Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šibrovka, pištola 9mm
#1
Pozdravljeni!

V kratkem imam namen kupiti šibrovko. Puška ne bo namenjena za tekmovanja, ampak za izpolnitev želje, dušo. 
Prečekiral sem Winchester (model SXP), Remington (model 870) in Mossberg (serija 500 (590)).  Normalno, vsaka ima svoje prednosti in slabosti.

Prosil bi za vaša mnenja, predvsem iz izkušenj, kaj priporočate, na kaj moram še paziti, ali je boljša standardna izvedba ali izvedba tactical - obe vrsti mi lepo sedeta v roke in je odločitev zato toliko težja.


Zdaj pa, da ne bom smetil na forumu, bom kar tukaj zastavil še eno vprašanje:
Namen imam kupiti še 9 mm pištolo, ali CZ-P10c OR, ali Glock 19 MOS.  Kot za šibrovke, sem tudi tukaj prečekiral že cel kup videov (če ne vseh) na youtube in ostalih opisov, težav,... Eden od prodajalcev mi je priporočal Glock 45. Glede na to, da ima tudi tukaj vsaka prednosti in slabosti, bi se zdaj obrnil še na vas, da prav tako pomagate pri odločitvi za nakup.


Lep pozdrav, 
M
Odgovori
#2
Kupi tisto kar ti je vsec
Odgovori
#3
Če bi mene vprašal za šibrenico in za namen ki ga imaš bi kupil Winchester 1897,seveda kitajca ker original ne boš našel 

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik..._k226x4yt0
Odgovori
#4
(22-10-2019, 20:42)kar98 Napisal: Če bi mene vprašal za šibrenico in za namen ki ga imaš bi kupil Winchester 1897,seveda kitajca ker original ne boš našel 

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik..._k226x4yt0

Se strinjam. Zraven pa še, seveda spet Browningovo, polavtomatsko Auto 5. Še danes dobiš zelo dobro ohranjene kose narejene v FN.
Odgovori
#5
Glede na to, da imaš šibrovko za kunšt, za pištolo pa tudi ni jasno, ali bo postreljala 10.000 šusov na leto, je čisto vseena figa kaj nabaviš. Vse kar omenjaš je dobra izbira in ti bo služilo do prodaje, zaplembe ali smrti. Kar pač pride prej.
Odgovori
#6
z zaplembo bodo začeli pri B oziroma bodočo A, sčasoma še vse ostalo
Odgovori
#7
Poglej S.D.M. 870, REBEC jih ma po 260eu. Mnde je super puška.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)