Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modifikacija Benelli M3
#1
Zdravo vsem,

rabim pomoc vezano na modifikacijo omenjene puske in sicer :

ali se da in kako zamenjati magazin tubo iz kapacitete 7 na vsaj 9 ali vec

koliko in kako pobrusiti spodnji del da se bo lazje vstavljalo naboje v tubo

Vesel bom resnih komentarjev, priporocil in vsega, najbolj pa tistih, ki ste morda to ze naredili. Tud kaksno slikco bi bil vesel.

Puska je za moje potrebe odlicna in je ne bi menjal za M1 ali M2, ce se le da.

Hvala za info.
Odgovori
#2
naredi se podalšek tube z posebno matico kupiš novo dalšo uzmet in objemko tega sem kar neki dodelal poglej prispevek mosberg na 10 nabojev še bolje pa če si prideš pogledat IPSC tekmo šibra tam boš pa čist vse in še več videl...
Odgovori
#3
Jabolko ma vem teoreticno ja, na tekmi sem pa tud bil. Problem je ker moj M3 je iz serije, ki im celo tubo brez matice, je navoj na tubi in na ohisju. Tud je treba segret, da locktight spusti, ker se jo drgac ne da sploh odvit.
No ce prej ne bova v trzicu 21. rekla kaksno ce prides.
Odgovori
#4
Dong, če prideš v Tržič se oglasi pri meni in te bom predal gospodu, ki je že delal modifikacijo na odprtini za vstavljanje nabojev in ti bo vse razložil. Z jabkom se boš pa za tubo zmenil in imaš vse kar rabiš za resno delo. :)

Drugače, če boš karkoli brusil sam se najprej odloči kako boš polnil, ker če jo boš dajal na ramo ali pod pazduho je potrebno pobrusiti različno stran! Pa ko boš brusil delaj to počasi oz. brusi po malo, ker imaš tam gumb za sprostitev zaklepa ter če preveč pobrusiš ti lahko ven pade gumb, ki poriba naboje iz tube.
Odgovori
#5
Ja super sej to rabm. Finta je ta da vsi uporabljate v vecini M1&2, pa nova, trojk pa ni oz. malo. Jaz bi pa kar na tej ostal sam modificiral  Happy
Odgovori
#6
Modifikacija je bolj kot ne ista, sam ona gumb pazi. :)
Odgovori
#7
Photo 
@Dong

Pa sem jo najdu. Tukaj imaš sliko kako naj bi približno pobrusil spodnji del. Kot omenjeno pazi, da ne bo preveč!!!

Pa glej, da boš robove lepo pobrusil, da krvavitve ne bodo prehude.  Mrgreen


Priponke Male slike
   
Odgovori
#8
Bobo hvala. Je jasno zdej - se dremla dobim in gremo ?
Odgovori
#9
možakar dej no malo premisli kaj bi rad naredil .  sem gledal fante ki so z orginalom delali čuda in nobena ni bila modificirana.     vsi so samo velikoooo časa jo imeli po rokah in vadili cele dneve da so ratali boljši od drugih.   puška je super ,99% časa je uporabnik omejujoči faktor.   to trdim tudi zase.  pa brez zamere samo moj 1cent.
Odgovori
#10
@jagdsport se vidi, da ne veš ravno o čem govoriš. Določeni načini polnjenja zahtevajo določene modifikacije.

Če ti nekdo porabi za prvi strel 3,5 sekunde (puška na boku, po štartnem signalu napolniš 8 nabojev in enega ustreliš na tarčo oddaljeno 7-10 metrov) ti pa porabiš tam nekje 6,5 ali več sekunde (btw s starim načinom polnjenja je bilo 6,5 sekunde za prvi strel zelo hitro) potem hitro ugotoviš, da je potrebna neka modifikacija!
Odgovori
#11
@jagdsport - zadeva je taka da bom enkrat prst spulil ko filam in to moram lukno podaljsat da gre vse na izi.
@bobo- edin tole pri strani ne vem a bi al ne bi ker to me ne moti, mor me sam lukna kamor naboje not porivam - rabm vecji oz. daljso ?
Odgovori
#12
@Dong potem pobrusi naravnost po dolžini. Mogoče lahko za začetek pobrusiš samo robove, da ne bodo več tako ostri bo takoj boljše in mogoče že dovolj, če ravno ne loviš tiste 3,5 sekunde. :)
Odgovori
#13
(07-02-2015, 00:04)Dong Napisal: , mor me sam lukna kamor naboje not porivam - rabm vecji oz. daljso ?
  Rofl


probaj mal namazat :))
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)