Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
quote g.T: ... si ti padu?

He, he, jest sem padu iz europas temne strani, t.i. ost-slaviše Europa, kjer je preostalo še edino upanje westeuropeišesliberalhandlung, kamor se ubožni rulji s šleperji vozi smetje uvoženo od prav tam in prepakirano v Frankfurtu. ... ti pa zagotovo z Marsa.
Ker: ... kritično maso računati iz ene marginalne manjšine prestrašenih atekov s po tremi otroci in prigaranim stanovanjčekom, ki tekamo prijavljati vsako hilsno, ... ej, pa ne me hebat!

No, res je, heh;
čas je, da se končno zradira te ostaline totalitarizma pri nas, ko je npr. pošten fantina smel na mestni avtobus s samo enim sandukom municije (da si ne bi frderbal križa-seveda)!
Ko bodo naši iz koalicije voljnih (for our country with ahdabljuBushi – forward!) prileteli s falkonom v Bruselj,

- ma da se vse TRESE!

Zakonodajo skupnosti je treba poenotiti in uskladiti!!
Pa ne tako, kot se je delalo ob pristopu (kobajagi implementacija svobode in prava) s posiljevanjem z idiotsko stokrat prežvečeno zahodno kvazi demokretensko zakonodajo!
Fince bo pač treba malo priviti, da bodo odslej prijavljali 2% manj orožja, nas pa sprostiti ‚komunističnih spon’, da bomo končno lahko kulturno v štacuni v Ameriki kupili, kar se na 'svobodi' lahko – in prijavili tako nekje 300-800% več kosov.
... s tem seveda, da pa bo država namesto osemkolesnikov za finsko mastenje raje svojmu državljanu sama kupila vsakemu en fin švicarski SIG – za doma frocom pokazat, kaj jih čaka, ko pridejo kaki reševalci demokracije.
Odgovori
Evo reševalce demokracije

Attached files [Image: 57838f33c6eb41b2e6c965a2986ddb.jpg]
Odgovori
> It would be unfair to responsible gun owners....


HAHAHA v bistvu to delajo zarad lastnikov orožja, da bo bolj fer do njih...

Men res ni jasn kako eni ne zastopte, da tle ne gre za argumente in resno odprto komunikacijo z nekom, ki je sposoben/voljan zastopiti 1+1 = 2 ampak gre samo za to kako svojo voljo vsiliti na način, ki bo brez posledic zanje oz. da jo nekako brez neredov prodajo folku. Enostavno je treba razkrinkavat take bandite in jim vedno in na vsakem koraku dati vedet, da so gnoji in to še lažnivi za povrh in, da s demokracijo in svobodo nimajo veze.

Lahko bi ji odgovorili:

> to contribute to processing costs....

pa ne procesirajte in ukinite vse aktivnosti povezane z nadzorom orožja in posledično ne bo potrebno prispevat k ničemur ves višek denarja in časa pa lahko posvetite čemu bolj konstruktivnemu npr. gledat kako raste trava....
Odgovori
V Turčiji je sodišče odločilo, da so tudi plavalna očala lahko orožje...

http://www.siol.net/novice/zanimivosti/2...ocala.aspx
Odgovori
Zračke

X_X

Zakaj anketa na reprezentativna berite v sredini teksta LOL

''AIRGUNS should not be subject to strict licensing restrictions according to the vast majority of respondents to a government consultation.

A Scottish Government exercise on proposals for lic­ensing air weapons returned 1,101 responses, with 87 per cent opposed to licensing.

The proposals were described as “misconceived”, “disproportionate”, “draconian” and “heavy-handed” by opponents, some of whom argued that an airgun is not a weapon.

**Nearly three-fifths of the res­ponses came from England, and around a fifth came from cut-out coupons from shooting magazines, according to a government-funded analysis of responses published yesterday.

But these responses “cannot be taken to represent the views of the wider population”, according to analysts.**

Shooting is a sport which “is ideal for families, women, the elderly and the disabled”, licensing opponents said.

They argued licensing would be costly, unnecessary for less powerful guns, and could criminalise law-abiding gun owners and drive the trade in airguns “underground”.

Some prospective gun owners may decide to buy more powerful and dangerous guns if less powerful air guns are licensed, according to opponents.

The “politically motivated” proposals would impact on tourism, deter newcomers from taking up shooting and would impinge on personal freedoms, opponents said.

