Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VABILO na ODPRTO STRELSKO TEKMOVANJE za POKAL BLED-2011
#21
J+M med piljenjem in piljenjem, ki ga vidva zelo dobro obvladata je velika razlika sicer ne vem s čim ali čem bi to izmeril ker vsak po svoje zna najboljše pilit. Bi pa rad v soboto vaju videl kako bosta pilila. Ne se sekirat. Jabolko pa prosim ne me žalit stakimi " vam je vzel " nimam nič pri tem tako, da mi nima kaj vzet. Zlatkota spoštujem zato je to piljenje razumel v dobrem smislu in ne kot grajanje. Lp [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
PROARMIS d.o.o. Trgovina za strelce in lovce 
Odgovori
#22
"jelen" Napisal:... Bi pa rad v soboto vaju videl kako bosta pilila. Ne se sekirat....
[img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]

Vsi smo razumeli, kaj si hotel povedati z piljenjem, vendar ti nisi potem razumel najinega heca... OK - nič zato. Ali si spregledal, da je bil prvi na revolverju, ali ti pa št. doseženih krogov ni zadostno... To drugo moramo vsi še "izpiliti" [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] , saj noben ne dosega maksimuma konstantno (tudi če kdaj pa kdaj). In če bi že vžgal 300/300, bi pa lahko rekel, da je velikost grupe malo velika in da mora to popravit - v glavnem treba je imeti nek višji cilj, da ima vse skupaj smisel...

V soboto na Bloški polici pa bom opravljal funkcijo sodnika za štetje tarč, tako da na žalost ne bom mogel (ne bom imel časa) pokazati, kaj sem "napilil" do sedaj [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] - pride pa Klemen in ostali "mojstri pile", pa se boste "ta boljši pilaši" na slovenski "amaterski sceni" lahko pomerili med seboj... [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]
Odgovori
#23
Škoda ker še js v soboto ne morem priti s "ta novo" pilco.... [img]{SMILIES_PATH}/icon_exclaim.gif[/img]
Odgovori
#24
kot pravi Zlatkov soimenjak... "zlato ti daje sijaj, ne pa sreče"
[url="http://www.youtube.com/watch?v=kt689O0PhNY"]http://www.youtube.com/watch?v=kt689O0PhNY[/url]
Stane vse vidi, Stane vse ve...
Odgovori
#25
[img]{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif[/img] Hvala vsem za čestitke, tudi sam bi čestital organizatorju ob dobri izvedbi tekmovanja, XXL pohvalo [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] pa si je prislužila Petra-ona pa vsi, ki smo bili tam že vemo zakaj!

P.S.
Tine, dela !!
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#26
Zlatko ti si car. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Odgovori
#27
"viking" Napisal:Dan je bil špica ,vse je šlo kot po maslu ,zato čestitke organizatorju in kuharci ! [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
lp.

Hvala lepa za pohvalo. Res mi je bilo v veselje skuhati za vas, samo da vam je bilo všeč.
Srečno vsem!
Petra
Odgovori
#28
"glock34" Napisal::oops: Hvala vsem za čestitke, tudi sam bi čestital organizatorju ob dobri izvedbi tekmovanja, XXL pohvalo [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] pa si je prislužila Petra-ona pa vsi, ki smo bili tam že vemo zakaj!

P.S.
Tine, dela !!

Hvala tudi tebi Zlatko za tako veliko pohvalo. Res sem vse pripravila z veseljem, kaj... pa vemo res vsi, ki smo bili tam.

Tudi tebi res še enkrat čestitke za vse kar si dosegel.

Pozdrav,
Petra
Odgovori
#29
wow, pa naj še kdo reče da golaž liga ne obstaja... po tu zapisanem bi sklepal da je bil glavni dogodek prehranjevalne narave in ne strelske.
Stane vse vidi, Stane vse ve...
Odgovori
#30
Napačno S.Vizec.

