Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VABILO na ODPRTO STRELSKO TEKMOVANJE za POKAL BLED-2011
#33
Moj uraden odgovor.... g,S.Svizec kot organizator tekmovanja je moja dolžnost, da zagovarjam tekmovalce, ki so prisotni na naših tekmovanjih. Kot prvo, to ni bila golaž tekma.... tem več tekmovanje odprtega tipa, za naše člane in povabljene goste. Tekmovanje je bilo izvedeno profesionalno, to je potrdila tudi udeležba odličnih tekmovalcev in seveda rezultati, ki so bili doseženi na tem tekmovanju.
Moje osebno mnenje je, da se osebno in javno opravičiš na tem forumu za tvoje neutemeljene in neresnične izjave glede g.Krefta. Navedel bi tudi to, da na naših tekmovanjih osebno označujem tarče tako, da tukaj ni nobenih dvomov ali pomislekov, da lahko nekdo strelja na več tarč.
Moj nasvet je, da naslednjič napišeš samo preverjene izjave, vedno samo kritiziraž in podcenjuješ določene ljudi in organizatorje, če se že imaš za takega mačota pa organiziraj kakšno golaž tekmo, mogoče ti bo pa uspelo.
Zahvalil bi se mojemu predhodniku (Denisu) za njegove odgovore , ki ti jih je napisal in upam, da boš kakšnega upošteval g.Svizec. Moj nasvet je,da se nasednjič raje posvečaš kakšni bolj pametni debati na športnem področju. Toliko v tvojo vednost...upam, da opravičilo sledi. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img]

lp
Odgovori


Prispevkov v tej temi
VABILO na ODPRTO STRELSKO TEKMOVANJE za POKAL BLED-2011 - od - 29-05-2011, 23:17Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)