They added the plans should be aligned with UK legislation as cross-border enforcement would be impossible.

The analysis states: “The term ‘air weapon’ was perceived by some to be emotive and misleading. The point was made that a ‘weapon’ is designed to injure or harm someone, and thus an airgun is not a ‘weapon’ unless it is used as such.

“There were also objections to the statement that airgun ownership is ‘uncontrolled’.

Respondents argued that legislation controls the use of airguns very well, and the reduction in airgun offences over the last five years – and the current low level of offences – is evidence of this.”

The minority that supported stricter regulation said airguns are used to injure and kill wildlife, including swans, cygnets and livestock as well as pets.

Some said they had been shot with an airgun. Others said the government’s licensing proposals do not go far enough and called for enforcement, up to and including a full ban.

The analysis says: “Views gathered through an open consultation exercise cannot be regarded as representative of the views of the population as a whole.

“It is generally the case that those with particular expertise or a keen interest in a subject, and the capacity to respond, are more likely to participate in a consultation. It is also the case that those offered a simple means to respond will be encouraged to do so. ”

Justice secretary Kenny MacAskill said: “We have always been clear that licensing will happen and this has been a valuable exercise in highlighting issues and drawing out concerns around our suggested changes.

“It is important that we now consider all views submitted as we continue to develop a system of licensing that is fair, proportionate and practicable for police and shooters alike.

“It is simply not right that in a modern Scotland airguns are available without a licence.”''

Attached files [Image: 4a6378b559a58803626dd2c511edc8.jpg] [Image: d89cbea41a95bbaf6a28fb8856480e.jpg]
Odgovori
Če že imajo kamere na vsakem koraku naj jim še frače in ribiške palice poberejo.
Lepo je Mato napisal, če te imajo za psa se ne pogajaj o vrsti pasje hrane.
lp Melly
Odgovori
Pa ni le restrikcija orožja v planu, tudi pridelovanje hrane na domačem vrtičku želijo prepovedat, verjetno tudi gojenje kokoši in zajcev... Kaj sledi??? Prepoved domačih živali, prepoved individualnih prevoznih sredstev??? Če bo šlo tako naprej, se še litra barve ne bo smelo individualno kupiti, ker bo to označeno kot delo na črno oz. potencialno nevarno...

Razmišljam da bi napisal pismo vsem našim osmim evroposlancem, da je pač strelstvo hobi, sociološko enakovreden kolesarjenju, vožnji z motornimi kolesi, pa tudi potovanjem, pohodništvu... Ljudje smo pač različni, zato so različni tudi naši hobiji...
Tako da gre pri predlogu za poseg v način življenja določenega kroga ljudi, ki je že sedaj reguliran in nadziran, v primeru zlorab ali kršitev pa sankcioniran. Razen tega je naše orožje naša last, pridobljena na osnovi veljavnih zakonov...
Rad bi slišal še vaše mnenje, Mato tebe pa prosim za argumente, ne pa za sociologijo posameznika v družbi...
Odgovori
Ok še enkrat lej z vidika hudičevega odvetnika.

Ja dragi moj povsem zastopim, da imaš rad svoj hobi vendar se moraš zavedati, da so grdi in zlobni ljudje na svetu, ki bodo izkoristili možnost pridobitve orožja ali ga ukradli legalnim lastnikom ter z njim pomorili kakega otroka. Vsako življenje šteje a ne in sigurno se strinjate z mano ko pravim, da morate tudi strelci prispevati svoj delež k varnosti družbe. Saj konec koncev lahko streljate z laserjem, zračno puško ali pa raje obiščete kako klekljarsko društvo, kaj je vaše popoldansko veselje v primerjavi z enim otroškim življenjem?

Kakšne argumente hočeš kako ustaviti plaz s čajno žličko?
Lej pozabi na hobije, priviligije takse in podobno sranje gre se za vojno zoper samostojno in svobodno bit in to ne na eni fronti ampak kot pravilno ugotavljaš na vseh. Zoper to se ne boriš tako, da sprejmeš debato okoli načina kako bodo dosegli svoje, ker te skos malo privijajo in si z vsakim dnem bližje prepadu. Edini način je, da se razkrinka bando, ki ima to agendo, da ljudje spoznajo, da ne gre samo za strelstvo ampak tudi vrtičkarstvo, pasjerejo, konjerejo in nevem kaj še vse in da se doseže kritična masa zavedanja in nato kritična masa, ki bo te stvari ali na miren način ali pa skozi nasilje zatrla.

