Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„LONG RANGE SHOOTING DELTA 2014“ - SAJ Batajnica
#21
Glocku 34 ne zmanka poguma in besed, zmanka mu sendvičev, to bi pa lahko vedu...
in nekam veliko se zadnje čase sprašuješ...kaj res nič ne veš... :-?
Odgovori
#22
Jabolko ..lp pojma nimam kaj se dogaja, in kaj je v ozadju..povej info.
Odgovori
#23
G.Monopod-ha ha ha!!!! G34 a ga poznaš? :D

Kje so pa rezultati???????
Odgovori
#24
> andrejf said:
> G.Monopod-ha ha ha!!!! G34 a ga poznaš? :D
>
> Kje so pa rezultati???????

Saj jih je g. Monopod objavil 28.10. ;)
administrator / Strelec.si
Odgovori
#25
Pravilno slovensko je gospod Tacek
Odgovori
#26
Mislim, da pravilnik B-lige oz fleksibilnost le tega ne problematizira takih dodatkov

*Ta preparat pa je sam po sebi namenjen opazovanju ciljev ne pa opori pri streljanju tako ....... se pozna pri rezultatu.
![](http://www.espfrance.com/img/p/6649-3241-thickbox.jpg)
Odgovori
#27
> Mato said:
> Pravilno slovensko je gospod Tacek

zlobni jeziki omenjajo tudi "Ježkov pimpek"
Odgovori
#28
Daljnogled Sightron je še vedno pri nas, saj ob zaključku tekme v SAJ niso bili prešteti rezultati in se tako ni podelil. Ob razglasitvi rezultatov je nastala celo zmešnjava, ker se ni vedelo ali ga dobi najboljša ekipa ali najboljši strelec. Dobi ga namreč najboljša ekipa in ne najboljši strelec.

Ker se v našem podjetju trudimo, da probleme rešujemo in ne povzročamo, smo se pa vseeno odločili za naslednjo rešitev.

Najboljši strelec lige (Klemen) bo dobil 350 EUR vreden bon za nakup v naši spletni trgovini. Glede na izjemne rezultate je to več kot zasluženo.

Najboljša ekipa to sezono pa bo prejela Sightrona kot je bilo obljubljeno v začetku. Ker sem do 10.11.2014 v tujini, mislim da bodo rezultati do takrat prešteti in preverjeni, tako da bo takrat 100% jasno katera ekipa je bila najboljša.
Optics Trade - trgovina s široko ponudbo športne optike, termovizijskih naprav, montaž in dodatkov
Pirnikova ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

www.optics-trade.eu

Mail: info@optics-trade.eu
Telefon: 031 770 520

Odgovori
#29
Prosil bi tudi, da tisti ki ste aktivni na forumu snajperski metak to objavite tudi tam. Torej da bo Sightrona prejela najboljša ekipa in da najboljši strelec dobi vrednostni bon.
Optics Trade - trgovina s široko ponudbo športne optike, termovizijskih naprav, montaž in dodatkov
Pirnikova ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

www.optics-trade.eu

Mail: info@optics-trade.eu
Telefon: 031 770 520

Odgovori
#30
Seštevek rezultatov za ekipe (seštevek najboljših štirih rezultatov):


Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/41/9...9914d.xlsx (103.4 KB)Â
Odgovori
#31
> Ob razglasitvi rezultatov je nastala celo zmešnjava, ker se ni vedelo ali ga dobi najboljša ekipa ali najboljši strelec

'pa ljudi smo, dogovorit čemo' ;)



Kako si bo pa ekipa razdelila ta rešpetlin je pa drugo vprašanje
Odgovori
#32
> Optik-trade.si said:
> Daljnogled Sightron je še vedno pri nas, saj ob zaključku tekme v SAJ niso bili prešteti rezultati in se tako ni podelil. Ob razglasitvi rezultatov je nastala celo zmešnjava, ker se ni vedelo ali ga dobi najboljša ekipa ali najboljši strelec. Dobi ga namreč najboljša ekipa in ne najboljši strelec.
>
> Ker se v našem podjetju trudimo, da probleme rešujemo in ne povzročamo, smo se pa vseeno odločili za naslednjo rešitev.
>
> Najboljši strelec lige (Klemen) bo dobil 350 EUR vreden bon za nakup v naši spletni trgovini. Glede na izjemne rezultate je to več kot zasluženo.
>
> Najboljša ekipa to sezono pa bo prejela Sightrona kot je bilo obljubljeno v začetku. Ker sem do 10.11.2014 v tujini, mislim da bodo rezultati do takrat prešteti in preverjeni, tako da bo takrat 100% jasno katera ekipa je bila najboljša.
>
>

