Ocena teme:
  • 2 Glas(ov) - 3 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekma kratkocevno 25m
#21
(23-10-2019, 09:02)turist Napisal:
(23-10-2019, 08:55)MarkB Napisal: Najlazje je za svoj neuspeh krivit vse ostalo kot sebe.
Si boš moral nabrat še kar nekaj kilometrine, do takrat ti pa predlagam, da se malo umiriš in ne pišeš traparij! Shifty

Drzi, kilometrino rabim (se vidi na rezultatu med treningom in tekmo).
Traparija pa ni. V to sem preprican. ;)
Odgovori
#22
Ajde, jaz tudi nimam kilometrine, pa vendarle prosim, da me ne raztrgate za tole vprašanje. V čem točno je težava, če so pogoji za vse enaki in tekma ni v okviru neke mednarodne zveze, ki ima točno določena pravila? Da se razumemo, sicer streljam s spektivom.
Odgovori
#23
@ Sherman
"Težava" je v površnosti.
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#24
(23-10-2019, 09:21)Sherman Napisal: Ajde, jaz tudi nimam kilometrine, pa vendarle prosim, da me ne raztrgate za tole vprašanje. V čem točno je težava, če so pogoji za vse enaki in tekma ni v okviru neke mednarodne zveze, ki ima točno določena pravila? Da se razumemo, sicer streljam s spektivom.
"Težava" ni v tem, da nekdo pač organizira tekmo s svojimi pravili. "Težava" nastane naslednji trenutek, ko začne nekdo zagovarjati takšna "pravila" kot nekaj normalnega in običajnega. In neuporaba spektiva oz. neomogočanje validacije zadetkov na preciznih tekmah ni nekaj, kar bi lahko prosto razlagal kot nekaj običajnega oz. normalnega za tovrstno streljanje.
Odgovori
#25
Vsak organizator lahko postavi pravila kakor hoče. Sami se pa odločamo, ali je to za nas OK, ali ni. Sam rad hodim na tekme, ker mi je to v veselje, a le pod pogoji, ki mi ustrezajo. Na tekme, kjer so spektivi prepovedani, mene pač ne bo, saj mi takšno streljanje ni več v veselje in zabavo.
Odgovori
#26
Saj se bo videlo...lahko da bo ostalo pri prvi tekmi lahko da ne...

Je pa enih pravil res Papers

In ja tekmovalci tekmujejo na odgovornost organitatorja ne na lastno Whistle
Odgovori
#27
Ego mi ne pusti da ne bi pristavil še svojega lončka..

Kratko in jedrnato brez nepotrebnega tvezenja:

Moje osebno politično korektno mnenje je: Organizator organizira prvo tekmo s svojimi pravili. Če so mi všeč, bom šel, v nasprotnem primeru pa ne. Tipično slovensko-forumsko v konkretnem primeru: Namesto da bi bili veseli "otvoritve" novega prostora za izvajanje streljanja - dajmo raje nekoga spljuvat preden se je zadeva sploh začela, da ga mine volja do organizacije že v samem štartu.
Thumbs up!!
Pew pew!
Odgovori
#28
@ BulletGT
Vsak, ki se loti organizacije kakršnega koli tekmovanja, bi moral že na začetku pokazati nekaj dobre volje v poznavanju ( veljavnih ) pravil.
Mora se vedeti, da bodo na tekmo prišli tekmovalci, ki imajo eno od orožnih listin, za katero je bil pogoj udeležbe na tekmah že opravljen.
To, da se niža nivo na raven strelskih vaj, je treba že na začetku napisati in ne bo nihče imel nič proti. Vsaj jaz tako mislim.
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#29
Koliko od vas ki komentirate bi sicer slo a ne boste sli zaradi tega?
Odgovori
#30
Gre za prvo tekmo, želeli smo čim bolj poenostaviti izvedbo. Iz tega razloga smo tudi združili pištolo in revolver (čudno, da ni nobenih komentarjev glede tega). Iz istega razloga smo se odločili, da se strelja 20 strelov v eno tarčo. Trenutnega razpisa ne bomo spreminjali, bomo pa na naslednjem upoštevali predloge saj nam je seveda v interesu, da se zadeve zadovoljivo odvijajo. Nikoli pa ne bo vsem prav - to nam je jasno.
Odgovori
#31
(23-10-2019, 10:50)dani_79 Napisal: Koliko od vas ki komentirate bi sicer slo a ne boste sli zaradi tega?

Odgovor je enak številu bitcoinov ki si jih trenutno lastim (0).
Pew pew!
Odgovori
#32
Jz pridm  ;)  S-2guns
Odgovori
#33
Glede na to, da gre za notranje strelišče, me zanima, kako imate urejeno zračenje in koliko strelskih mest je.   
Predlagam vam tudi, da v hišni red tega strelišča daste prepoved uporabe navadnih (neoplaščenih) svinčenk, bo takoj 3x-4x manj dima v prostoru.
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
Odgovori
#34
Hvala za predlog. Trenutno imamo en, upam, da dovolj zmogljiv odsesalni ventilator z enim odvodom na sredini hale (po sirini) cca 2 metra pred strelsko linijo. Po prvi tekmi bomo dobili boljsi obcutek, ce zadostuje.
Odgovori
#35
Za začetek bi mogoče morali izbrisat v vabilu besedo PRECIZNO. Pojem precizne tekme je precizen zadetek in ne nabijanje na pamet in kakšna samozavest. Že to je važno ali stojiš levo od luči ali desno ali pred ali za lučjo, tu samozavest ne pomaga.Škoda da že na prvi tekmi odganjate strelce in sami govorite da je tekma bolj kavbojske narave, za tiste s samozavestjo in streli bol okoli črne. Očitno imate pogoje za izvedbo dobre tekme, ki pa očitno organizatorju ni v interesu da pridejo dobri strelci zakaj on ve. Precizna tekma brez spektiva je kot poljubljanje z plinsko masko. Veliko samozavesti in dobrih strelov vam želim.
Odgovori
#36
joj kako pluvanje..:( tipično slovensko..sama foušija.. a ko bo zunaj pod ničlo bo pa fajn met dostopno strelišče na toplem.. jaz podpiram..in pridem na tekmo.pa čeprav bom zadnji.:)
Odgovori
#37
Če bi imel čas, bi sigurno prišel
Ljubezen in sovraštvo, sovraštvo in ljubezen, vse sem preživel. Vendar ni tega ostalo v meni niti sled, ostal sem enak.
(Heine, Heinrich, 1797-1856)
Nisem lep - imam pa revmo
Odgovori
#38
Hvala za organizacijo tekme in pogostitev. Plac mi je všeč, zato se gotovo še kdaj vidimo.

Boste rezultate objavili tudi tu?
Odgovori
#39
Za prvo tekmo..čist odlično. če je bil inšpektor zadovoljen..moramo bit tudi strelci...sam bo treba večkrat trenirat da nebom zmeraj med zadnjimi..
Odgovori
#40
Pozdravljeni. Evo, prva tekma je za nami. Še enkrat hvala vsem za udeležbo. Se vidimo prihodnjič s spektivi [Image: smile.gif] .

Rezultate si lahko ogledate tukaj.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)