Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 1 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razglasitev in podelitev glavne nagrade Lige Rex Zero 1
#1
Borisa Zafrana pozivam k pojasnilu,kdaj bo uradno podelil glavno nagrado najboljemu strelcu Deanu Zarniku in zakaj si se zdaj potuhnil...
Kar si obljubil bos podelil,vendar tokrat posteno in brez  umazanih igric,tako kot je pri tebi navada..
#2
sem se ravno danes spraševal...

[Image: 63210885.jpg]
#3
Ker se Zafran Boris ne more in ne more sprijazniti z dejstvom da je zmagovalec Dean Zarnik in ne Vlado Kržič,so baje spet začela deževati sms sporočila in prepričevanja da je Dean 2. in ne 1.
Ker pa javnost tega ne bomo dopustili da se takole dobesedno zajebava s folkom,naj že objavi datum podelitve in to je to...
Če je mislil da bo tole gladko pometel pod prag se je zelo zmotil.. 
#4
(15-12-2016, 05:46)sandiruger Napisal: Ker se Zafran Boris ne more in ne more sprijazniti z dejstvom da je zmagovalec Dean Zarnik in ne Vlado Kržič,so baje spet začela deževati sms sporočila in prepričevanja da je Dean 2. in ne 1.
Ker pa javnost tega ne bomo dopustili da se takole dobesedno zajebava s folkom,naj že objavi datum podelitve in to je to...
Če je mislil da bo tole gladko pometel pod prag se je zelo zmotil.. 

To pa ti misliš! Zmotil si se ti! Mrgreen
#5
Kakorkoli, ali se motim ali ne, bo pa stvar postala jasna...
Najbolj zanimivo je to ,da človek še naprej pisari z sms-i Deanu in ga prepričuje da je on na 2.mestu in Vlado Kržič na 1.mestu..
Ker so tudi ostali povedali kakšno ozadje je tukaj,mi je precej kristalno jasno zakaj se Zafran na vse pretege trudi da bi nagrado dobil Kržič,vemo kam bi nagrada romala..
Tako da tukaj Dean ne bo odstopil od tega sedaj se gre za princip in čast strelca..
#6
Pa je bil kje objavljen končni vrstni red?
Ali ni bilo interpretirano, da je zmagovalec na eni tekmi manjkal in je potem odstrelil v prisotnosti komisije?

Sicer pa podpiram princip in čast strelca, da vztraja!
(Ne poznam vpletenih.)
#7
(15-12-2016, 15:12)JRC Napisal: Pa je bil kje objavljen končni vrstni red?
Ali ni bilo interpretirano, da je zmagovalec na eni tekmi manjkal in je potem odstrelil v prisotnosti komisije?

Sicer pa podpiram princip in čast strelca, da vztraja!
(Ne poznam vpletenih.)
Objavljen je bil na Strelec.si..
V prvem razpisu je bilo napisano da je zmagovalev Lige tisti ki ima najveje stevilo skupnih tock..
Ker je Zafran videl da Krzic ne bo kos Deanu po stevilu tock je Zafran spremenil pravila in po njegovem so potem stele zmage..
Tudi manjkajoco tekmo(ce jo stejemo) ki se jo Krzic ni udelezil je imel premalo tock,navsezadnje pa je bil pogoj v tej ligi tekmovati prav s pistolo REX,zakar pa jo Krzic sploh ni odstrelil..
Naj ves folk izve kake podle igre se gre Zafran tukaj...Ne maram da kdo nateguje folk....
#8
Dean vztrajaj pri svojem in res upam, da dobiš zasluženo nagrado. Je pa zelo slaba reklama za REX pištolo, ker so sedaj taki zapleti.
#9
(15-12-2016, 15:43)trzinc Napisal: ... Je pa zelo slaba reklama za REX pištolo, ker so sedaj taki zapleti ...

... za pištolo ne, za organizatorja tekmovanja pa ...

lp upor500
#10
So se zjasnili kaj sploh je glavna nagrada?
#11
(15-12-2016, 16:24)upor500 Napisal:
(15-12-2016, 15:43)trzinc Napisal: ... Je pa zelo slaba reklama za REX pištolo, ker so sedaj taki zapleti ...

... za pištolo ne, za organizatorja tekmovanja pa ...

lp upor500

Imaš prav. Predvidevam, da ima Arex registrirano blagovno znamko Rex in jaz bi na njihovem mestu razmisli komu bi dal soglasje za uporabo blagovne znamke.
#12
Kdo bo koga Mrgreen 

[Image: tumblr_oi0obfzXtL1ukldkho1_500.gif]
#13
Mrgreen Pa kje jih ti najdes?  Mrgreen
#14
Danes na pop tv dnevniku: dolenjsko podjetje podarilo Trumpu pistolo z grqviranim napisom.
Dobra poteza! Clap
#15
(15-12-2016, 17:01)ggrreo Napisal: So se zjasnili kaj sploh je glavna nagrada?

Najprej je bila obljubljena pap puška ABK iz Arex-a..
Zdej baje dve pištoli....ena za Deana in ena za Kržiča...
#16
Pozdravljeni kolegi strelci.

