Adventure Menu, kot iz babičine kuhinje!

AdventureMenu obroki so idealni za potovanja, kampiranje, ribarjenje, lov in ostale aktivnosti v naravi. Največja prednost AdventureMenu hrane je priprava s tradicionalnim načinom kuhanja in sterilizacija obroka namesto dehidracije. Obrok lahko tako uživamo direktno iz vrečke, brez da bi bilo potrebno dodajati vodo, hkrati pa na takšen način ohranja okus, aromo in lastnosti sveže pripravljene hrane. Odlična hrana, ki resnično omogoča okusen in zdrav obrok kjerkoli, v kakršnih koli pogojih!

Velika prednost AdventureMenu obrokov je tudi dejstvo, da ga lahko pripravimo oziroma pogrejemo na več različnih načinov. Za razliko od ostalih primerljivih obrokov, ki imajo zaradi dehidrirane oblike samo en način priprave (ponavadi v priloženi vrečki, z uporabo grelnih kristalov), lahko AdventureMenu obroke pogrejemo na več načinov. Hrano lahko stresemo direktno na ponev, jo kar v vreči vržemo v vrelo vodo, ali pa vrečo postavimo na sonce, vroč motor avtomobila in še kam. Seveda pa AdventureMenu ponuja tudi bolj praktičen način priprave, ki je primeren za uporabo kjerkoli in kadarkoli. Pogrejemo ga namreč z uporabo Barocook grelca v grelni vreči. Takšna priprava traja 10-12 minut in omogoča, da med tem postorimo še kaj (nabiranje lesa, postavljanje šotora, čiščenje opreme in podobni opravki na terenu), saj obroka ne rabimo mešati in nadzirati. Hkrati pa ta način ne uporablja nobenih zunanjih potrebščin, tako da ne potrebujemo ognja, ki bi ugasnil, ali posode, ki bi jo bilo potrebno pomiti. Največja prednost grelcev pa je v lahkosti in kompaktnosti.

AdventureMenu ponuja več različnih menijev. Večina menijev je že naravno brez glutena kar služi lažji prebavi, na voljo pa so tudi vegetarijanski obroki. Trenutno je v ponudbi osem glavnih obrokov in sicer; goveji golaž s krompirjem, piščančja korma z rižem, srnin ragu s krompirjevimi svaljki, začinjeno meso z bulgur pšenico, svinjska rebra s krompirjem, svinjina s svaljki in zeljem, piščanec v divji omaki z rižem ter piščanec s fižolom in zelenjavo. Na izbiro sta tudi dva vegetarijanska menija (provansalska rižota z zelenjavo in tadoori kvinoja), dva različna paketa dodatne porcije mesa (puran s čebulo in svinjina s kumino) ter dva zajtrka (rižev narastek s slivami in kruhov narastek z jabolki in cimetom). Vsi glavni obroki vsebujejo 400 gramov, dodatne porcije mesa in zajtrk obroki pa 250 gramov jedi.

Več informacij najdete na forumu strelec – KLIK! ali na 365+ strani KLIK!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top