Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zaklepanje foruma za nepovabljene in debata o spremembah ZORO in pravilnika
#35
(17-07-2017, 09:48)romunov Napisal: Trije v tej niti so bili neposredno vpleteni v to mezgo in pravijo eno, ostali kaučkomandoti, ki se jim niti funkcije "Iskanje" odpret pa drugo. Če uporabim princip Okamove britvice s tremi rezili, bi rekel, da se slednji motijo.

SZPZ predlog


Predlagam, da si še enkrat preberete predlog, ki bo skoraj zagotovo šel v javno obravnavo in poslancem na mizo. Tule je še povezava do zadnjega predloga ZORO in Uredbe.


No tisti, ki ste poleg zadnjih verzij Zoro in Uredbe prebrali tudi odgovor MNZ (v točkah kjer piše kaj se upošteva in kaj ne) ste zagotovo opazili, da za par zadev piše da bodo še predlog pogajanj. To pomeni, da zadnji predlog še ni 100% pripravljen za javno obravnavo. Predvidevam pa da kar se MNZ tiče je to na 99% samo še "spogajat" se je treba okoli teh par malenkosti, jih zapisat in poslat vse skupaj v obravnavo.

Glede Direktive so pa jasno povedali, da to nima nikakršne veze z MDS in ker gre samo za implementacijo v ZOro se bo le-ta prevedla in vpisala v zakon. Tu se bolj postavlja vprašanje kako bodo implementirali v določilih, ki državam daje neko pravico reguliranja po svoji želji. Primer je izjeme strelci - direktiva pravi, da smo strelci LAHKO izjeme, kljub prepričanju nekaterih da piše da MORAMO biti izjeme. Tu se lahko zgodi še marsikaj. Seveda zaradi skrbi za nas in naše zdravje se lahko zgodi, da jim pade na pamet še kakšna neumnost, ki ni zapisana v direktivi ampak je povezana s spremembami, ki jih le-ta prinaša.

Vsekakor kreg in neenotnost je nekaj kar je v korist samo tistim, ki nas hočejo zatreti.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: zaklepanje foruma za nepovabljene in debata o spremembah ZORO in pravilnika - od Bobo - 17-07-2017, 10:29Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)