Novo! DPMS Oracle in JRCarbine na voljo pri Rojalu

V kriznih časih je zelo dobrodošlo najti dober nakup. DPMS Oracle v kalibru .223 Remington vam po vsej vrjetnosti ponuja daleč najboljšo vrednost naokoli za vaš nakup. Odlična kvaliteta izdelave s temelji na AR-15 področju in z praktično neomejenimi možnostmi nadgradnje za odlično ceno!

DPMS Panther Arms je skupina vojnih veteranov, ki znajo svoje izkušnje vdelati v AR-15 sisteme. Pri DPMS ni kompromisov, ko je pod vprašanjem varnost in zanesljivo delovanje orožja. Skozi borbo človek pridobi neprecenljive izkušnje predvsem takrat, ko “voda teče v grlo”.

DPMS Oracle .223 Remington

je v klasični vojaški sestavi AR-15 komponent vodilna puška DPMS arsenala, po principu “Versatility-Value” kar pomeni, da boste dobili kar največ za to ceno.

Kot je Coltov AR-15, je tudi DPMS Oracle narejena po vojaških standardih. Vsestranska uporabnost in možnosti za nadgradnje ponujajo širok nabor prilagajanja vsakemu strelcu. V ozadju AR-15 stoji ogromna industrija, ki proizvaja praktično vse, kar si lahko umislimo in to po konkurenčnih cenah.

Pri DPMS garantirajo, da z njihovim orožjem ne boste imeli težav in, da bo uporaba vsekakor podžigala val veselja pri profesionalnih kot tudi pri športnih strelcih.

JRC oz. Just Right Carbines je proizvajalec taktičnih polavtomatskih karabinov pištolskih kalibrov za uporabo v vrstah policije, športa in civilne rabe. Pri nas je najbolj aktualna izvedba z Glock nabojniki v kalibrih 9x19mm in .45 AUTO, podprte pa so vse dolžine nabojnikov.

JRCarbine

deluje na pricipu enostavnega in preizkušenega Blowback sistema zgrajena na podlagi AR-15 ogrodja in komponent. Poleg nastavljivega kopita, ambidekstralne ročice zaklepa in ambidekstralne izmetne odprtine, je vse dodatke možno namestiti na gornjo Picatinny šino nad sprejemnikom ali pa na “Quad Rail” šino na prednjem delu puške. Ker gre za AR-15 modularni sistem, lahko v celoti spremenite obličje puške saj za AR-15 stoji močna in obširna industrija, ki proizvaja številne modifikacije, dodatke in opremo.

JRC se je pokazala kot izjemno praktična ter cenovno najbolj ugodna rešitev v vrstah policije in praktičnega športnega streljanja prav zaradi podprtosti nabojnikov ter izjemne natančnosti, ki jo do sedaj ne more prekositi noben pretvorni sistem, ki uporablja pištolo kot sestavni del.

Kot družbo ustanovljeno leta 2009, JRC sestavlja ekipa strokovnjakov iz različnih področij, ki delijo skupno strast do kvalitetnega in praktičnega orožja ter imajo združeno znanje, ki jim omogoča proizvodnjo JR karabina. Njihov glavni cilj je zasnovati in izdelati enostavne, bolj zanesljive in uporabne karabine s podporo pištolskega streliva s centralnim vžigom.

Obe puški sta sedaj na voljo po še ugodnejših cenah, zaloge so omejene, zato si zagotovite svojo mero zabave še danes!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top