Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelišče je izpadlo iz projekta Plečnikovega stadiona
#21
Najboljš kar strelišče v lastni kleti kot Jelinčič samo on mislim, da ima samo kakih 7 metrov?
Odgovori
#22
Imel sem načrte v rokah in na papirju je sicer vse izgledalo čisto kredibilno, tudi strelska trgovina naj bi bila zraven. Ampak na koncu pač šteje finančni izračun in očitno so izbrali nekaj bolj dobičkonosnega. Glede trgovine sicer ne vem, ampak verjetno bo tudi kakšna drugačna.
administrator / Strelec.si
Odgovori
#23
Bo pa en fitnes, ker je trenutno bolj donosno, pa še vedno skladno z občinskim prostorskim načrtom za "zelene površine".
Odgovori
#24
Škoda, ker je propadlo .. to bi bilo meni blizu ...
Ljubezen in sovraštvo, sovraštvo in ljubezen, vse sem preživel. Vendar ni tega ostalo v meni niti sled, ostal sem enak.
(Heine, Heinrich, 1797-1856)
Nisem lep - imam pa revmo
Odgovori
#25
(10-02-2020, 10:00)romunov Napisal: Bo pa en fitnes, ker je trenutno bolj donosno, pa še vedno skladno z občinskim prostorskim načrtom za "zelene površine".
Uha, uha, fitnesov  v Ljubljani kaj pa vem 25,30? Samo za Bežigradom vem za 4 (peti se je pr kratkim preselil v drug del mesta), je pa res, da očtno obstaja prostor še za kakšnega. :)

(10-02-2020, 10:00)romunov Napisal: Bo pa en fitnes, ker je trenutno bolj donosno, pa še vedno skladno z občinskim prostorskim načrtom za "zelene površine".
Uha, uha, fitnesov  v Ljubljani kaj pa vem, vsaj 20 morda celo 30? Samo za Bežigradom vem za 4 (peti se je pr kratkim preselil v drug del mesta), je pa res, da očtno obstaja prostor še za kakšnega. :)
Odgovori
#26
Fitnesi pa kebab burek lokali.. to raste po LJ
Moons out, goons out!
Odgovori
#27
Sam pomisli ferkvenco enega fitnesa, ki rabi manj placa kot eno 50m strelišče , lahko vsi slovenski prislonjevalci cevi na tarče tam dnevno trenirajo pa ne bi pridelal pol take frekvence pa še pol bi jamral ,ko bi jim upravjalec prodajal letne karte po 400-500eur .
Odgovori
#28
Strelišča v Sloveniji se ne izplačajo. Če bi se, potem ne bi imeli nekaj "društev", ki tržijo streljanje "za en dan", ampak dejansko civilno strelišče, s papirji in zavarovano odgovornostjo. Zato je tako pomembno, da imamo tudi parcele, kjer se občasno strelja, da zapolni ta manko.
Odgovori
#29
Strelišča tam pač ne bo. V čem je smisel objavljati čanke na to temo ? Raje napišite, a je kaj novega z lokacijo strelišča na področju Litostroja ali v Vevčah. In ali je kaj realnih možnosti, da se obnovi strelišče na dolenjki, da bo za 300m in za slovenske prislonjevalce cevi !
Odgovori
#30
(10-02-2020, 16:33)micko Napisal: Strelišča tam pač ne bo. V čem je smisel objavljati čanke na to temo ? Raje napišite, a je kaj novega z lokacijo strelišča na področju Litostroja ali v Vevčah. In ali je kaj realnih možnosti, da se obnovi strelišče na dolenjki, da bo za 300m in za slovenske prislonjevalce cevi !
Smisel je v tem, da je bilo do sedaj nekje v projektu strelišče, sedaj pa vemo, da ga pač ne bo...
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)