Strelski dogodek je bi primarni dogodek. Vsi smo navdušeni nad Zlatkom. Žal mi je le, da se 2eh strelov ni našlo na tarči.
Tudi ostali strelci so bili dobri, če že ne odlični.
Kot je pa vedno, je sekundarni dogodek druženje, kamor pa spada tudi klepet, pijača ter navsezadnje tudi dobra hrana,
za katero je pa Petra res dobro poskrbela (čudovita kuharica). Tko, da lepo prosim ne se spotikat na dele dogodka na katerem večina sploh ni bila prisotna.

LP

Denis
Odgovori
#31
"spe7" Napisal:... Vsi smo navdušeni nad Zlatkom.

Tudi mi smo navdušeni nad Zlatkom, še posebej kadar v Mlakah na 400m strelja v tri tarče in si na koncu izbere tisto ,ki je boljša. Takle "best-of-three" koncept streljanja je zanimiv, upam da bodo v naslednji tekmi to razširili tudi na ostale, nedvomno dobre, če ne že odlične, tekmovalce.
Stane vse vidi, Stane vse ve...
Odgovori
#32
Sam sem bil sodnik na disciplinah pištola in revolver in nikakor ne pustim, da tekmovalec sam pobira tarče, jih odnaša na seštevanje, to velja tudi za Zlatka, pa je vendar zmagal v eni od teh dveh disciplin. Kaj se dogaja na delu kjer se odvija tekmovanje z dolgocevnim orožjem ne morem komentirat, ker me ni tam. Glede Zlatka kot ga poznam s tekmovanj, tega kot pravim ne morem komentirat, ker ne poznam situacije. So pa to kar ostre obtožbe, ki morajo biti z dokazi podkovane.

Lp
Odgovori
#33
Moj uraden odgovor.... g,S.Svizec kot organizator tekmovanja je moja dolžnost, da zagovarjam tekmovalce, ki so prisotni na naših tekmovanjih. Kot prvo, to ni bila golaž tekma.... tem več tekmovanje odprtega tipa, za naše člane in povabljene goste. Tekmovanje je bilo izvedeno profesionalno, to je potrdila tudi udeležba odličnih tekmovalcev in seveda rezultati, ki so bili doseženi na tem tekmovanju.
Moje osebno mnenje je, da se osebno in javno opravičiš na tem forumu za tvoje neutemeljene in neresnične izjave glede g.Krefta. Navedel bi tudi to, da na naših tekmovanjih osebno označujem tarče tako, da tukaj ni nobenih dvomov ali pomislekov, da lahko nekdo strelja na več tarč.
Moj nasvet je, da naslednjič napišeš samo preverjene izjave, vedno samo kritiziraž in podcenjuješ določene ljudi in organizatorje, če se že imaš za takega mačota pa organiziraj kakšno golaž tekmo, mogoče ti bo pa uspelo.
Zahvalil bi se mojemu predhodniku (Denisu) za njegove odgovore , ki ti jih je napisal in upam, da boš kakšnega upošteval g.Svizec. Moj nasvet je,da se nasednjič raje posvečaš kakšni bolj pametni debati na športnem področju. Toliko v tvojo vednost...upam, da opravičilo sledi. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img]

