Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zimska liga Alpe-Adria 2011/2012 - V/VII
#1
S tem vabilom vas ponovno vabimo, da se udeležite četrtega (prva tekma ni štela za kolo) uradnega kola Zimske Lige A-A 2011/2012, ki bo organizirano v soboto, dne 14.01.2012 - tudi tokrat od 08.00 ure do 15.00 v Vojašnici SV v Vipavi!

Da Vas še spomnimo, da je bil (zaradi vašega predhodnega velikega intreresa) sklenjen dogovor, da se k strelskima disciplinama VK Pištola/Revolver dodata še dodatni disciplini MK Pištola/Revolver. Dovoljena bo uporaba vseh MK polavtomatskih pištol (enostrelne pištole niso dovoljne) in revolverjev v kalibru .22lr, ter z dolžino cevi do 6".

Za sprostitev pa je dodana še peta disciplina, katera pa ne bo štela za mnogoboj in se strelja glede na strelčevo željo - in sicer: hitrostno natančno streljanje. Streljalo se bo z orožjem, ki je dovoljeno po preddispozicijah iz razpisa vabila.
Streljalo se bo dve zaporedni seriji po pet strelov v času posamezne serije 10 sekund. Orožje se bo na povelje linijskega sodnika napolnilo in pripravilo za strel, strelec ga bo držal v roki oz. obeh pri obojeročnem prijemu - spuščenega pod kotom, ki ustreza naslonu na odlagalni pult. Na povelje bodo strelci pričeli z streljanjem na tarčo (5 strelov na razdalji 25m v času 10 sekund). Zadnjo sekundo je pisk za prekinitev streljanja, nato sledi na povelje dopolnjevanje nabojnikov, oz. bobniča na revolverju, nato pa še enkrat enak postopek za drugih pet strelov v enakem času in pod enakimi pogoji. Tako bo poskrbljeno za vse - revolverje in pištole z manjšo kapaciteto nabojnika. Dimenzije tarče: zunanji krog: 40cm, naslednji: 23cm, Sledi: 15cm oval in notranji 12cm oval.


Znesek štartnine 15EUR posameznega kola lige za vseh 5 disciplin ostane nespremenjen!!!

Strelski pozdrav:
Team A-A
Odgovori
#2
Pozdravljeni.

Ker nismo dosegli pričakovane kvote prijavljenih na strelsko tekmovanje, odpovedujemo V/VII krog tekmovanja Zimske lige Alpe-Adria.

Da pa ne bo šel odobreni termin na zaprtem vojaškem strelišču v Vipavi v nič, ponujamo vsem zainteresiranim možnost udeležbe na BREZPLAČNI EKSHIBICIJSKI TEKMI, ki jo prirejamo v soboto namesto petega kroga Zimske lige.

Vsak bo dobil tri tarče R50 - ena za probo/trening, drugi dve za rezultat. Ena bo za MK (streljate lahko z katerimkoli kratkocevnim orožjem v kalibru .22lr), druga za VK (katerokoli kratkocevno orožje v kalibru od 6,35mm pa vključno do diametra .45"). Streljate lahko z čekerkoli hočete v razponu kalibrov do diametra .45", naboji z magnum polnjenjem niso dovoljeni, strelja se z odprtimi merki na 25m, stoje, eno ali dvoročno. Dolžina cevi, kompenzatorji odsuna,... niso omejeni. Čas bo omejen na min 30 minut za strelca, če pa ne bo gneče, bo pa ta čas podaljšan na X minut. Ko odstreljajo vsi udeleženci, lahko za trening streljate ponovno. Za rezultat bo štelo 15 strelov za disciplino, strelišče bo Vam pa na voljo od 08.00 do 12.30 ure!

Rezultati bodo obdelani in objavljeni tekom sobote (razen za tiste, ki bi želeli to takoj).

Pa da ne boste sedaj vsi prišli ravno ob 08.00 uri, bi bilo priporočljivo, da se najavite in preverite morebitno zasedenost strelskih mest (na voljo so štiri strelska mesta) na naslednji e-mail naslov:

alpeadria2011@gmail.com

Strelski pozdrav:

Team A-A
Odgovori
#3
Uvrstitev posamezno prvih treh iz sobotne trening tekme (samo uvrstitev - brez št. doseženih krogov):

Kratkocevno VK:
1.) Petek M., DPS Cerkno;
2.) Udovič M., SD Logatec;
3.) Uršič J., SŠK Tolmin.

Kratkocevno MK:
1.) Petek M., DPS Cerkno;
2.) Sabadin V., SD Obala-Koper;
3.) Udovič M., SD Logatec.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)