Pomagajte ohraniti obstoječe zakone in obdržati svoje orožje! Podpišite to PETICIJO.

Zdaj gre zares!

Če je kdaj čas za dvigniti glas za svoje pravice, je to zdaj. Prosimo podpišite peticijo proti evropski direktivi, katera bo drastično omejila posest in uporabo strelnega orožja. Športniki, lovci in zbiralci nismo nevarnost za okolico, kvečjemu obratno!

Cilj oblastnikov, da razoroži ljudstvo, se hitro udejanja. Kako so se takšne zablode končale v preteklosti, se lahko naučimo od velikih mojstrov manipulacije in kontrole – Adolfa, Josifa, Pol-a, Mao-a, Idi-ja, Kim-a in podobnih.

Do zdaj nismo ogrožali nikogar in tudi jutri ne bomo.

Pomagajte nam in =>  [button title=”Podpišite peticijo!” link=”https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership” new_tab=”yes” three_d=”yes” size=”large” color=”alizarin” animation=”bottom-to-top” animation_delay=”300″]

Prosim delite to na Facebooku, Twitterju, Google+ in kjerkoli drugje.

1 thought on “Pomagajte ohraniti obstoječe zakone in obdržati svoje orožje! Podpišite to PETICIJO.”

  1. Toni Ljubljanski

    Seveda podpišem. Kajti vsaj v Sloveniji rabimo slovensko verzijo NRA, kot jo poznajo v USA. Ko bi znalo biti tako hudo, da nam bo grozilo izumrtje zaradi iztrebljenja, bo slovenska “NRA” prav prišla.

    Nič ni narobe, če ima človek rad orožje in se ob tem ravna povsem skladno z zakoni in tudi splošno sprejetimi normami…kar športni strelci nedvoumno delamo.
    Spoštuj zakone in streljaj v tarče…to je pravi moto.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top