lp
Odgovori
#34
Boris,
v resnici je bil namen teh postov drugje... opozarnjanje na napake in nečednosti posameznikov, ampak vidim da nima smisla. V izogib nadalnjim zapletom umikam svoje komentarje, če sem koga užalil se iz vsega srca in ožilja opravičujem.
Glede organizacije pa ...nimam nikakršnega interesa po organizaciji tekem, saj jih je že sedaj preveč - na isti dan neredko najdejo 2 ali 3 tekme. Še dobro da se organizatorji dogovorijo med sabo in zapolnijo vse termine.
lp stane
Stane vse vidi, Stane vse ve...
Odgovori
#35
Glede na to, da sem bil do nedavnega še kar reden obiskovalec Borisovih tekem (od prejšnjega tedna, ko se je rodil Bor bo pa udeležba malo trpela [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img] priznam da bi se dalo kakšno stvar zagotovo izboljšati, ni pa tako narobe kot se lahko sklepa iz gornjih objav. V duhu dobrega sodelovanja je pritožbe veliko bolje reševati na štiri oči takoj na licu mesta na tekmi (zanimivo, da tam pritožb skoraj ni, neglede na to ali smo pri Borisu ali pri Rajkotu...) kot pa pisati po forumu in razlagati vsemu vesoljnemu svetu kakšen šalabajzer je _ _ _ _ _ (vstavi poljubno ime). Če komu kej ne paše, dajte prosim najprej zaklenit železje v prtljažnik, potem pa odprita pir in se zmenit-a/-e kaj komu leži na duši. Takole javno pizdakanje in scanje drugemu v škornje je sicer zelo slovensko, vodi pa nažalost nikamor.
Konec koncev nas druži veselje do strelstva, zato naj bo tudi druženje v zabavo in užitek, ne pa stres in prepir.
Odgovori
#36
Hvala za vajina odgovora....dodal bi samo to, da tukaj ni samo odločitrev poameznika temveč nas vseh, ki delujemo na tem področju.Večkrat sem dal javno pobudo, da najdemo skupni dialog pa žal brez uspeha v kar pa tudi dvomim, na naše skupno sodelovanje.
lp
Odgovori
#37
"Kristian" Napisal:...od prejšnjega tedna, ko se je rodil Bor ...

[img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Odgovori
#38
Pozdravljeni!
Vsak gre na tisto tekmo, ki mu paše. Pri Borisu si hitro okrancan z medaljami in optežen s pokali za to ti ni potrebno doseči kakšen vrhunski rezultat. Rajkotove tekme se udeležujejo v povprečju boljši strelci, težje je priti do medalje je pa res, da so ponavadi medalje najcenejše kar se jih, da kupiti včasih je mesto na njih napisano kar s flomastrom ampak veseno se mi zdi, da poteka zadeva na bolj pošten način. Doživel sem, da je organizator tekmovanja Boris za enak seštevek točk, šlo se je za prvo mesto, določil, da zmaga tisti, ki bo prvi podrl steklenico odaljeno cca 10m s kamnom. Ne omenjajte golaž tekem, ker še zdaleč ne dosegate njihovega nivoja.

Lep pozdrav
Odgovori
#39
Kaj vse ne izveš!! [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img]
Odgovori
#40
"capon" Napisal:Pozdravljeni!
okrancan z medaljami in optežen s pokali ... težje je priti do medalje ... ponavadi medalje najcenejše kar se jih, da kupiti včasih je mesto na njih napisano kar s flomastrom ...
Enostavna računica preko prsta, če streljaš:
VK/VP z 20 streli po 0,5€ + 5 poizkusnih (kvaliteten domač reload ali pa vojaški surplus, cena je približno enaka)
mali sniper: 5 poizkusnih +15 (domači reload po recimo 0,5€ ali komerciala po 1,5-2€)
veliki sniper: 5poizkusnih + 12 (enako kot zgoraj)
Pištola: 5 poizkusnih + 20 zares v recimo .45acp. (0.4 - 0,5€)
----------
Skupaj je torej buđet za municijo - najmanj 45 €, največ pa recimo med 82 in dobre 100. K temu daš še 30€ za prijavnino + strošek prevoza (kilometrina) pa si tam med brati na 80 - 150€ na tekmo, kar ni tako malo. In če ti je edini cilj prinesti domov medalje, brezveze hodit na tekme. Greš do graverja in za 150€ kupiš medalj da komaj neseš...
[url="http://www.tampotisk.net/images/stories/pokali.pdf"]http://www.tampotisk.net/images/stories/pokali.pdf[/url]
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)