Maš primer lih zdaj ko te fopajo s slogani "vklopi razum zahtevaj račun" in če si pač normalen pošten človek tvegaš da padeš na to foro, ker je dejansko moralno in prav, da vsak ki opravlja posel v neki državi plača davek oz. da del dohodka nazaj skupnosti, problem je, ker je denar tako nabran pokraden, skanaliziran in zlorabljen za zjebavanje ravno teh, ki prispevajo (in to še zdaleč ne samo pri nas - tu so samo amaterji v primerjavi z resničnimi mojstri tega posla -anglosaksonci in njihovimi potomci po drugih kontinentih). Če nisi opazil so se leta in leta trudili obrniti vrednote in kar je bilo nekoč prav je danes narobe in obratno.

Sam vidim edino možnost v povečanju zavedanja zakaj se gre (zato postam kar postam), da ljudje dojamejo širšo sliko dogajanja in da se začnejo spraševati in nato vsak zase sam odloči kako in kaj bo naredil za to, da se stvari spremenijo na bolje (ali pa ne). Moram pa priznati da nisem optimist in glede na zadnje razvoje dogodkov v svetu imam občutek, da "sile teme" zmagujejo in da se nam obeta novih "zgubljenih 500 let".
Odgovori
Tu ma mato vrjetno prav .

Ni nam spasa.Če je tole največji civilizacijski dosežek.
L-)

[]()http://www.youtube.com/watch?v=-xL8rE9DT4g
Odgovori
Mato... Lepo in prav. Kot je mr.T prikazal v zadnjem postu, od drhali ne moreš pričakovati da bo spregledala. Pomembno jim je da imajo v žepu nov iPhone, BMW-ja (ali vsaj Passata) na parkirišču (seveda na leasing ali kredit), ter da si pred TV ogledajo nogometno tekmo, da gredo vsak večer v priljubljen bistro na pivo, vsako nedeljo pa na TV-ju videt vsako sekundo dirke F1...; - edini življenski problem pa jim je, kako plačati obrok kredita in položnice, ker so seveda denar zapili v gostilni. Ker kritična masa te drhli narašča se kolektivna zavest kopiči okoli obujanja nostalgije okoli neke varne preteklosti (varna je zato, ker je minila), vrednot in simbolov na (skoraj) vseh nivojih propadlega totalitarizma. Mislim da sam poznaš sociologijo do te mere, da na osveščanje duha drhali ne moreš računat. **Samo poglej koliko obiskovalcev tega foruma sploh sodeluje v tej debati???** Zdaj ko so karte na mizi, se je število zainteresiranih razpravljalcev prepolovilo, namesto da bi vsi bili plat zvona... In koga bi zdaj ti osveščal?? Nekoga ki se mu jebe, nekoga ki mu je edini resničen življenski cilj, da se lahko gre zvečer potožit prijateljem kako nima za položnice, ter vsak večer ugotovijo kako je bilo fajn v času diktature proletariata (čeprav proletariat ni imel diktature, temveč diktator s svojim aparatom), in vsakovečerni bistrojevski običaj zapečati s šestimi rundami pollitrskega piva...

Sem pa pozabil omeniti še eno odprto fronto, to je uporaba domačih zdravil, gre se za prepoved od domačega bezgovega in lipovega čaja, do uporabe regratovih korenin. isto je s prepovedjo domačih semen, ki jih morajo nujno nadomestit genetsko spremenjena semena, seveda ne na domačem vrtičku, ker bo vrtičkarstvo kmalu prepovedano...

Vse je del iste fronte, se strinjam, a z osveščanjem ne boš oz. ne bomo nič naredili. S tehnokrati se je treba spopadat na tehnokratski način, torej uporabljati tehnokratska sredstva in tehnokratske metode...
Odgovori
> Uroš Palhartinger said:
> Samo poglej koliko obiskovalcev tega foruma sploh sodeluje v tej debati???** , namesto da bi vsi bili plat zvona...

Mal pretirana teorija zarote ...

