Dnevi strelcev 2014 – strelski center Gaj

VABILO

DNEVI STRELCEV 2014

STRELSKI CENTER GAJ
6.9. IN 7.9.2014

 

Strelski klub Tarča vabi člane strelskih klubov in društev, na katere je naslovljeno vabilo, da se nam 6. in 7. Septembra pridružijo na klubskem srečanju, ki bo potekalo na Strelskem centru Gaj.

Strelski klub Tarča

[separator text=”SPORED”]

Obrazložitev in sprememba programa

Zaradi tehničnih težav smo bili žal prisiljeni odpovedati tekme v streljanju z orožjem z risano cevjo. Vendar pa smo se v klubu odločili, da člane prijateljskih klubov vseeno povabimo na zabavno druženje s strelskim privdihom, saj se nam zdi, da je takšno povezovanje v sloveniji nujno potrebno. Druženje bo pospremilo pestro dogajanje in program.

Dogajanje

Na dogodku bo možno videti in se preizkusiti v streljanju več disciplin z glinastimi golobi (trap, skeet, compak) za kar vam bodo na voljo naši inštruktorji in orožje. Predstavljen bo trap in lovski program trgovine Eurosport.

V soboto vam bodo člani Strelskega kluba Tarča pokazali nekaj svojega osebnega orožja, v nedeljo pa bodo to storili člani Športnega strelskega društva Gaj.

Med dogodkom bodo člani športega duštva Divji psi predstavili Airsoft, možno bo tudi streljanje z lokom in zračnimi puškami.

Predstavljeni bodo novi izdelki, med največjimi zanimivostmi bo G-line, pripomoček za povezovanje pametnih telefonov s strelsko optiko.

A samem centru bodo tekom vikenda prisotni tudi naslednji trgovci, ki bodo predstavili svoj program taktične in strelske opreme:

  • Voodoo Tactical Europe
  • Hot-Range
  • Optics trade
  • Sharp planet
  • Perunika
  • Lab Commerce
  • Eurosport
  • Puškarstvo Skobir in Jože Močivnik s.p.

Med samim druženjem pa bo poskrbljeno za žejo in sicer bodo v baru na voljo pijače po akcijskih

Urnik

Dogodek se začne v soboto, 6.9. ob 9.oo. Potekal bo preko celotne sobote do večera (cca. 18h ali dlje, če se bo druženje zavleklo). V nedeljo se dogajanje začne ob 9.00 in traja da približno 14h.

Ostalo

Na centru boste imeli priložnost spoznati člane drugih društev, videti mnogo zanimivih disciplin in opreme ter morda našli kaj, kar bi vam v prihodnosti ustrezalo. Hkrati bo na centru možno kaj pojesti in popiti, predstavljen pa bo tudi sam center kot bodoča lokacija treningov marsikaterega strelca.

Kontakt

Strelski klub Tarča
Travniška 25, 2331 Pragersko
Telefon: 041 438 204

 

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top