Orožje Savage Arms pri Rojalu

Podjetje Savage Arms obstaja že od davnega leta 1894. Podjetje se je uveljavilo na vojaškem področju že v začetku 19. stoletja, vendar je kaj kmalu postalo jasno, da si tudi civilni strelci/lovci želijo kvalitetno orožje po ugodnih cenah.

Axis je vstopni model proizvajalca Savage Arms. S sintetičnim kopitom, ter klasičnim prožilom je model Axis postal cenovno dostopen prav vsakemu strelcu. Vendar naj vas to ne zavede. Kot vsi dražji modeli Savage Arms je tudi Axis narejen iz karbonskega jekla, kar zmanjša tveganje rjavenja ter podaljša življensko dobo puške. Je lahka, natančna in zanesljiva puška, ki bo zadovoljila tako začetnike kot tudi bolj izkušene strelce.

Na zalogi so puške v kalibrih .223, .308 in .30-06. Za pičlih 579,20€ dobite poleg puške tudi daljnogled 3-9×40, montažo ter torbo za prenašanje. Na zalogi so seveda tudi puške za levičarje ter strelce, ki obožujejo puške v maskirnih barvah dreves.

Poleg modela Axis nam Savage Arms ponuja širok izbor ostalih modelov. Med drugim si lahko za manj kot 300,00€ privoščite puške v kalibru .22LR za nekaj deset evrov več pa tudi .17HMR.

Celotno ponudbo Savage Arms si lahko ogledate tukaj.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top