Očitno je, da uradnih rezultatov sploh ne bo ( in bo vse potihnilo).
Iz vsega tega je razvidno, da se je že na samem začetku želelo privabiti čim večje število tekmovalcev - in s tem pobere čimveč štartnine, hkrati pa je 1. mesto bilo potihoma že rezervirano za določenega strelca ( njegov favorit), s tem pa tudi želja po SPONZORSKI nagradi !
Dogodki pa se žal niso odvijali po skrbno dodelanem načrtu organizatorja ( Strela ).
Njegoveg favorit ni bil prisoten na 5. tekmi ( beri dopust) in je bil po delnih rezultatih vidno zaskrbljen.
Po zaključku lige pa se je začelo zapletati in prirejati z rezultati .... ( beri dodatno streljanje SAMO za njegovega favorita).
Vse tekme so bile uradno objavljene ( s strani organizatorja - Strela ), rezultati pa so še vedno objavljeni , prav tako tudi uradni delni rezultati (po 6. tekmi).


Si predstavljate sledeče :
Vsi tekmovalci, ki smo bili uradno prisotni na 5. tekmi, smo pošteno plačali štartnino in dosegli svoje poštene rezultate, ki so uradno objavljeni! Po KONCU LIGE  in po zapletu ( kjer sem objavil razpredelnico po uradnih rezultatih organizatorja), pa je organizator omogočil dodatno streljanje svojemu favoritu ( kar ni izrecno napisano in objavljeno v pravilih tekmovanja in s tem kršil LASTNA PRAVILA tekmovanja ) ,  povrhu vsega pa je s tem svojemu favoritu še omogočil, da je celo ZMAGAL na tekmi, kjer ga sploh ni bilo! 
Kakšna FARSA poštenega "Strelinega" tekmovanja !

Mene ni bilo na dveh tekmah ( beri služba) in nisem ne prosil ali  zahteval dodatnega streljanja - kar navsezadnje tudi ni pošteno do ostalih strelcev, ki so bili  TAKRAT prisotni !
Verjetno tudi ostali pošteni strelci ( če na kateri tekmi niso bili prisotni ) niso dostreljevali.

Sedaj pa po koncu lige že dober mesec ni objavljenih končnih rezultatov, slišimo in beremo po forumu pa vse njegove nepravilnosti in manipulacije, ki jih počne z nami poštenimi strelci !

Z bratom se ne bova spuščala na organizatorjev nivo, imava svojo ČAST, PONOS,  in  POŠTENOST.
Za kar vedo tudi drugi organizatorji in večina strelcev.

Lep pozdrav
Marko Zarnik
#17
Spremljam tole ob strani, kot opazovalec, a se mi zdi, da bi takšno ravnanje moralo sprožiti izključitev goljufivega 'organizatorja' s teh strani, saj se mu omogoča goljufanje širše množice, kot bi jo sam dosegel.

Obtožbe (kritike) so napisane argumentirano in brez žalitev. Administratorjem predlagam, da preverijo obtožbe (v kolikor imajo čas in možnost); da v pravila foruma vnesejo prepoved goljufanja na strelskih dogodkov, ki se oglašujejo na teh straneh (vključno s pravili); da sankcije, v kolikor so potrebne, tudi izvršijo. Retroaktivnost ne bi smela biti problematična.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
#18
Spoštovani strelci, do sedaj nisem hotel izpostavljati lastnih izkušenj s Strelo, saj sem zadevo vzel na znanje in porinil v pozabo. V luči tokratnih mahinacij z rezultati tekem pa menim, da bi bilo vseeno koristno, če bi ljudje vedeli, kako posluje.
 
Za začetek naj povem, da sem se v svoji naivnosti kot novinec dne 19. junija 2014 včlanil v SD Vojni veteran in plačal 120 Evrov članarine za SDW/SKS/SZPS/ITSIA, karkoli pač to pomeni, in to ob zagotovilih da se da v okviru te članarine da streljati na klubskem strelišču. No tega streljanja nisem doživel, sem pa hodil na tekme, ki so mi bile kot strelcu, ki ni mogel posegati v vrh, kar simpatične, saj sem se lahko nastreljal in se učil v dobri družbi, pa tudi golaž je bil okusen.
 
Udeleženci tekem se verjetno spomnite tekme 20. septembra 2014, ko so bile med nagradami knjige »Utrdbi pod Rombonom, predstraža Soške fronte«, ki sem jih kot avtor izdal v samozaložbi z vsemi težavami, ki v Sloveniji sledijo iz tega. S Strelo sva imela ustni dogovor, da jih bo plačal, vendar se to ni zgodilo. Za 7 knjig in še dve, ki jih je kasneje podaril častnikom SV ob zaključku sezone, sem trikrat na tekmi streljal zastonj, od tega dvakrat s sinom in to je vse. Res pa je da mu nisem težil, da naj plača, ker se mi zdi to pod častjo, poleg tega pa sem dojel, da brez pisne pogodbe pač nimam šans.
 
   

Takoj po novem letu je prišel dopis z novo položnico, ki je nisem plačal. Včlanil sem se v drugo društvo in prenehal hoditi na njegove tekme. Knjige so v prosti prodaji po 39,90 Evra, mnenje o celi zadevi pa si ustvarite sami.
 
Vsekakor menim, da mora Dean dobiti nagrado in da bi bil čas, da za ne prav skromno startnino dobimo pošteno in dobro organizirano tekmo. Če ne drugače tako, da dosledno zahtevamo fiskalni račun za startnino.   
 
Lep pozdrav, Marko
#19
Zanima me ali ima admin kaksno mnenje o tem oziroma oglasevanju teh tekem na forumu?
#20
Boste pa še šli h Streli......sej ne da forum ni poln informacij o takih in drugačnih mahinacijah....pa še kar :)




Uporabnikov, ki berejo to temo: 3 Gost(ov)