Kritike naj bodo resnične, objektivne in čim bolj detajlno opisane.
Gremo...
Mato Napisal/-a:Roedale Precision iz Nemčije -- zelo dolge odzivne čase in slaba komunikacija.
Ne gre toliko za nateg ali goljufijo kot za nedržanje rokov oz. nespoštovanja dogovorov...
Več info tudi: TU
Friderik Koletnik Napisal/-a:roedale, pete lincoln...
je odvisno kaj kupuješ. jaz nisem imel slabih iskušenj z njim, res pa je, da sem nabavil robo, ki je bila na zalogi. to, da pa je potrebno čakat na neserijske puške pa je krisalno jasno. no, še na nekatere serijske se čaka kakšna pol leta ali več.
ogromno tega- čakalne dobe, pošiljanja, od(iz)govori- je napisanega na nemškem forumu waffenonline rubrika PSG- benchrest. me zanima kako dolgo bi čakal na puško od keppelerja , menkeja, styria armsa...
klub31 Napisal/-a:Waffen-Bock U.G.
Marktstr 4
66994 Dahn
Telefon: +49 6391/844
Fax. +49 6331 715564
Orien Napisal/-a:Pozdravljeni,
admin, imel bi predlog v zvezi s črno listo trgovcev. Je možno, da ustvariš novo glavno rubriko ki bi se imenovala npr. "IZKUŠNJE S TRGOVCI" z dvema podrubrikama, in sicer s "črno listo" in "belo listo". Zadeva bi bila dosti bolj pregledna, če bi npr. v podforumu "črna lista" obstajala ekstra tema za posameznega trgovca (npr. Waffen-Bock), kjer bi se v isti temi pisalo samo o tem trgovcu. Enako velja za t.i. "belo" listo, kjer bi lahko uporabniki pisali svoje pozitivne izkušnje s posameznimi trgovci.
admin Napisal/-a:klub31 Napisal/-a:Waffen-Bock U.G.
Marktstr 4
66994 Dahn
Telefon: +49 6391/844
Fax. +49 6331 715564
Še opis težave prosim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov