HQ Bunker Fanzoj

Črna lista trgovcev

Vse ostale debate, komentarji in predlogi za izboljšanje strelstva v vseh pogledih.

Črna lista trgovcev

OdgovorNapisal/-a admin » Pe jul 16, 2010 7:15 pm

V tej temi naj se objavijo vse negativne izkušnje s trgovci z orožjem in opremo. Lahko gre za domače trgovine, eGun trgovce ali koga drugega.
Kritike naj bodo resnične, objektivne in čim bolj detajlno opisane.
Gremo...
:twisted:
administrator
Strelec.si
Uporabniški avatar
admin
Site Admin

Re: Črna lista trgovcev

OdgovorNapisal/-a Mato » Če jul 22, 2010 7:10 am

Roedale Precision iz Nemčije -- zelo dolge odzivne čase in slaba komunikacija.

Ne gre toliko za nateg ali goljufijo kot za nedržanje rokov oz. nespoštovanja dogovorov...

Več info tudi: TU
Mato

OdgovorNapisal/-a NooB » Če jul 22, 2010 10:35 am

Mato Napisal/-a:Roedale Precision iz Nemčije -- zelo dolge odzivne čase in slaba komunikacija.

Ne gre toliko za nateg ali goljufijo kot za nedržanje rokov oz. nespoštovanja dogovorov...

Več info tudi: TU

Mamo enga strelca v Sloveniji, ki mu je že sredi marca ob plačilu obljubil dostavo, pa smo že zdaj julija in puške še ni.
Samo da poka!!!
NooB

OdgovorNapisal/-a Friderik Koletnik » Če jul 22, 2010 11:11 am

roedale, pete lincoln...
je odvisno kaj kupuješ. jaz nisem imel slabih iskušenj z njim, res pa je, da sem nabavil robo, ki je bila na zalogi. to, da pa je potrebno čakat na neserijske puške pa je krisalno jasno :mrgreen: . no, še na nekatere serijske se čaka kakšna pol leta ali več.
ogromno tega- čakalne dobe, pošiljanja, od(iz)govori- je napisanega na nemškem forumu waffenonline rubrika PSG- benchrest. me zanima kako dolgo bi čakal na puško od keppelerja , menkeja, styria armsa...
Uporabniški avatar
Friderik Koletnik

OdgovorNapisal/-a NooB » Če jul 22, 2010 1:25 pm

Friderik Koletnik Napisal/-a:roedale, pete lincoln...
je odvisno kaj kupuješ. jaz nisem imel slabih iskušenj z njim, res pa je, da sem nabavil robo, ki je bila na zalogi. to, da pa je potrebno čakat na neserijske puške pa je krisalno jasno :mrgreen: . no, še na nekatere serijske se čaka kakšna pol leta ali več.
ogromno tega- čakalne dobe, pošiljanja, od(iz)govori- je napisanega na nemškem forumu waffenonline rubrika PSG- benchrest. me zanima kako dolgo bi čakal na puško od keppelerja , menkeja, styria armsa...

Ja Friderik človek mu je dal marca dnar na roko on pa mu je obljubil dostavo en teden po IWI. Pustmo čakalno dobo, ki jo je itak dal skozi. Bistvo je, da mu je dostavo obljubo pa vmes potem celo zatrjeval, da je puško poslal itd...
Samo da poka!!!
NooB

OdgovorNapisal/-a Friderik Koletnik » Če jul 22, 2010 6:31 pm

noob, verjamem, ker sem ogromno bral o njemu oz. roedal firmi po unem forumu. so ljudje čakali več kot leto dni, da so dobili gvir- seveda z plačanim avansom oz. celotno dogovorjeno vsoto, obljub ende nie... jaz osebno bi bil tudi nadrxan, če bi se mi to zgodilo. malo off: mislim pa, da je kolega vedel v kaj se spušča... ne vem zakaj se ni odločil za drugega puškarja...
Uporabniški avatar
Friderik Koletnik

OdgovorNapisal/-a klub31 » Če jul 29, 2010 9:00 pm

Waffen-Bock U.G.

