Pomoč in posredovanje pri podedovanem, najdenem, podarjenem orožju

Pozdravljeni,

od sedaj Strelec.si nudi tudi svetovanje in posredovanje laikom, ki so strelno orožje podedovali, dobili v dar, našli ali kako drugače prišli do njega, pa ne vedo točno kaj bi z njim počeli ali ne želijo imeti z njim opravka.

Večkrat pridemo v stik s posamezniki, ki se z orožjem sicer ne ukvarjajo, morda se ga bojijo, morda pa jih zanima, vendar ne vedo kako se lotiti procedure za pridobitev orožne listine ali morda orožje prodati in ne vedo kako in kje. Ne glede na to ali gre za lovsko, športno, varnostno ali zbirateljsko strelno orožje, ter ali je to sodobno ali starinsko orožje. Lahko gre za pištolo, revolver, puško, šibrenico, mitraljez, prednjačo ali karkoli drugega, tako delujoče kot nedelujoče.

Če ste strelno orožje:

  • podedovali,
  • našli,
  • dobili v dar,
  • ali kako drugače pridobili,

pa ne veste kaj z njim, ne glede ali si ga želite obdržati, ga popraviti, obnoviti ali ga morda prodati, vam lahko pomagamo.

Zato od zdaj nudi to storitev Strelec.si. Oglasite se na email admin@strelec.si in vaše vprašanje bo obravnavano hitro in popolnoma zaupno. Pomagali bomo z nasvetom kaj z orožjem storiti, kako urediti dokumentacijo, ga morda popraviti, kako in kje ga prodati in ga okvirno oceniti.

Nasvet je brezplačen, o morebitnem posredovanju ali drugih storitvah se dogovori vnaprej.

Za vsa vprašanja kliknite na spodnji gumb in nam pišite.

[button title=”Imam vprašanje glede ravnanja z orožjem” link=”https://www.strelec.si/informacije/posredovanje-pri-podedovanem-najdenem-ali-podarjenem-orozju/” new_tab=”no” icon=”hb-moon-question-5″ size=”large”]

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top