Daj ne bluzi prav dobro se je vse vedelo in blo vse prešteto...kaj ste tudi pravilnik pisali po zadnji tekmi...liga pa taka :-O
Odgovori
#33
mr.T ali morda namiguješ, da je sponzoriranje najboljše ekipe v kakšnem pogledu napačna stvar?

Kot je iz rezultatov razvidno bo Sightron pripadel ekipi Montenegro I. :) Daljnogled jim bomo poslali po moji vrnitvi nazaj v domovino 10.11.2014.

Istočasno bomo poslali bon Klemnu.
Optics Trade - trgovina s široko ponudbo športne optike, termovizijskih naprav, montaž in dodatkov
Pirnikova ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

www.optics-trade.eu

Mail: info@optics-trade.eu
Telefon: 031 770 520

Odgovori
#34
@jabolko: sem jaz slučajno kdaj tebi stopil v kakšno zelje ali čemu takšen ton?

Od kje tebi informacije, da imam jaz ali naše podjetje karkoli z Balkansko ligo, pravilniki ali čimerkoli drugim, razen s sponzorstvi? Od 2012 naprej nismo nobenega organizatorja, ki nas je prosil za sponzorstvo zavrnili. Niti enega. Nikoli pa se nismo vpletali v to, kako naj potem naše nagrade razdelijo, podelijo, izžrebajo ali karkoli drugega? Tudi pri balkanski ligi je popolnoma enako. Tokrat sem celo nagrado osebno prinesel v Srbijo in če sem iskren se niti nisem pozanimal, kako je bilo na začetku sezone navedeno, da bo podeljena. To je stvar organizatorja. V 2013 je bila izžrebana (daljnogled je dobil Jurij Miklavc), letos pa je bilo očitno že na začetku napisano, da bo daljnogled dobila najboljša ekipa.

Ker je organizacija šepala in se na koncu nagrade ni podelilo sem jo pač prinesel nazaj v Slovenijo in jo bomo sedaj, ko je vse razčiščeno poslali najboljši ekipi. Ker se je na koncu prireditve govorilo, da bi nagrada morala pripadati najboljšemu strelcu, smo se odločili da celo podelimo dve nagradi. Da tudi najboljši strelec dobi zasluženo nagrado.

Za konec bi samo prosil pojasnilo, kje v našem delu te zadeve smo naredili napako? Oziroma kaj te pri našem sponzoriranju Balkanske Lige, pa ko smo že ravno pri tem, tudi pri ostalem našem sponzoriranju strelskih prireditev, moti?
Optics Trade - trgovina s široko ponudbo športne optike, termovizijskih naprav, montaž in dodatkov
Pirnikova ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

www.optics-trade.eu

Mail: info@optics-trade.eu
Telefon: 031 770 520

Odgovori
#35
Najprej hvala vsem za čestitke.
Preletel sem pretekle objave na snajperkom metku. Teodor iz Optik trade-a ima prav, dejansko je bilo objavljeno, da nagrado prejme najboljša ekipa lige. Iskrene čestitke črnogorski ekipi! Zmeda na podelitvi v SAJ-u je nastala zaradi Valterjeve objave, da nagrada pripada najboljšemu posamezniku, po njegovem Milošu Vukoje (BTW, odličen strelec in človek).. Namerno ali nenamerno, me niti ne zanima več. Človek s svojimi dejanji pokaže kdo je in kam spada, jaz jih samo "popredalčkam" kamor spadajo.
Pokam izključno na svoje stroške, zaradi svojega entuiazma ter teženja k lastni perfekciji, nikomur nisem nič dolžan, "zakulisne igrice" me ne zanimajo. Ko/če mi kaj ne bo odgovarjalo, pač ne bom pokal.
S Teodorjem imam samo pozitivne iskušnje, tako z osebnega kot poslovnega vidika. Dodatna nagrada je njegova dobra volja. Če se je tako odločil se mu zahvaljujem.
Škoda pa je, da se zaradi takih enostranskih akcij niža kvalitetni nivo t.i. Balkanske lige, ki je v osnovi (bila) dobro zamišljena liga in prijetno druženje med narodi. LP, Klemen
Odgovori
#36
> Optik-trade.si said:
> mr.T ali morda namiguješ, da je sponzoriranje najboljše ekipe v kakšnem pogledu napačna stvar?