Fakt je, da so argumentacije v konfrontaciji z osnovnim namenom špekulacij (za uničenje starih zalog in povečanje prodaje ter državne naberke) - kontraproduktivne.
Še posebno ob zavedanju glavnih 'atributov' naše auspolitik, t.j. t.i. slovenskega janičarstva.
Tudi ni kaj dosti pričakovati od javnega mnenja volilnega telesa, ker ta se nesporno nagiba k privatizaciji (ruralni del) uporabe prostora (lovišča in strelišča), s tem pa k prenosu pravic na manjšino, če ne gre za gobarjenje, vrtičkarstvo, žganjekuho in razmnoževanje pasje zalege (malomeščanski del).
In še posebno ob stokrat preizkušenem dejstvu, da aparatu servirani argumenti pomenijo neposredno podporo za njih sprevračanje in učinkovit protinapad.

Kakorkoli obrneš, dolgoročno se je vedno obrestovalo posluževati starega tlačanskega pravila: - ko te biriči režejo, bodi primiru – manj boli!
In ko manj boli, se jasneje razmišlja.

Ni bil point Krpana, da si je sam skoval orožje ampak patent za handlanje!
In ta patent nekateri v Ojropa majo, zato letijo direktivna polena.
Odgovori
Anza, point Krpana je v tem, da je kršil monopol države. Švercal ni navadne soli, temveč t.i. angleško sol, natančneje (novreški) soliter; ki je 75% sestavina črnega smodnika. Preostanek pa je žveplo in oglje v medsebojno enakovrednem deležu.

Norveški soliter nastaja na stenah vlažnih sten, vsi smo že kdaj videli dolge bele kristalčke z videzem pajčevine, ki kljub svoji krhkosti izpodriva omet iz sten... To je norveški soliter. Čilenski soliter pa je drugačen, ima velike kristale v obliki prozornih kamenčkov...
Odgovori
> S tehnokrati se je treba spopadat na tehnokratski način, torej uporabljati tehnokratska sredstva in tehnokratske metode...

Kdo je nastavil tehnokratske metode in tehnokratska sredstva in kdo, ko jim ne odgovarja spremeni pravila igre? Kako boš v casinu igral ruleto, ko lahko med samo igro casino prilagodi pravila?

Kot vidiš iz zadnjega primera "ljubljanskega objokovanja" pa vseeno obstajajo tisti, ki ne hodijo samo na pir...
Odgovori
Kakšni tehnokrati neki?

V Bruslju in Ljubljanskem parlamentu sedijo družboslovci, prednostno verjetno filozofi, pravniki, pa kakšen umetnostni kritik, pa sociologi kulture, pa takle. Družboslovci so po defoltu nagnjeni k čimvečji regulativi in podobnim sranjem. So počlovečenje najhumanejših duhov, kot je mati Tereza, Marx, Lady Di., Nadežda Krupskaja .... Samo poglejte naše družboslovne profesorje in boste hitro ugotovili, da bi prepovedali vsako orožje, tudi frače. Tega pa ne bom trdil za profesorje strojništva, ki spada med "možate" smeri študija.

Ti pa takorekoč izumirajo, pa ne po le po številu, tamveč predvsem po vpivu na javno mnenje. Na Tv tako lahko dnevno poslušate nakladače luftinženirstva, kako lepo govorijo, da novinarke, ki so jih tja povabile, dobijo takoj mehka kolena. Stojniki bi tako govorili le stvari, ki jih avše sploh ne razumejo in tako odpadejo.

Zato me čudi, kaso so se v debati znašli tehnokrati, kajti sam razumem te osebke, da so tehnično izobraženi, za katere bi težko rekli, da so proti orožju.
Odgovori
Ja imaš prav vsekakor tehnokratsko* (sam ne jo enačit s naravoslovjem ker ni nobene potrebe po žaljenju povsem koristne veje tako znanosti kot izobraževanja) ni prava beseda. Morda se želijo predstavljati kot taki (v smislu tehničnega (beri ekonomsko smiselnega) obvladovanja makroekonomskih in socialnih razmer v EU), da bi s tem dobili kredibilnost. Težko je pravilno opisat vso dinamiko z eno besedo (in tudi napačno ker vodi v slepo ulico) kajti ta banda je vseh barv in jih menja povsem po potrebi. Danes so socialisti, jutri so desničarji, za vsak okus imajo pripravljeno jed.