Marktstr 4
66994 Dahn
Telefon: +49 6391/844
Fax. +49 6331 715564
Uporabniški avatar
klub31

OdgovorNapisal/-a admin » Če jul 29, 2010 10:14 pm

klub31 Napisal/-a:Waffen-Bock U.G.

Marktstr 4
66994 Dahn
Fax. +49 6331 715564

Še opis težave prosim. ;)
administrator
Strelec.si
Uporabniški avatar
admin
Site Admin

Črna lista trgovcev - predlog

OdgovorNapisal/-a Orien » Pe jul 30, 2010 8:27 am

Pozdravljeni,

admin, imel bi predlog v zvezi s črno listo trgovcev. Je možno, da ustvariš novo glavno rubriko ki bi se imenovala npr. "IZKUŠNJE S TRGOVCI" z dvema podrubrikama, in sicer s "črno listo" in "belo listo". Zadeva bi bila dosti bolj pregledna, če bi npr. v podforumu "črna lista" obstajala ekstra tema za posameznega trgovca (npr. Waffen-Bock), kjer bi se v isti temi pisalo samo o tem trgovcu. Enako velja za t.i. "belo" listo, kjer bi lahko uporabniki pisali svoje pozitivne izkušnje s posameznimi trgovci.
Orien

Re: Črna lista trgovcev - predlog

OdgovorNapisal/-a admin » Pe jul 30, 2010 8:45 am

Orien Napisal/-a:Pozdravljeni,

admin, imel bi predlog v zvezi s črno listo trgovcev. Je možno, da ustvariš novo glavno rubriko ki bi se imenovala npr. "IZKUŠNJE S TRGOVCI" z dvema podrubrikama, in sicer s "črno listo" in "belo listo". Zadeva bi bila dosti bolj pregledna, če bi npr. v podforumu "črna lista" obstajala ekstra tema za posameznega trgovca (npr. Waffen-Bock), kjer bi se v isti temi pisalo samo o tem trgovcu. Enako velja za t.i. "belo" listo, kjer bi lahko uporabniki pisali svoje pozitivne izkušnje s posameznimi trgovci.

Hvala za predlog, ampak iz prakse vem da se tako ne bo najbolj obneslo. Prvič, to ni tako zelo popularna tema da bi zasedala svoj podforum in dve podrubriki. Podforume skušamo zmanjšati na minimum, da se izognemo nepotrebnemu scrollanju. Drugič pa se pri opisih slabih izkušenj pri nekem trgovcu prej ko slej najde nekdo, ki ima z njim dobre izkušnje in tema izgubi svojo "rdečo linijo". Poleg tega pa se mi zdi prav, da se zraven pripomne tudi dobre izkušnje, ker so kritike ponavadi subjektivne narave. Enako velja tudi za pohvale oz. "belo listo". ;)
administrator
Strelec.si
Uporabniški avatar
admin
Site Admin

OdgovorNapisal/-a Orien » Pe jul 30, 2010 8:47 am

Razumem. Hvala za odgovor in upam, da bo res čim manj vpisov z negativnimi izkušnjami :)
Orien

OdgovorNapisal/-a klub31 » Pe jul 30, 2010 11:36 am

admin Napisal/-a:
klub31 Napisal/-a:Waffen-Bock U.G.

Marktstr 4
66994 Dahn
Fax. +49 6331 715564

Še opis težave prosim. ;)

Trgovec pošilja orožje brez izvoznih dovoljenj ;v mojem primeru je dosegel celo to,da nisem mogel oddati feedbacka(odstranjen je bil brez pojasnila,ki sem ga zahteval od ekipe eGun),medtem ko ga je on lahko oddal in to celo negativnega za plačano in dobavljeno orožje brez papirjev...
Skrajno žaljivo dopisovanje ter podcenjevanje vsega kar ni nemškega...
Uporabniški avatar
klub31

Vrni se na Razno