Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga HotRange precision 2013
#1
Spoštovane strelke in strelci,

Termin prvega kroga Lige HotRange precision 2013 se nezadržno približuje, vendar vas žal moramo obvestiti, da je zaradi zasedenosti strelišča, prvi krog preložen na mesec April in sicer na 20.4.2013. Celotno ligo smo zato podaljšali za en mesec, tako da bo finalno tekmovanje 12.10.2013.
Imamo pa tudi nekaj dobrih novic:
Kot že rečeno smo tekmovalnemu programu dodali še eno disciplino. Prav tako smo pravilnik uskladili s pravilnikom ASZS in podrobneje opisali nekatera pravila.

Objavljen je tudi nov popravljen in dopolnjen pravilnik, ki že vsebuje vse termine ligaških krogov. Spremembe so označene rdeče, tako da jih ne bo pretežko razbrati.

Upam da razočaranje ob prestavitvi prvega kroga ni prehudo in da se ga boste s še večjim veseljem udeležili.

S spoštovanjem,

Muc


Spoštovane strelke in strelci,

Kot morda že veste smo v podjetju, čeprav šele nekaj let, zavezani strelskemu športu. Zaradi spremenjenih razmer na trgu, smo pred nekaj leti sprejeli odločitev o širitvi prodajnega programa na področje lova in strelskega športa. Danes lahko ugotovimo, da je bila ta odločitev pravilna, saj smo lani prav v tej dejavnosti zabeležili največjo rast prodaje.

S pomočjo tujih dobaviteljev smo v pravkar zaključeni sezoni namenili znatna sredstva promociji strelskega športa, predvsem v obliki raznih nagradnih skladov. Po posvetovanju z ASZS, ki se ji iskreno zahvaljujemo za podporo, predvsem pa na prigovarjanje množice strelcev, smo se v podjetju odločili, da v sezoni 2013 preusmerimo sredstva in marketinške napore na način, ki bi najbolj koristil čim večjemu številu strelcev.

Pred vami je koncept ligaškega tekmovanja, ki po našem mnenju lahko vnese novo dodano vrednost na področje športa v preciznih strelskih disciplinah. Glavno vodilo koncepta je povečanje baze strelcev, saj samo tako lahko računamo na še boljše prodajne številke v prihodnosti.
Največji napori bodo usmerjeni v kakovost organizacije. Zavedamo pa se, da vsaj na začetku ne bo šlo brez težav, saj smo v tem poslu še zelo novi in zato ob začetnih spodrsljajih računamo na vaše razumevanje.

Gre za koncept serije tekmovanj z dolgocevnim in kratkocevnim orožjem v preciznih disciplinah. Nekaj glavnih poudarkov:

1. Tekmovanja se odvijajo enkrat mesečno na strelišču Žančani pri Slovenj Gradcu po v naprej določenem terminskem planu;
2. Tekmovalni program traja preko celega dneva, nabor strelskih disciplin pa je razširjen na discipline, ki se pri nas do sedaj praviloma niso izvajale;
3. Pred prijave so po sistemu mikročasovnice možne preko spletne aplikacije;
4. Kotizacija se plača glede na število disciplin, ki jih strelec prijavi;
5. Strelec, ki v petek pride na uradni trening, ob prijavljenih petih disciplinah pridobi možnost brezplačne prenočitve.
6. Zmaga v kateri koli disciplini, omogoči strelcu brezplačen nastop v eni od disciplin na naslednjem tekmovanju, skupni zmagovalec lige pa bo v celoti oproščen plačila kotizacije v naslednji sezoni;
7. Vsi tekmovalci pod 15 let in vse strelke so kotizacije oproščeni;
8. Prosti strelci, se med čakanjem na termin lahko kratkočasijo na laserskih strelskih trenažerjih;
9. Tekmovanje na takem nivoju zahteva množico sodnikov in pomočnikov. Uvede se program brezplačnega izobraževanja sodnikov, ki bodo s tem pridobili bodisi dodaten zaslužek, bodisi možnost brezplačnega nastopa pred ali po opravljeni obveznosti sojenja;
10. Uradni program spremljajo zanimive obtekmovalne dejavnosti, kot so promocije novih strelskih disciplin, orožja in opreme.

V priponki prilagamo pravilnik tekmovanja, ki smo ga poimenovali

»Liga HotRange Precision 2013«.

Prvo v nizu sedmih tekmovanj bo predvidoma v soboto, 20.4.2013, kot že rečeno na strelišču Žančani pri Slovenj Gradcu. V čast nam bo, če se boste tekmovanja udeležili. Obljubljamo vam, da bomo dali vse od sebe, da se po tem udeležite tudi vseh ostalih.

S spoštovanjem,

Jurij Cigler-Muc
Promuc - Impact precision

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/1924...0f84e9.doc (81 KB)Â
Odgovori
#2
1A
Odgovori
#3
[img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Tako se napiše razpis - dovolj obširno in razumljivo!
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#4
Karlo si še vedno malo jezen name? [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] vem, da si se hecal zato tudi jaz sprašujem v hecu!
Drugače pa ja navadit se bo treba na nove strelske discipline. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
PROARMIS d.o.o. Trgovina za strelce in lovce 
Odgovori
#5
"jelen" Napisal:"Karlo si še vedno malo jezen name? [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] vem, da si se hecal zato tudi jaz sprašujem v hecu!.."
Na račun česa naj bi bil jezen nate?
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#6
Bravo! [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Odgovori
#7
[img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Cesar shop d.o.o.
Zaloška 159
Ljubljana
Prevzem vsak delavnik med 11.30-16.30
T : 01/5400602
M: info@cesar-shop.com
www.cesar-shop.com
#Dillon #Ghost #Tonisistem # Losbullets #CZparts #DAA #BULarmory #ADC  
Odgovori
#8
Odlično!
Odgovori
#9
Prva liga
Odgovori
#10
Na koga se lahko obrnem za informacije v zvezi s sodniškimi izobraževanji in izpiti za to ligo?
Odgovori
#11
"Orien" Napisal:Na koga se lahko obrnem za informacije v zvezi s sodniškimi izobraževanji in izpiti za to ligo?


na Jurija
Odgovori
#12
Bravo [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Odgovori
#13
Pozdravljeni

Sliši se spodbudno. Prosim če napišete lokacijo strelišča.

Hvala
Odgovori
#14
čestitke vsem za novo ligo. strelišče je v bližini slovenj gradca.
vprašanje: kako izgleda strelišče za kratke cevi oz. koliko strelnih mest se pričakuje?
Odgovori
#15
"volodja" Napisal:Pozdravljeni

Sliši se spodbudno. Prosim če napišete lokacijo strelišča.

Hvala
Izvoli: https://maps.google.com/maps/ms?msid=21 ... 739eb10136
[img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]
administrator / Strelec.si
Odgovori
#16
Kapo dol, zelo zanimive ... [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Odgovori
#17
Čestitke za tako obsežen projekt!
Odgovori
#18
Dobro napisana pravila,vendar me zanima, kje za hudiča ste v BRH klasi našli povečavo optike na max 6,5x.Zakaj ni tudi tu optika open,ali vsaj 12x, saj so tako ali tako puške omejene na 5 kg.Vem kako je bilo lani v tej klasi pa mislim,da je čisto v redu potekalo, res je pa, da so bili rezultati v hunting klasi nekajkrat celo boljši kot v BRL, pa je to šlo komu v nos! (pa to z navadnimi-serijskimi lovskimi puškami).
Odgovori
#19
Vsaka čast organizatorju in da so na koroško prinesli novosti na področju športnega streljanja [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] imel bi pa eno pripombo če jo boš upošteval ne vidim se v disciplini preciznjaku VP in VR bi po mojem mnenju moral biti dolžina cevi 6 col
in proženje na 1.00kg [img]{SMILIES_PATH}/eusa_pray.gif[/img]
Odgovori
#20
Ojla walther!

Back-up orožje je orožje, ki ga ima oseba poleg osnovnega (kratkocevnega) orožja. Ne vem kako je popularen sedaj (v tujini), a včasih so ga nosili detektivi poleg "ta velike" pištole ali revolverja. Skrit je pa največkrat na gležnju, v žepu ali na križu in verjemi, da potem nima 6 colske cevi [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] .
Zakaj bi imel proženje na 1,6 kg, če verjetno vsi "poznamo" 1.000 g omejitev proženja? Pa v tej (pač novi ligi) po mojem mnenju tudi ta omejitev ni potrebna, ker bi z njo samo dodatno komplicirali že tako kompleksno tekmovanje.

Ajd!

EDIT: walther je popravil svoj prispevek, po tem, ko sem mu odgovoril na nekatera vprašanja in pomisleke... da ne bo kdo čudno gledal, kaj pisunim [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
Don't hit at all if it is honorably possible to avoid hitting... but never hit soft!
(T. Roosevelt)
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)