Morda je najbolje uporabljat ali globalisti (kadar govoriš o širšem pojavu in večih ljudeh) ali neofevdalci (s tem, da je potrebno strogo ločevati izvršno vejo (EU birokrati recimo) od kontrolne veje (dejanski fevdalci v ozadju) in orodij (policija, vojska, banke) ter seveda vseh nas ostalih koristnih (zabiti potrošniki in razni veseli deloholiki in bedaki na sociali) in nekoristnih podložnikov (tisti, ki ne plačujejo davkov, ljudje z zavedanjem kaj se dogaja in drugi, ki se aktivno ali pasivno upirajo reklami oz. aktivnostim).



*treba je tudi povdariti, da je sama beseda zlorabljena z namenom legitimizacije nastavitve puppet vodij (recimo Monti v Italiji in kak Zakrajšek čez pol leta ali leto pri nas) in s tem vsaj delu prebivalstva prodajo trojanskega konja.
Odgovori
Ta [posnetek](http://www.youtube.com/watch?v=20RoAfflGCM) je vreden ogleda.
Odgovori
> Desc said:
> Kakšni tehnokrati neki?
>
> V Bruslju in Ljubljanskem parlamentu sedijo družboslovci, prednostno verjetno filozofi, pravniki, pa kakšen umetnostni kritik, pa sociologi kulture, pa takle...

sedijo tisti, ki smo, ste, so jih izvolili in načeloma profesija posameznika "kimavca" ne vpliva- vpliva pa miselnost nekega vodje, neke skupine, ki implementira svoj prav vsem ostalim, ki nato izvršujejo z dvigom roke, s stiskom na tipko ipd. oblast. kaj misliš, da bi se zgodilo, če bi hotel nek posameznik glasovat po lastnem prepričanju in ne po "prepričanju" stranke- politične opcije? žal je tako, da posamezniki tulijo z volkovi- la tako lahko pridejo do privilegijev. drugi problem pa je ta, da tudi če "odpade" glava neke opcije so nasledniki vzgojeni v tem stilu, da nadaljujejo delo velikega vodje in nato se pojavljajo "strici iz ozadja"... dokler ne bo radikalnih rezov v politične opcije ne bo sprememb- glej našo politiko (23 let iste face in nobena vlada ni naredila nič za dobrobit ljudi ...). če pa bi hotel korenito kaj spremenit bi pa moral menjat celotno garnituro in to do dna- pa ne samo v naši državi ampak v celotni velecenjeni EU o kateri imam svojo mnenje, o katerem sedaj reje ne bi razpravljal....
Odgovori
Ja dober video fajn lepo ilustrirano, logično in oh in sploh super. Moj point je bil nekako v smeri, da ti to en kurc pomaga, ker če ti ta video pokažeš recimo stotim ljudem, ki so ali nevtralni ali pa proti orožju ti bo morda 10 njih kimalo, 50 jih bo medtem razmišljalo o novi verziji mobilca in kaj morajo popoldan še kupt 40 se bo pa spraševalo kaj je tvoj problem, da na vsak način hočeš orožje pa saj imamo policijo in pa ja ni problema. Od tistih 10 ki ti kima bo morda eden dojel ostalih 9 bo šlo pa "na prejšnji tv kanal po poteku 5 minut mozganja". No un eden bo pa potem ko bo zvedu kaj vse mora naredit da lahko kupi gun vse skup pustil vnemar.

Saj vidiš pri drugih stvareh tudi, da logika, zdrav razum in osnovni kalkulus delajo HUDE probleme ogromnemu številu ljudi. Enostavno skozi izobraževanje so uspeli narediti generacije površnih budal, ki niso sposobne niti promila analitičnega in kritičnega mišljenja.

PS: Eksponentna funkcija je recimo ena izmed osnov današnjega bivanja praktično povsod jo omenjajo v takem ali drugačnem kontekstu ampak grem stavit da vas od vseh bralcev tle zgolj peščica resnično ve, kaj pomeni (pa še vi se morate prekleto posvetit temu) recimo zadolževanje na letni ravni s obrestno mero recimo 4% pri BDP morda 0 ali recimo zlo zlo optimistično 1%. Kdo ve kaj se pri tej obrestni meri naredi z državo v recimo 17.5 letih ali 23.3 letih?
Odgovori
> PS: recimo zadolževanje na letni ravni s obrestno mero recimo 4% pri BDP morda 0 ali recimo zlo zlo optimistično 1%. Kdo ve kaj se pri tej obrestni meri naredi z državo v recimo 17.5 letih ali 23.3 letih?

