Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Analogni mil kalkulator
#21
Tudi sama sva bile ena teh mojstrov, ki sva imela ideje v Km/h a teh idej nimamo več saj jih nimajo več balistični programi, ki prikazujejo fps ali ms tako, da je malce nepraktično zadeve preračunavat, ko pa imaš enkrat zadeve vse v istih enotah pa je ta fronta vredna zlatega tiska.vsaj nama je na LR stage ogromo pomagalo .

V vsakem primeru kot rečeno kos opreme, ki se je izkazal vreden lastne teže v zlatu

*Na koncu FS2014 je bil Kristjanov prototip kar dobro pogrižen saj je Kristjan vedno tekal naokoli z kalkulatorjem med zobmi

Attached files [Image: 2709f918ffbd842fa0267ac7fff04a.jpg]
Odgovori
#22
Zdaj se še malce hecamo okoli moznosti vklucitve dimenzije prometnih znakov ,saj so ti odlicna referenca za miling na terenu a kakor zgleda so standardi pri prometnih znakih precej free style saj celo znotraj posamezne države EU predpisnim meram ustreza vcasih samo 60% le teh ,kar je zame cisto neverjetn podatek saj sem bil prepričan da so znaki po standardu narejeni v nulo.
Odgovori
#23
> mr.T said:
> Zdaj se še malce hecamo okoli moznosti vklucitve dimenzije prometnih znakov ,saj so ti odlicna referenca za miling na terenu a kakor zgleda so standardi pri prometnih znakih precej free style saj celo znotraj posamezne države EU predpisnim meram ustreza vcasih samo 60% le teh ,kar je zame cisto neverjetn podatek saj sem bil prepričan da so znaki po standardu narejeni v nulo.

V Sloveniji se dimenzij kar drzijo. Se zgodi vcasih da kam postavijo znak napacne velikosti ker nimajo pravega pri roki :) Mislim da so lokalni znaki 60cm. Je ze nekaj let odkar sem sodeloval z DRSC in MOL-om :)

sem jaz tud interesent za en kalkulator, ko jih boste dali delat.
Odgovori
#24
Tudi jaz se priporočam ;)
Odgovori
#25
Tale mojster, ki mi tole razvija mi je poslal njihov link 'surveja' znakov in gor piše recimo 65% opozorilnih znakov ,78 drugih in 76% tretjih ustreza predpisnim dimenzijam ,je pa res da nikjer ne pise a je tu kiks par milimetrov ali nekaj centimetrov.
Odgovori
#26
Tudi jaz bi enega.
Odgovori
#27
Enako
Odgovori
#28
Izpopolnjen design bomo imeli nekako 98% končan naslednji teden . Zaenkrat zgleda je nekaj interesa tako da bom naročil 10 kom teh kalkulatrojev.
Odgovori
#29
Še "menega eni".
Odgovori
#30
mr. T, tudi zame enega
Odgovori
#31
> mr.T said:

> *Na koncu FS2014 je bil Kristjanov prototip kar dobro pogrižen saj je Kristjan vedno tekal naokoli z kalkulatorjem med zobmi

tožibaba.

JBG, če so pa roke polne...
Odgovori
#32
> mr.T said:
> Izpopolnjen design bomo imeli nekako 98% končan naslednji teden . Zaenkrat zgleda je nekaj interesa tako da bom naročil 10 kom teh kalkulatrojev.

Po moje tudi če jih naročiš 20 kom bodo vsi šli.
Odgovori
#33
Trenutna izvedba ,ima mil do 0,4 manj se praktično ne, da brez povečanja velikosti 'orodja' in zadostuje za veliko večino primerov. (za primerjava Mildot master konča šiht pri 1mil in 15cm tarči)




Attached files [Image: fe234b55eac62bd21e69616f26d2fb.jpg]
Odgovori
#34
Oj mr.T jaz sem tudi interesent za to zadevico!
Odgovori
#35
Meni tudi enega (če nebo predrag)
...You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? .... NOTHING! (Monty Python)

Odgovori
#36
0.4 je zelo fajn. zdej samo še na zadnjo stran daš tanke, mogoče ni treba ruskih in so lahko zahodni, glede na trenutno situacijo...
Odgovori
#37
Kakor bi tist tvoj jagr reku imaš lahko verzijo za vsako okupacijsko cono


Attached files [Image: 6a5959381947f29db0d77dd9658b37.jpg]
Odgovori
#38
mr T tudi jaz se pridružujem naročilu če je še čas
Odgovori
#39
Trenutno še raziskujem par različnih variant izdelave tako, da je še vedno čas saj zidelave zadeve ni pričakovat pred Septembrom.
Odgovori
#40
OK, še meni en komad prosim...
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)