Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alpe-Adria:Liga KonusPro-Tekma ODPOVEDANA!
#1
EDIT: TEKMA, KI JE BILA PREDVIDENA V SOBOTO JE ODPOVEDANA IN PRESTAVLJENA NA KASNEJŠI TERMIN!


Spoštovani!

Tretje in hkrati zadnje kolo strelskega tekmovanja Alpe-Adria za Ligo KonusPro, bo organizirano v soboto, dne 27.10.2012 na vojaškem strelskem poligonu Mlake pri Vipavi!

Uradno vabilo še sledi, ko bo tudi pisno potrjen datum, oz. uporaba strelišča s strani SV!

Zaenkrat je razporeditev prvih treh v mnogoboju teiste lige za nagrado: strelni daljnogled KONUS, Konuspro - M30 (8,5-32x52) , katerega prispeva spletna trgovina www.hot-range.com (vrednost te nagrade znaša 570 EUR):

Ime Priimek Društvo 2.kolo 1.kolo. seštevek:
JELEN Bojan SD Policist MB 496+ 535= 1031
JELEN Marko SD Policist MB 414+ 494= 908
KOLETNIK Friderik SD Policist MB 424+ 473= 897

V tej isti ligi "KonusPro" bosta zmagovalca v strelskih disciplinah "MK puška optika" in "MK puška odprti merki" prejela vrednostni darilni bon v višini 30 EUR vsak, katerega podarja podjetje Artek d.o.o. Bon lahko zmagovalca vnovčita v njihovi trgovini, artikle, oz. prodajni asortiman si pa lahko ogledate na njihovi spletni povezavi Orožje.net.

Strelski pozdrav in vabljeni na tekmovanje!

Team "A-A"
Odgovori
#2
Tudi VARNOST Maribor podarja lepo nagrado ČISTILNI PRIBOR za ogromno kalibrov in dolžin. Za dolgocevno in kratkocevno orožje. Pribor je zložen v zelo priročni leseni škatli. Dobil ga bo tekmovalec kateri bo zmagal v dveh kategorijah in sicer 100+300m optika. Škoda, da nebom tekmoval na 300 m ker mi pištola ne nese tako daleč [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] Pribor se seveda da tudi kupiti pri Varnost Maribor samo obrnite se na Tomaža in problemov z čiščenjem ni več. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
PROARMIS d.o.o. Trgovina za strelce in lovce 
Odgovori
#3
SUPER [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/fsniper.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Odgovori
#4
Obvestilo o strelskem tekmovanju vzamite zainteresirani zgolj kot seznanitev z našimi predvidenimi aktivnostmi.

Osebna vabila na strelsko tekmovanje boste namreč zainteresirani (kateri se boste tudi morali pravočasno predprijaviti na toisto strelsko tekmovanje) dobili po elektronski pošti na vaše, oz. željene e-mail naslove (zelo na kratko še obrazložitev: gre namreč za zadnjo obrazložitev DUNZ, kaj za njih je ali ni javna prireditev po Zakonu o javnih zbiranjih).

Ker smo uvideli napako z zmanjševanjem dovoljenih strelskih kategorij (v katerih lahko strelec nastopi) na štiri (mišljeno je bilo dobronamerno, ker se tekmovalec na več disciplin v tem času težko kvalitetno osredotoči), vam sedaj sporočamo, da v tej zadnji tekmi ne bo nobene količinske omejitve števila dovoljenjih strelskih disciplin, v katerih lahko nastopi tekmovalec! Omejen bo samo čas, kdaj nameravamo z strelskim tekmovanjem zaključiti - t.j. ob cca 13.30 uri. Če bo kdo uspel ustrelit do takrat vseh devet razpisanih disciplin... [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Odgovori
#5
Še enkrat - opozorilo:

OBVEZNE PREDPRIJAVE na:

alpeadria2011@gmail.com

ali z SMSom na GSM št: 051 347 685

V predprijavi obvezno navedet: Ime, Priimek, SD, strelske discipline in ostale posebne želje (kot so katero disciplino bi kdaj streljal,...)!

Kot že navedeno - kdor se ne bo predprijavil, ne bo dobil osebnega vabila in se tekmovanja ne bo mogel udeležiti (o razlogih sem že pisal)!
Odgovori
#6
OK - nekaj predprijav je že prispelo.

Seveda se lahko predprijavite tudi tukaj na ZS!

Pa seveda ne pozabite v predprijavi na GSM ali ZS navesti tudi kontaktnega e-mail naslova, da boste prejeli osebno vabilo na strelsko tekmovanje, katerega boste natisnili in ga prinesli s seboj na tekmovanje...
Odgovori
#7
"pmarijan" Napisal:OBVEZNE PREDPRIJAVE na:

alpeadria2011@gmail.com

na ZS tukaj, ali z SMSom na GSM št: 051 347 685

V predprijavi obvezno navedet: Ime, Priimek, SD, strelske discipline in ostale posebne želje (kot so katero disciplino bi kdaj streljal,...)!

Kot že navedeno - kdor se ne bo predprijavil, ne bo dobil osebnega vabila in se tekmovanja ne bo mogel udeležiti (o razlogih sem že pisal)!

Pa še uradni dopis, oz. seznanitev z našimi predvidenimi aktivnostmi:

[attachment=0]Alpe-Adria KonusPro 2012 - vabilo.pdf[/attachment]

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/2747...ca7d47.pdf (329.8 KB)Â
Odgovori
#8
Pozdravljeni.

Na žalost Vam moram sporočiti, da zaradi napovedi slabega vremena (predvsem burja in tudi dež) moramo strelsko tekmovanje za soboto odpovedati.

O nadomestnem datumu boste obveščeni naknadno.

Hvala za razumevanje in LP.

Team "A-A"
Odgovori
#9
Kolikšna je verjetnost, da bo tekma 10.11.?
Odgovori
#10
Ni nobene verjetnosti... [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]

EDIT: Tekma bo organizirana takoj, ko dobimo termin na Mlakah pri Vipavi, ter da bo še koliko-toliko sprejemljivo vreme!
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)