NOVO – Savage Arms naročilo v izdelavi

Zbiramo vaše želje in nove rezervacije, ki bodo vključene v novo naročilo poleg modelov, ki se nam zdijo aktualni. Zato pozivamo vse, ki boste ali pa ste že podali svoje interese v določene modele, da to naredite pisno na info@rojal.si, kamor vpišete SKU številko modela. Vse modele, ki so dobavljivi, najdete na spletni strani http://www.savagearms.com/firearms/models/ . Nedobavljivi so le tisti modeli, ki so specifično narejeni za ameriški trg in se ne izvažajo.


Pri izbiri modela bodite pozorni na:

Kaliber, ki se glede na model izbira spodaj, kjer so opisane karakteristike puške (teža, dolžina cevi, itn.).

Levi/Desni zaklep je možno izbrati le pri določenih modelih (dodatna črka pri izbiri kalibra – L – levi zaklep)

SKU številka se spreminja glede na model ter kaliber in/ali levi zaklep pri istem modelu.

Presenečeni smo bili nad odzivnostjo naših strank pri prvi pošiljki. V času, ko je bila pošiljka šele na poti ste rezervirali kar četrtino naročenih pušk. Dober mesec po opravljenemu CIP preizkušanju so zaloge skoraj v celoti izčrpane.

Vsekakor je Savage Arms proizvajalec orožja, ki mu je vredno nameniti pozornost. Z dosedaj zbranimi rezultati smo izjemno zadovoljni, saj se lahko primerjajo z orožjem narejenim po naročilu le, da za zelo ugodno ceno. Kvaliteta ni vprašljiva. Je dejstvo, ki se dokazuje z ogromnim številom prodanih pušk povsod po svetu (v letu 2012 600.000 pušk).

Pošiljko pričakujemo v nekaj mesecih. Točen datum bo znan naknadno.

V kolikor potrebujete pomoč ali svetovanje smo vam na voljo. Pišite nam ali pa pokličite na 07 39 42 200 vsak dan med tednom od 8.00-20.00 in v soboto od 8.00-13.00.

Preostalo zalogo si lahko ogledate v naši poslovalnici. Naslov in ostale kontaktne informacije se nahajajo tukaj.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Rojal

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top