgovor in privolitev SV, v vsakem primeru mora bit demant te zgodbe. lp

Ovadba, s privolitvijo SV, je lahko v drugem planu - v medijih je treba čimprej objaviti le zaključke s strani Policije in ostalih organov. Ende!!
Seveda, to je moje mnenje!
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)