Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 5 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VABILO na VIDEO Tactical Shooting Ljubljana - 2012
#1
Spoštovani... s tem VABILOM vabimo naše člane strelskih društev, da se udeležijo prvega promocijskega streljanja na VIDEO PLATNU - laser, ki ga v sodelovanju prvič v SLO organiziramo v sodelovanju z LAB Comercem iz Ljubljane.
Streljanje bo zelo zanimivo polno adrenalina, izpeljali ga bomo v zaprtem prostoru, ki je zato namenjen,orožja ne potrebujete edino tisti, ki imate ČZ 75 (po vaši želji).Za najbolj zagrete strelce bom osebno na razpolago, da si pred tekmovanjem zadevo ogledate in se preizkusite.
Izbrali bomo šest različnih taktičnih vaj (IPSC), streljanje je časovno omejeno, strelja se samo z kratkocevnim orožjem-pištola pištola SIG-SAUER z dvojnim delovanjem, zato je priporočljivo, da pred tem malo potrenirate vaš prst in zapestje.
Na platnu se boste soočili tudi z nasprotnikom, ki bo odločala vaša koncetracija, hitrost in natančnost streljanja.
Tekmovanje bomo izvedli v SOBOTO dne: 21.01.2012 ob 09.00 uri. Lokacija Poslovna zgradba Varnost Vič, Koprska ulica 94.Ljubljana.Zborno mesto pred lokalom Buldog II,ki je v isti zgradbi. Najboljši tekmovalec prejme praktično nagrado, ki jo podeljuje LAB COMERCE.

Z našo ligo REBEC d.o.o. nadaljujemo v mesecu Januarju..glej razpis.... [img]{SMILIES_PATH}/new_snipersmilie.gif[/img]

Lep pozdrav do sobote..vabilo velja samo za naše člane.... [img]{SMILIES_PATH}/new_2gunsfiring_v1.gif[/img]

Org. szps


! DODAL ADMIN !
Da ne bo prihajalo do nesporazumom, naj pojasnim da pri zgoraj omenjeni SZPS ne gre za Slovensko Zvezo za Praktično Streljanje, ki se pri nas ukvarja z IPSC streljanjem, temveč za Strelsko Zvezo za Precizno Streljanje.
[img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]
Odgovori
#2
TOMAŽ..hvala za tvoje pojasnilo..žal moraš to nekaterim večkrat pojasniti..tokrat se bo pojavila nova kratica praktičnega streljanja tako, da ne bo prihajalo do nesoglasij kot do sedaj, čakamo samo še odgovor iz tujine in potrditev. LP [img]{SMILIES_PATH}/new_2gunsfiring_v1.gif[/img]
Odgovori
#3
Vsem udeležencem današnjega strelskega tekmovanja na VIDEO platnu (tactical shooting) se za vašo prijetno udeležbo v imenu organizatorja in izvajalca prav lepo zahvaljujemo.
Očitno je bil to velik izziv za nekatere strelce, saj jih je tehnika streljanja zelo navdušila tako, da smo sklenili, da bomo tekmovanje obvezno ponovili. Hvala g.direktorju Lab Commerca, da je nam omogočil streljanje z video tehniko in za praktične nagrade.

Rezultati tekmovanja: ST.1, ST.2, ST.3, ST.4 skupni časovni seštevek
mesto udeležbe: [img]{SMILIES_PATH}/qleft1.gif[/img]
1.JURE MIKLAVC - 72,219
2.PETER SUŠNIK - 75,811
3.BORIS ZAFRAN - 78,000
4.SAMO STANOVŠEK - 80,413
5.BRUNO PETROVIČ - 82,044
6.ANTON VOLKAR - 89,569
7.VLADO KRŽIČ - 90,000
8.TOMO LASTRIČ - 90,881
9.IGOR HERMAN - 92,008
10.ROMAN ŠMID - 94, 459
11.BOŠTJAN BAŠELJ - 95,987
12.BOJAN TERČIČ - 96,000

Lep pozdrav do naslednjič..org
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)