Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelni daljnogledi Zero Compromise Optic (ZCO)
#1
Lightbulb 
očitno nova znamka v nastajanju... bo kaj več kot (verjetno nepomembna in predraga) tangent theta?

http://www.zcompoptic.com/

https://www.gunsamerica.com/digest/zero-...show-2019/

[Image: zc-527-iso-1_1_orig.png]
Odgovori
#2
vzamep kitajsko optiko, daš gor marketinško všečno ime, ponosno prodaš teletom v Ameriki.
America is great !
Odgovori
#3
Tako nekako le ,da je tu fabrikant verjetno LOW japan ,tako kot za Athlon,Vortex,Delta,Trijicon,NightForce etc in vse ostale razvijalce embalaže za optiko. 

Ovce v ZDA kupijo kar jim influencerji prodajo ,zraven pa še sveto prepricanje da kupujejo 'meriški' izdelek ,ki je vsaj razvit v ZDA če ze ne izdelan (kar je čisti bulšit ,večina teh firm o optiki  ve tolk kot vaški vodovodar , daleč od tega da bi lahko sami kaj razvil , ta znanja ima v svetu folk , ki ga prešetješ na prste obeh rok )

Enivejs tile niso najbolje štartal ker so se že sprčkal z enim delom influencerjev in kar je v ZDA zelo slabo za biznis.
Odgovori
#4
(31-01-2019, 16:36)mr.T Napisal: Enivejs tile niso najbolje štartal ker so se že sprčkal z enim delom influencerjev in kar je v ZDA zelo slabo za biznis.

kaj, a se nico nič naučili od IOR? Franku Gall-u (šefu Sniper's Hide) je treba ne samo avto oprat še po večerji mu je treba drobtinice obrisat okoli ust...
Odgovori
#5
Pa ene dva rešpetlina šenkat pa še plačat kak test , potem so vsi testi pozitivni tudi za čist BS bse proda kot da je naj naj , in ovce padejo na njih , tu pa sumim ,da so rekli ne kakemu djabe daljnogledu in je bilo takoj konec ljubezni fantje so malce zeleni in očitno ne vedo kako se streže tem mojstrom. Problem za malo firmo je da teh influencerjev je kar nekaj in če vse plačaš košta $$$$
Odgovori
#6
Smešno sumljiva podobnost imena z Zero Tolerance Knives, ki so uveljavljena znamka (čeprav spet malo precenjena). Ampak gre v uho, ker je podoben naslov.
Odgovori
#7
Ekipa 'darstellerjev' z Andy Snake na čelu je trenutno še v ZDA a bodo povedal ,da nima nič z pipci veze ROFL Twisted
[Image: zero-tollerance.gif]
Odgovori
#8
hehe, vem kaj si želi mrT s tem zero tolerance nakazovanjem...

da bi njegov PRS izgledal takole:

[Image: (m=eaf8Ggaaaa)(mh=i8lS5pqzwh8O-gj8)8.jpg]
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)