Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14.6.2014 Tekmovanje v taktičnem streljanju »TACTIC Bloke II 2014«
#21
Opazil sem dve napakici v opisu prog... ;)

1. Pri 4. progi je dodan stavek: **Če strelec ali njegov opazovalec po strelu poročata napačno kodo, se strel točkuje 0 točk.**
2. Pri dodatni obvezni tarči pa je dodan ta stavek: **Zgrešen strel ali ne-streljanje na dodatno obvezno tarčo šteje -5 točk.**

Oboje je že popravljeno v datotekah zgoraj.

A kaj trenirate? >:)
administrator / Strelec.si
Odgovori
#22
ko prasica. Tolk dvigujem krigle, da so me ta teden že dvakrat domov nesli... 8-}
Odgovori
#23
Hja, čez leto premalo, potem maš pa muskelfiber... :P
administrator / Strelec.si
Odgovori
#24
paklc z šmirgl papirjem pa gas maska položi tudi največje carje fitnesa ...
Odgovori
#25
Za vsak slučaj naj spomnim da upoštevajte vremensko napoved, torej možne 2-3 kapljice. Glede na to, da bodo proge pripravljene "naravno", ni treba priti v hlačah ki bodo za naslednji dan k maši. ;)

Pa še enkrat prosim tekmovalce, da si dobro preberejo opise prog vnaprej, ker na tekmi ne bo časa za to. :D

Zdaj pa postavljat tekmo...
administrator / Strelec.si
Odgovori
#26
a če bo dež, bomo prestavili tekmo :D ?
Odgovori
#27
Seveda. 1 m v desno. ;)
administrator / Strelec.si
Odgovori
#28
Prima tekma, vse pohvale organizatorju in izvajalcem!
Še takih naprej..
Kaj je z vami, a ste na bombo stopu?  ...p o v r a t...
Kocka na belo, kocka na črno...

Za koga? ZA SLOVENIJO!
Odgovori
#29
Res je bilo dobro pripravljeno tako, da so se zadeve odvijale tekoče brez nepotrebnega čakanja
Odgovori
#30
Predvsem poučno, zabavno, Pohvale!
365+

Mobile: +386 51 327 248
Email – info@365-plus.com
Web – www.365-plus.com
365 Plus d.o.o. 
Odgovori
#31
Tekma je tekla tako gladko, da je od daleč vse izgledalo enostavno :)

Tomaž, Dominik in SDV Bloke, bravo, kapo dol.

Še to... Mato si zasluži nagrado za fair play. Ko je videl napako v seštevku rezultatov, je na to opozoril organizatorja in vrnil pokal za tretje mesto. Respect.
Odgovori
#32
Poklon organizatorju posebno gostinski del ( ze ve koga mislim) ;)
Tekma zahtevna za vse tudi znalce! Se takih ceprav vem da kopica gara k konj! Hvala za trud! Tudi Irma je bila pridna k 100 vragov!!! :D
Odgovori
#33
Ja res pohvale vsem sploh pa Tomažu in ekipi za vložen trud in mislim, da je ne glede na rezultate (humbling experience - sploh opazovalne naloge in pa pogostost povsem banalnih napak, ki pa rezultirajo v pomanjkanju točk v končnem rezultatu) konsenz vseh prisotnih, da je to to.
Odgovori
#34
Dobra zasnova.....pohvale organizatorjem.... edino uporabo optike na startu bi prepovedal da folk ze v startu ne mila in skritih tarč išče
Odgovori
#35
Priznam da smo se nagarali...... Leon je izpustil dušo... ma, videt kako dela, je samo poezija... on si je tokrat zaslužil oceno 5+, vsi smo dali svoj prispevek... posebno se zahvaljujem za fair play Matotu, ki je opazil drobno napako pri seštevanju in njegov prispevek k organizaciji......skratka fenomenalna ekipa... SD Veteran Bloke bo vedno z vami.................. " smo to kr smo....in se bomo steška spremenili."
Odgovori
#36
No tako, tekmo smo tokrat uspešno pripeljali do konca in kot pravi Dominik, se pri tem dobro namučili.

Ob tem bi se rad še enkrat zahvalil (tokrat precej okrnjeni) ekipi Veteran Bloke, med katerimi je bil absolutno nepogrešljiv Leon, kot tudi Dominik. V vlogi sodnikov so se odlično izkazali Irma, njen brat (pozabil ime :/ ), Matija, Janez, Anže, Aleš in Miro.

Seveda se moram zahvaliti tudi sponzorjem, ki so velikodušno prispevali bogate nagrade, katerih so bili deležni vsi tekmovalci. Sponzorji so: Voodoo Tactical Europe, UF Pro, Perunika, Hamex, Varnost MB in Lab Commerce. Teodor iz Optik Trade pa nam je posodil tudi strelno optiko in daljnogled, katera smo uporabili pri dodatnih nalogah.

Tekmovalcev je bilo tokrat nekoliko manj kot prejšnjič, vendar je zaradi tega tekma tudi lepše tekla in manj je bilo čakanja. Žal se je datum pokrival s tekmo Zlatibor v Srbiji, IPSC tekmo na Štajerskem in še čem. Zelo pozitiven pa se mi zdi odziv vojske, saj je bilo točno polovica tekmovalcev pripadnikov SV (in tudi pobrali so prva tri mesta ;) ). Upam da bo tak obisk tudi v prihodnje, hkrati pa si želim da bi osebe ki v vojski odločajo, spoznali v tem kaj koristi in nam šli glede strelišč in druge pomoči bolj naproti.

Skratka, upam da je bilo vsem prisotnim tekmovanje zanimivo in prijetno. Kot organizatorji smo se spet naučili kaj novega in bomo to upoštevali naslednjič. Verjetno je bila to zadnja tovrstna tekma letos, če pa pride do kakšne spremembe, pa boste pravočasno obveščeni. ;)

V priponki so rezultati. Čestitke zmagovalcem in vsem ostalim, ki s(m)o se prav tako trudili. =D>

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/0c/7...4d7cea.pdf (89.1 KB)Â http://www.strelec.si/forum/uploads/53/f...978434.pdf (83.1 KB)Â
administrator / Strelec.si
Odgovori
#37
Pa še rezultati po parih...

Fotke in filmček pa sledijo. Mimogrede, hvala tudi fantoma, ki sta tekmovanje snemala tudi iz daljinsko vodenega helikopterja. :)

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/a8/c...e23304.pdf (77.7 KB)Â
administrator / Strelec.si
Odgovori
#38
Pozdravljeni,

Pohvale tudi od neudeleženca /nažalost nas je nekaj bilo na Zlatiborju/.Sem pa slišal od kolegov same pohvale in prišel na idejo ,ki bi jo imenoval "Najboljša tekma v sezoni 2014 ".Zmaga tisti z največ glasovi ,tema in tekmovanje se odvija na "Natančnem streljanju " in zmaga seveda tisti z največ glasovi za dotično tekmo . S tem bi vsaj moralno podprli in nagradili tiste, ki se vsako leto mučijo, da bi mi ljubitelji lahko streljali in uživali v našem športu.

LP Boro :)
Odgovori
#39
Kdaj pa fotke in film? :D
Odgovori
#40
Fotke danes, film pa še montiram. Še kak dan verjetno. ;)
administrator / Strelec.si
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)