Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VABILO-RAZPIS na polfinalno tekmo LIGA EMONA-2011
#1
S tem VABILOM vabimo vse tekmovalce, da se udeležijo POLFINALNEGA TEKMOVANJA LIGA EMONA 2011, ki ga bomo izvedli dne: SOBOTA 04.06.2011 na strelišču SV MLAKE PRI VIPAVI.

Sponzorji tekmovanja Liga Emona so.....Trgovina HARVEY NORMAN, Podjetje PROMUC-Precision optics in MOBITEL d,d. Ljubljana. Najboljšim trem tekmovalcem bodo podeljene lepe praktične nagrade vsi ostali do petega mesta pa medalje podelili bomo tudi POKAL- MLAKE 2011, ki ga bo prejel tekmovalec z najboljšim rezultatom.

Za vse prisotne tekmovalce in obiskovalce je zaželjeno, da spoštujejo pravilnik strelišča, pooblaščenih oseb in navodila organizatorja.Tekmovanje bomo izvedli v posameznih disciplinah in po pravilniku SZPS.

Čas na strelišču ni omejen, hrana in napitki bodo ločeni od strelišča (določen prostor poleg strelišča).
Za kulinariko bo poskrbel naš Miran z njegovo ekipo.

Tekmovalne panožne disciline:

REVOLVER VK razdalja 25 m - 20 strelov za rezultat / probni neomejeni
PIŠTOLA VK razdalja 25 m - 20 strelov za rezultat / --//--

Puška VK -VOJAŠKA (ali identična vojaški) razdalja 100 m - 20 strelov za rezultat / probni neomejeni dovoljena uporaba orožja z RP in PAP delovanjem, dovoljen tudi diopter z prednjo palično merilno napravo, kaliber ni omejen. Dovoljen samo sprednji naslon(nogice ali blazina) kopito uprto v rame brez podlaganja.

Puška MK -Optika razdalja 50 m 20 strelov za rezultat / probni neomejeni dovoljena uporaba orožja z RP/PAP delovanjem, dovoljen sprednji naslon.

OS Puška - Mali sniper razdalja 100 m 15 strelov za rezultat / probni neomejeni dovoljena uporaba orožja z RP/PAP delovanjem, dovoljen sprednji in zadnji naslon (kopito podloženo-blazina)

OS Puška - Veliki sniper razdalja 400 m 12 strelov za rezultat / probni neomejeni dovoljena uporaba orožja z RP/PAP delovanjem, dovoljen sprednji in zadnji naslon.

V kolikor bi prišlo do spremembe razpisa bomo vas o tem pravočasno obvestili. Želimo vam veliko strelskih užitkov predvsem pa veliko dobrih zadetkov. Upajmo na ugodne vremenske razmere.
Prosimo za prijave zaradi organizacije tekmovanja. Vzemite si čas in pridite v Vipavsko dolino, lep pozdrav vsem skupaj.


org SDVV-SZPS
Odgovori
#2
Škoda da je spet na isti dan kot liga VKPR in nebom mogel prit.
PROARMIS d.o.o. Trgovina za strelce in lovce 
Odgovori
#3
a ''nas'' bo dež kej motil???
Bruno Petrović
Odgovori
#4
"Bruno///Power" Napisal:a ''nas'' bo dež kej motil???

Fantje - optimizem je potreben! Če reče "veteran", da bo v soboto lepo, bo sigurno lepo (ne se ozirat na vremensko napoved - kaj pa oni napovedovalski "luzerji" vejo). [img]{SMILIES_PATH}/icon_cry.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img] In če vam bo slučajno kaj teklo po čelu in po hrbtu, se tolažite, da je to "švic" od stiskanja kopita, ne pa dež... [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
Odgovori
#5
Ja....res je....v soboto bo v Vipavski dolini zelo lepo vreme...Bruno zato dežnik lahko mirne volje pustiš doma...mogoče bo malo zapihalo, ki pa ne bo v napoto raje malo napili tvojega Mosina, da bo tokrat dober rezultat.. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img]
Torej....VABLJENI.. v Vipavsko dolino na POLFINALNO tekmovanje LIGA EMONA - 2011, Vipavci in Ajdovci nas komaj čakajo. Želim vam veliko lepih zadetkov, in športnega navdiha.... RAZGLASITEV.... [img]{SMILIES_PATH}/icon_cry.gif[/img] povfinalista.... LIGE EMONA 2011, ki bo prejel glavno nagrado, ki jo podarja....sponzor HARVEY NORMAN, MOBITEL d.d. in PROMUC- optica iz Kranja. Hvala vsem za sodelovanje.

