Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Exclamation 
(02-12-2015, 08:41)tomygun Napisal: Menim, da bi bilo na forumu potrebno začeti zbirati podpise proti, v smislu te  https://www.change.org/p/council-of-the-...-ownership ki smo jo že podpisali, in poslati vse zbrane podpise našim veleumnim zastopnikom v EU parlamentu in našim pristojnom na MNZ.

Veleumni so predlagatelji sprememb na EU orožarsko direktivo, veleumni so tudi predlagatelji popravkov na naš ZORO vezanih za zaostrovanje regulative glede strelišč.
Na vsak način želijo regulirati nekaj, kar je že regulirano in kar dobro funkcionira. (Definitivno pa bo zahteva za spremembo dodatno uredila določene stvari, ki pa niso pokrite niti z obstoječo direktivo niti z našim ZORO in bo zakonodajo aktualizirala- kdor bo prebral bo vedel).
Ni pa pričakovati, da pa bodo glede te problemaike strokovni tudi naši poslanci v EU parlamentu, saj kot berem, tudi mi sami ne briljiramo in so naše pripombe dokaj površne predvsem pa odražajo sliko, da si je redko kdo od nas predloge za spremembo sploh prebral!

Zato bi bili konstruktivni predlogi vezani za posamezne elemente direktive dokaj koristini!
Nekoristno pa je copy/pastanje dopisov in zasipanje poštnih predalov katerega koli poslanca ali pa žaljiv odnos do njih!


S takim odnosom si sami delamo več škode kot pa koristi.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od 95krogov - 02-12-2015, 09:23



Uporabnikov, ki berejo to temo: 9 Gost(ov)