Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VABILO na ODPRTO STRELSKO TEKMOVANJE za POKAL BLED-2011
#43
"357" Napisal:Živjo!
Ne vem, če sva že kdaj debatirala, a glede "tekem" ki jih prireja Boris, obstaja tudi drugo mnenje, ki sem mu ga osebno na štiri oči, po telefonu in na tem forumu, že mnogokrat povedal in vidim, da imajo, o nepravilnostih, katerim sem bil tudi jaz priča, dosti za povedati še drugi udeleženci.
"Tekme", ki jih prireja, so zelo lepa druženja, a razen, da se na njih lahko ( tudi ) strelja, ni nikakršne povezave, s strelstvom. Strelstvo je namreč šport, ki ima svoje zakonitosti, ki so zapisane v pravilnikih. Po katerem pravilniku se izvajajo Borisove "tekme"? Pravilnika ni!! Zanj sem večkrat prosil, a zaman. Torej, kar se mene tiče, mi ne moreš očitati hinavščine, ker sem vse, na transparenten način napisal. Kar je bilo napisano, ni izmišljeno, ampak je plod mojega znanja, ki sem ga osvojil v dolgih letih aktivnega strelstva in je povzeto po strelski literaturi, ki je marsikomu ( mislim, da tudi tebi - če se motim, se opravičujem ), zelo velika neznanka.
Vzemi kot debato in ne kritiziranje.
Lp

Prosim, ne mi pisat privat sporočila. Vsekakor sem to vzel kot debato vendar je to forum in se debatira z vsemi oz. vsem na očeh.
357, pišeš o zakonih in zakonistostih strelstva, pa vendar kot sem v prejšnjem postu nisi to osebno pred vsemi že na sami tekmi povedal.
Praviš, da na 4 oči z Borisom. Drugič povej kar pred vsemi, tako da bodo še ostali imeli možnost slišati in verjemi, marsikateri bo imel
dober argumet tako za tvojo mišlenje tako proti tvojem. Vendar se to naredi na kraju samem in ne po forumih.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
VABILO na ODPRTO STRELSKO TEKMOVANJE za POKAL BLED-2011 - od Gost - 01-06-2011, 17:48



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)