Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Remington 700 sistem
#1
kolikor spremljam, zelo razširjen sistem, veliko kopij, največ aftermarket delov, dodelave od spredaj in zadaj, ampak tudi skupinske tožbe uporabnikov za nevarno proženje, nikoli končani DIY... http://bulletin.accurateshooter.com/2017...rks-great/
v čem je pravzaprav fora tega Rem 700 sistema?
Odgovori
#2
enaka kot pri golfu2 dizel.
vem, da nič ne vem
Odgovori
#3
(16-06-2017, 12:26)Marks Napisal: kolikor spremljam, zelo razširjen sistem, veliko kopij, največ aftermarket delov, dodelave od spredaj in zadaj, ampak tudi skupinske tožbe uporabnikov za nevarno proženje, nikoli končani DIY... http://bulletin.accurateshooter.com/2017...rks-great/
v čem je pravzaprav fora tega Rem 700 sistema?

V tem da je domači ameriški in da se že dosti časa izdeluje brez spremembe , ko je enrat miljone kosov na okoli nastane tudi industrija predelav in dodelav in klonov ki se držijo formata in koncepta a so hkrati bolj natančno izdelani. V evropi imamo full pre več pestro ponudbo različnih sistemov da bi kak postal tako dominanten.Poleg vse splošno več orožja v ZDA 'merikanc' za razlik od evropskih lovcev ne kupuje flinte z gravurami da jo bo kazaj v 'šankbanki' svojim lovskim kolegom.

 Tud mauser ne,poleg tega tu ne sem vsak doma puškariti kot v ZDA kar še toliko bolj omejuje tržišče.

'meriški' kupec je ovca kakršni ni para,a tudi večinoma zelo cenena stranka, vse dela po principu ''đže svi turci tamo i mali mujo'' , par dobrih 'komentarjev uporabnikov' proda vse  a je res da tudi par slabih vse uniči.

 A zanimivo je da se tudi za zelo kvalitetne in drage izdelke najde zadosti strank ,ki pa prav tako vse kupujejo na rekla kazala tako ,da se zelo pazi na kake slabe izkušnje, ki se po netu razširijo .
Odgovori
#4
je tako veliko posodobljenih klonov oz. kopij sistema posledica neke dobre zasnove samega koncepta sistema ali enostavno posledica razširjenosti in posledično dodatnih delov za dodelave?
Odgovori
#5


Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)