Država postane insolventna in nima več lastnih sredstev za funkcioniranje? Razen seveda, če si Amerika. Potem ti privatno podjetje tiska denar, ki nima realne podlage na zlatu, in veselo posojaš drugim državam nekaj, česar nimaš, v primeru kakršnegakoli zahtevka po vračilu jih pa zbombandiraš? Samo ugibam...
Odgovori
Ja recimo vendar sem dal zgolj kot primer ker če uporabiš to pri drugih stvareh, ki jih pogosto srečujemo vidiš, da so stvari (ta sistem, ki zagovarja rast) nevzdržne.
Recimo svetovna populacija imaš podan growth rate ki je KAO 1.2% kar pomeni, da bi se ob takem procentu prebivalstvo podvojilo v cca 58 letih logično je da je to nemogoče ker planet ne bo supportiral toliko ljudi se pravi je logična posledica, da se mora na tem področju nekaj zgodit in sicer ali se zmanjša glavnica ali pa se neha štepat otroke. Ugan kaj je bolj verjetno...

Če se vrneva na državo maš recimo pri lepem 3% deficitu torej vsako leto sposojenih 3% BDPja po recimo 3% kar pomeni tko zlo banalno in grdo zaokroženo da se ti 3% bdpja vsakih 23 let podvoji samo iz obresti kaj šele da naslednje leto si spet sposodiš novih 3% po 3%. Da niti ne grem v povečanje BDP ker tudi če ustvariš več in imaš isti primanjkljaj maš nominalno še večji dolg ker je 3% od 105 pač več kot 3% od 100.

Za ilustracijo:

vsak let si sposodim 100€ po 3% in če so recimo 10letne obveznice je to tkole

1. 100
2. 100 + 3
3. 100 + 3 + 3
4. 100 + 3 + 3 + 3
5. 100 + 3 + 3 + 3 + 3
6. 100 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3
...

""10. 100 + 100(vračilo glavnice iz 1) + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 +3 + 3 (še zadnje obresti za 1)

V 10 letih imaš praktično 1030€ obveznosti s tem da vsako leto furaš DEFICIT in ni sploh POGOJEV da zmanjšaš obveznosti. Skoraj tretjino letnega sposojanja oz. DEFICITA ti že predstavljajo obresti v SAMO 10 letih...

in če tole zdaj raztegneš na 30 let hitro prideš do zastrašujočih številk ker recimo pri 30 letih imaš obresti že toliko, da si moraš sposoditi še enkrat enak znesek samo za vrnit obresti. Pa da povdarim tale scenarij je recimo po zasnovi bolj konzervativen katerega bi bli na MF zelo veseli in je v realnosti zadeva dost dost dost slabša.
Razviti svet je na tej formuli v taki ali drugačni obliki že od WWII in številke so tako absurdne (recimo Japonska, Kitajska, ZDA, Italija itd...), da je žalostno, da nekaterim enostavno ne kapne, da je game over oz. da je vprašanje par let, da se vse skupaj konča.

Ja eni pač majo gostilniški pogled na to, da je vse virtualno pač nek kesh na računih in če češ vse skup pobrišeš in evo znova igra od začetka, žal stvari ne delujejo tako, ker so na te sisteme vezane vse (ponzi) sheme kot so zavarovalništvo, penzijski skladi, delniški skladi in delnice, zdravstveni sistemi, javne službe vojska, policija itd...

Mal je vse skupaj zašlo ampak se mi zdi pomembno, da se dobi občutek, da kontrola orožja niti pod razno ni neracionalna ali pa zgolj slučaj in posledica preveč nadebudnih birokratov in presranega prebivalstva ampak je povsem racionalna in NUJNA za tiste, ki se odločajo za izvajanje zgornjih shem in upravljanja z ljudmi.

Rad bi videl recimo francoskega predsednika, ki v Lyonu tisočem lačnim in oboroženim Afričanom razlaga, da od zdej naprej ne bo zastonj kosila in, da je morda najbolje da zapustijo Francijo in gredo nazaj...
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 22 Gost(ov)