BÜKK mountain – Rifle Open 2014, Madžarska

Danes ponoči smo se z ekipo domov vrnili z IPSC tekmovanja BÜKK mountain rifle Open – Eger, Madžarska. Tekmovanje je bilo precej močno, z nekaterimi od najboljših strelcev v Evropi in svetu. Hkrati je služilo tudi kot predpriprava na evropsko prvenstvo, ki bo na tem strelišču naslednje leto. Tekmovalcev je bilo okrog 100, ker je bilo očitno precej odpovedi tik pred začetkom. Poleg tega je imel organizator tudi precej težav z vremenom, saj je bilo še prejšnji dan na strelišču okrog 30 cm vode in blata in je pol prog dobesedno odplaknilo.

No, kakorkoli, gor smo se trudili: Martin, Primož, Boštjan, Tine, Gregor in moja malenkost.

Martin je osvojil odlično 3. mesto v open in mu je res minimalno zmanjkalo za predsedniško medaljo. Gregor je bil 39., Tine pa 53. Tudi ekipno so bili 3.

V standard pa smo bili vsi trije v 0,5% in osvojili 7.-9. mesta – Boštjan 7., Primož 8. in jaz 9. mesto. Ekipno smo se očitno edini prijavili in smo bili torej prvi (in zadnji).

Skratka, Martin je odstreljal tekmo skoraj brez napak, ostali smo bili solidni, vsak s svojim kompletom težav. Generalno smo lahko s tekmo zadovoljni, nekaj smo se naučili in videli kje je prostor za izboljšanje.

Tule najdete rezultate: http://www.3guneurope.eu/Image/Eredmenyek/eredmeny__46__.pdf

Če bo po sreči, bom objavil tudi nekaj fotk s tekme, Gregor pa je sestavil tudi filmček.

Fajn je bilo.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top