Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
še o lovcih . . .
#41
Mal je stric omagal... :)
Odgovori
#42
13 Kdor se dotakne smole, se osmoli, ...
Odgovori
#43
Ko sem še jaz streljal na Dolenjski v Lj. smo morali večkrat streljanje prekinit in srne odgnat.
Odgovori
#44
Boli kita srno za cel svet. Clap
Odgovori
#45
Tale je bila gluha.
Odgovori
#46
Ne bi reko da je bila gluha, enostavno se divjad navadi na pokanje in  to ih ne jebe..... Dosti krat pri nam na strelišču srne pridejo podjebavat, enostavno prečkajo strelišče sredi pokanja in  te gleda z cca 60m... Pol pa počasi naprej....
Odgovori
#47
Očitno vedo da vegani streljajo :)
Odgovori
#48
Jagri na Počku znajo povedat marsikako o "gluhih" srnah...to je eno redkih lovišč k divjad ne jebe če kugla useka v tla 5cm od nje, komot popravljaš....če več dni ali celo tednov zapored nič ne poka in se nič ne trese, ratajo živčne, grejo pred Postojnsko al pa Pivško vojašnico gledat če je vse ok, da ni z vojsko kej narobe  :))
Odgovori
#49
Da tema nau umrla, še o damah na jagi   :))








LP
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#50
Pa o stereotipih   Clap 





LP
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#51
:) sicer so moji streotipi o lovcih malenkost drugačni, ampak vseeno določeni deli videa pokrijejo to. Zdaj pa še resno: ali se pri nam lovske družine večajo ali je ta dejavnost v zatonu? V naših krajih ne opažam novih lovcev, samo stare, ki pa se logično krčijo. Spomladi na drogove in podobno nastavljajo neke gobice z dišavam, da divjad čim manj prečka ceste, takrat jih je dejansko zunaj nekaj več, drugače pa eni in isti v avtomobilih, ki z nadzvočno hitrostjo opazujejo teritori( mimogrede kršijo zakon o cestnih prepisih).
Odgovori
#52
Odgovori
#53
(06-03-2016, 09:44)Avtomat-Kalashnikova Napisal: :) sicer so moji streotipi o lovcih malenkost drugačni, ampak vseeno določeni deli videa pokrijejo to. Zdaj pa še resno: ali se pri nam lovske družine večajo ali je ta dejavnost v zatonu? V naših krajih ne opažam novih lovcev, samo stare, ki pa se logično krčijo. Spomladi na drogove in podobno nastavljajo neke gobice z dišavam, da divjad čim manj prečka ceste, takrat jih je dejansko zunaj nekaj več, drugače pa eni in isti v avtomobilih, ki z nadzvočno hitrostjo opazujejo teritori( mimogrede kršijo zakon o cestnih prepisih).

Lovci pa nadzvočna hitrost...ta pa je lovska Nod
Odgovori
#54
(07-03-2016, 01:03)Mato Napisal:

He he lovsko srečanje, najbrž so se pogajali o kvotah "odstrela", kdaj, kdo in koliko.
Odgovori
#55
Jabolko saj ravno zato, ker se konstatno vozijo v 1 :) in ovirajo še traktorje. Mišljeno je bilo sarkastično oz po lovsko :)
Odgovori
#56
(07-03-2016, 01:03)Mato Napisal:

Neko se usro u hlače!
Odgovori
#57
mogoče še tole

https://www.facebook.com/223391914410853...805637690/
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)