Sploh ne a kot rečeno je en rešpetlin potem treba razdelit.

Raje ne razglabljam kaj si mislim o sistemu ad hoc ekip oz kategoriji 'ekipno', ki se prakticira ne samo na B-Ligi b-(
Odgovori
#37
> mr.T said:
>
> Sploh ne a kot rečeno je en rešpetlin potem treba razdelit.

veliko lažje rešljiva zadeva, če je ekipna nagrada pajcek kot pa daljnogled
:D
Odgovori
#38
Vsekakor vse pohvale Teodoru za velikodušno sponzoriranje, kot rečeno pa je razdelitev nagrad na strani organizatorja.

Je pa res kot pravi Kristian, pajcek lažje razdeljiv med ekipo. Razen če je v ekipi Zlatko seveda. ;)
administrator / Strelec.si
Odgovori
#39
Pozdravljeni ,

no sedaj pa je treba samo Črnogorcem dastavit daljnogled . S tem bo letošnja BL zaključena .Vsa zahvala seveda Optik Trade-u za
radodarnost .

V zvezi z pripombo Mr.T pa resnična anegdota ,ki se je zgodila v Kragujevcu .Moj prijatelj me je zapeljal do eminentne tovarne v
tem lepem mestu. Med pogovorom je bil izrečen stavek ; "brez problema ,lako ćemo to srediti ".Prijatelj me je po razgovoru podučil
kaj to pomeni v njihovem žargonu in sicer ; " iz tega posla ne bo nič " .Tako je tudi bilo .

Seveda to velja "samo v poslovnih razgovorih "

LP Boro







:-* :(
Odgovori
#40
> Optik-trade.si said:
> @jabolko: sem jaz slučajno kdaj tebi stopil v kakšno zelje ali čemu takšen ton?
>
> Od kje tebi informacije, da imam jaz ali naše podjetje karkoli z Balkansko ligo, pravilniki ali čimerkoli drugim, razen s sponzorstvi? Od 2012 naprej nismo nobenega organizatorja, ki nas je prosil za sponzorstvo zavrnili. Niti enega. Nikoli pa se nismo vpletali v to, kako naj potem naše nagrade razdelijo, podelijo, izžrebajo ali karkoli drugega? Tudi pri balkanski ligi je popolnoma enako. Tokrat sem celo nagrado osebno prinesel v Srbijo in če sem iskren se niti nisem pozanimal, kako je bilo na začetku sezone navedeno, da bo podeljena. To je stvar organizatorja. V 2013 je bila izžrebana (daljnogled je dobil Jurij Miklavc), letos pa je bilo očitno že na začetku napisano, da bo daljnogled dobila najboljša ekipa.
>
> Ker je organizacija šepala in se na koncu nagrade ni podelilo sem jo pač prinesel nazaj v Slovenijo in jo bomo sedaj, ko je vse razčiščeno poslali najboljši ekipi. Ker se je na koncu prireditve govorilo, da bi nagrada morala pripadati najboljšemu strelcu, smo se odločili da celo podelimo dve nagradi. Da tudi najboljši strelec dobi zasluženo nagrado.
>
> Za konec bi samo prosil pojasnilo, kje v našem delu te zadeve smo naredili napako? Oziroma kaj te pri našem sponzoriranju Balkanske Lige, pa ko smo že ravno pri tem, tudi pri ostalem našem sponzoriranju strelskih prireditev, moti?


Če si jo osebno prinesel bi se lahko še osebno pozanimal komu pripada in jo osebno podelil ter zaprl usta prenapetežem. A ni simpl...drgač pa navali narod po robo k OPTIK-TRADE.
PS. seveda lahko prosiš za pojasnilo...
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)