Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Armaforce krogle
#1
Je že kdo preizkusil te krogle?
Vidim da je na tržišču nov izdelovalec krogel,pa me zanima kvaliteta in kako se obnesejo...
Odgovori
#2
A to so te iz Banja Luke?
Odgovori
#3
Ne vem..Na njihovi internetni strani naj bi bil naslov LJ-Moste..
Odgovori
#4
(21-10-2016, 18:36)sandiruger Napisal: Ne vem..Na njihovi internetni strani naj bi bil naslov LJ-Moste..

Naslov ja, sem pa opazu da so na njihovi internetni strani pod produkt objavljene kar krogle oziroma slike iz kataloga Losovih krogel...malo primirjaj losov katalog in njihovo stran...
Toliko kako se nekateri grejo reklamiranje izdelka...to bo pa še zanimivo, ukolikor ne bo  umakneno iz njihove strani  Nod
Odgovori
#5
Spoštovani forumaši,
 
v izogib dezinformacijam glede podjetja, proizvodov, reklamiranja, idr., v nadaljevanju podajamo sledeča pojasnila:
 
Kot je že omenil uporabnik »sandiruger«, drži, da smo nov proizvajalec krogel na slovenskem tržišču. Smo slovensko podjetje s sedežem v Ljubljani, kjer imamo tudi proizvodnjo. 
 
Naše krogle so produkt večletnega analiziranja, testiranja ter vlaganja lastnega znanja v končni izdelek. Gre za lastni proizvod in avtentične krogle in ne gre za produkt kateregakoli drugega proizvajalca krogel. 
 
Zastopnik za naše krogle je podjetje Rebec d.o.o. iz Postojne in se krogle ne prodajajo na črno. V času, ko smo razvijali naše krogle, smo namreč zasledili, da marsikdo (tudi člani tega foruma) brez regulacije prodaja krogle, torej na črno, s čimer povzroča škodo ne samo podjetjem, ampak tudi državi. Toliko o tem, kako se nekateri poslužujejo nepoštene poslovne prakse, kar bo še zanimivo, če s tem ne bodo prenehali, ker na takšen način nekateri delujejo še danes. Ker to ni poslovna politika našega podjetja, se s tovrstnimi zadevami ne ukvarjamo. Prav tako ne razpolagamo s katalogom podjetja Los. Na naši spletni strani so vsebinske informacije o naših izdelkih, krogle pa so generični izdelek.
 
Naše podjetje stoji na stališču, da je vsaka nova konkurenca tudi zdrava konkurenca in tako več kot dobrodošla in se veselimo sodelovanja z ostalimi proizvajalci. 
 
V primeru, da potrebujete dodatne informacije ali pojasnila o naših izdelkih, smo vam vedno na voljo in nam lahko pišete na elektronski naslov: info@armaforce.com. Če boste želeli, vam lahko pošljemo brezplačen vzorec, da se boste lahko tudi sami prepričali o kvaliteti naših izdelkov. Vaši odzivi, konstruktivni komentarji ali stališča so vedno dobrodošli, saj bomo lahko na takšen način izdelke, ki so namenjeni vam, nenehno izboljševali. 
 
Želimo vam čim boljše strelske rezultate ne glede na to, s čigavimi kroglami streljate.  :) 
 
S spoštovanjem,
ArmaForce Team
Odgovori
#6
Sedaj so krogle na spletni strani v obliki črk AF - domnevam, da se je želelo zadovoljiti določene uporabnike tega foruma. Zame, ki se ne spoznam ne na ene in ne na druge, je konec koncev vseeno, kakšne slike so gor, verjamem pa, da bi kdo, ki pozna prve krogle - LOS, lahko dobil napačno predstavo, da gre za eno in isto stvar pod drugo blagovno znamko.

Predlog po nepristranski oceni kvalitete se mi zdi malo nenavaden, če še posebej, če gre pri osebi David za isto osebo, ki se jo malo više omenja kot lastnika "Los-a". Težko verjamem, da bi proizvajalec konkurenčnega produkta lahko nepristransko ocenjeval kvaliteto konkurence, tako, kot bi npr. BMW testiral in ocenjeval avto proizvajalca Audi ali Mercedes. 

Glede fotografa za fotografiranje - tiste fotografije niso bile neke posebne kvalitete in dvomim, da jih je delal kdo, ki je to dobil posebej plačano (profesionalni fotograf). Boljše fotografije se z malo preiskušanja naredi doma z običajnim telefonom.
Odgovori
#7
Vse tudi ni treba vedno gledati v negativni luči. Pozitivno je, da obstaja konkurenca in da je sedaj na izbiro en proizvajalec več, kar ima lahko vpliv na ceno in kvaliteto v korist strelcev. Nekdo bo moral nove krogle kupiti in jih preizkusiti, da se bo videlo, za kakšen izdelek gre oz. ali je to to.
Odgovori
#8
Glej, nobene negative ni v tej temi. Vesel sem da se še nekdo poizkuša uveljavit in mu privoščim iz vsega srca (in ožilja). Fantje pravijo, da so leta razvijali svoj dizajn krogel, škoda le da po vseh teh letih niso vložili še dodatnih par dni v bolj kredibilno prezentacijo. To je to...
Odgovori
#9
Verjamem v uspeh vseh naših, slovenskih proizvajalcev s področja orožarske industrije.
Elektroplastika, LOS, Armaforce, Arex in ostali bodo vedno deležni mojega občudovanja in podpore pri prodaji doma in v tujini.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)