Lp org. SZPS-SDVV Ljubljana
Odgovori
#6
kaj pa če bi enkrat naredl tekmo kjer bi prvo mesto zasedel tisti ki bi zadel najbližje seštevku 20 ( 20 strelov v enko) [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img]
Bruno Petrović
Odgovori
#7
Imam eno vprašanje glede teh tekem.

Ali lahko tekmujejo tudi nečlani vseh teh strelskih zvez,klubov,lig,...?Kot član LZS bi rad odstrelil tud kakšno tekmo pri vas [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img]


lp
Odgovori
#8
Rosso.. ni problema...dobrodošel....na Mlake pri nas ne delamo selekcije [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img]
Odgovori
#9
Razglasitev uradnih rezultatov POLFINALNEGA TEKMOVANJA LIGA EMONA 2011 z dne 04.06.2011 Mlake pri Vipavi. Takoj na začetku bi se rad zahvalil vsem udeležencem tekmovanja in ostalim, ki so pripomogli k dobri organizaciji.
Tokrat se je našega tekmovanja udeležilo kar lepo število strelcev, ki tekmujejo v naši uradni ligi. Pomen tega tekmovanja je bil, da poimensko razglasimo zmagovalca polfinala in mu podelimo glavno nagrado ( PRALNI STROJ), ki jo podarja sponzor trgovina HARVEY NORMAN. V imenu nas vseh se jim prav lepo zahvaljujemo.

Objava imen polfinalistov: [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img] ...... [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]

1.ERVIN ČERNUTA - prejemnik glavne nagrade
2.ZLATKO KREFT
3.INKO HANŽIČ
4.VLADO KRŽIČ
5.DUŠAN SERAŽIN
6.STANE PETROVIČ
7.MARKO JELEN
8.GREGOR KASTELIC
9.KRISTJAN HAJNŠEK
10.MIRKO ZALOKAR

Tekmovanje naše LIGE EMONA 2011 se nadaljuje v finale, želim vam veliko športne sreče kot organizator se bom potrudil, da se boste še naprej dobro počutili na naših tekmovanjih.


Tekmovalne discipline:

REVOLVER VK:

1.VLADO KRŽIČ - 185
2.ZLATKO KREFT - 173
3.DARKO KOVAČ - 173**
4.VINKO PESIJAK - 170
5.DRAGO BITENC- 169

PIŠTOLA VK:

1.DARKO KOVAČ - 171
2.VLADO KRŽIČ - 170
3.INKO HANŽIČ - 169
4.ZLATKO KREFT - 168
5.ANDREJ KUMP - 165

MK PUŠKA OP- 50 M:

1.ZLATKO KREFT - 180
2.MATIC DRAŠLER - 175
3.VINKO PESIJAK - 172
4.VLADO KRŽIČ - 170
5.DRAGAN SEKOVIČ - 160

VK PUŠKA 100 M:

1.ZLATKON KREFT - 198
2.SERAŽIN DUŠAN - 196
3.MATJAŽ ZALETEL - 192
INKO HANŽIČ - 192
4.VINKO PESIJAK - 188
5.DARIJAN AVSEC - 180

OS PUŠKA 100 M:

1.ZLATKO KREFT - 139
2.VLADO KRŽIČ - 130
3.ROBERT ŽOHAR - 127
4.MATJAŽ ZALETEL- 120
5.DARIJAN AVSEC - 118


OS PUŠKA 400 M:

1.ZLATKO KREFT - 95
2.VLADO KRŽIČ - 90
3.ERVIN ČERNUTA - 89
4.MATJAŽ ZALETEL - 81
5.ROBERT ŽOHAR - 79
Odgovori
#10
Boris so ti rezultati šala ali tiskarski škrat? [img]{SMILIES_PATH}/eusa_doh.gif[/img]
PROARMIS d.o.o. Trgovina za strelce in lovce 
Odgovori
#11
jelen...mislim, da ne, ali se ti zdi, da bi moralo biti kaj narobe... ?????

lp
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)