Piknik članov foruma Strelec.si in ljubiteljev strelstva

Ob 10. obletnici obstoja foruma Strelec.si, kot osrednjega medija na področju strelstva v Sloveniji, smo se odločili, da to proslavimo na lep, prijateljski način in priredimo piknik, kot se spodobi.


Pridite 29.8.2015

od 15. ure dalje


Piknik bo organiziran ob strelišču Javor. Glej karto spodaj!

Za potrditev točne ure boste izvedeli tu in na forumu, na tem naslovu: https://www.strelec.si/forum/showthread.php?tid=14751

Vabljeni ste vsi strelci, tako člani foruma, kot vsi ostali. Pripeljete lahko tudi svoje boljše polovice ali prijatelje.

Za vse informacije me lahko kontaktirate na admin@strelec.si

žar_meso_marinada


Informativne predprijave

Zaradi lažje organizacije pobiramo informativne prijave. Prijava ni zavezujoča, potrebujemo le okvirno število ljudi in s tem povezano količino hrane in pijače.

Zato prosimo izpolnite spodnji obrazec, med opombe pa vpišite, če boste pripeljali zraven še koga. Prosimo, da se prijavite čim prej.


[contact-form to=’admin@strelec.si’ subject=’Prijava za piknik 29.8.2015′][contact-field label=’Ime in priimek’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Pridem na piknik’ type=’radio’ required=’1′ options=’zagotovo,mogoče,ne pridem’/][contact-field label=’Opombe’ type=’textarea’/][/contact-form]


Pot od Ljubljanske obvoznice do lokacije piknika


Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top