Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: Vodu Tactikal
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Admin nene pa zanima zakaj se je tema kompenzatorji zaklenila kakor hitro negdo napiše da pa mogoče le ni vse tako kot trdi Vodu evo zaklenjeno sedaj že v drugič. A ni forum zato da si kakšno iskušnjo izmenjamo saj tako še do besede ne moreš.
Sem mu samo povedal da tisti posnetek ni realen ostali pa da naj nardi SLO stran pa je že užaljen ja kam bomo tako prišli...in da ne bo spet zaklenjeno najboljši so tisti kompi in puške ki jih prodaja on zato vsi v VODU TACTICAL po robo in nikamor drugam...
Jabolko, najprej se prepričaj kaj pišeš, kot sem ti dokazal v štreni Kompenaztorji. Mislim, da štrena ni bila napisana v štreni ,, smešnice ali vici,, zato pričakujem, da ljudje ki komentirajo pišejo preverjene informacije in iz svojih izkušenj ne pa iz Youtube.

Kar si ti pisal ni izkušnja, ni niti pozitivna ali negativna pripomba ampak je provokacija, ker ne veš kaj pišeš, spet beri zgoraj kera puška in ker kaliber itd

Posnetek je naredila stranka in na njeno željo smo ga zmontirali in naredili in seveda za našo reklamo, tuki si noben ne zatiska oči.

Glede SLO strani sem ti itak napisal oz tisti, ki znajo Angleško bo znal prebrati iz naše strani zakaj ni v SLO, BIH, HR, NEM, AUS in katerem drugem jeziku. Če ne znaš Angleško pokliči pa ti rade volje na miren način obrazložim. (nauči se napisat Voodoo Tactical)

Res ne vem kje si prebral, da so najboljši Kompi in Puške, ki jih mi prodajamo, stranka bo tam kupila, kjer ji paše. Definitivno pa prodajamo preverjeno robo in ne samo od proizvajalca ampak tudi mi naredimo določene teste zato, da ko pride stranka ji vemo svetovati. Ker kakor najbrž že veš ni vsak kompenzator za vse namene, IPSC, IDPA, Miltiary, Police,..

Ne vem sicer tvojo starost ampak glede na izjave sem pričakoval, da uporabniki tega foruma so vsaj polnoletni.

In točno zaradi tega sem prosil, da se zakleni debata, ker taki kot si ti nimate početi kaj bolj produktivnega kot pa pisati oslarije na katere morem potem pisat obrazložitve.

LP vsem.

Gašper
mislm jabuk, pa kolk si ti sploh star? ;)

kva pa ti sploh veš o kompih B-)
Fantje, "jabolko" je glede svoje starosti že krepko v častivredni kategoriji "senior", tako da je že toliko prestreljal, da nas vsaj deset "povprečnežev" v vsej prihodnji strelki karieri zlepa ne prehiti.
In če se kdo spozna na kompenzatorje, se nanje spozna jabolko. Namreč jih izdeluje sam s postopkom elektroerozije, pa ne le en model temveč na desetine prototipov, dokler ne izpili končnega modela... In ni pomemben le dizajn kompenzatorja, temveč tudi material in kaljenje le tega...

Je pa res, da sem se na začetku udejstvovanja na strelskem forumu udaril z jabolkom, ki ima svojstven sarkazem, ki res zna biti precej zapleten. A dejstvo je, da je jabolko povsem prijazen možakar, kompenzatorji pa so njegova strast, zato tudi mene zanima jabolkova ocena kompenzatorja od Woodoo Tactical-a.

Sam pa imam kanadski kompenzator tipa "Crusader muzzle brake", ki jih ne izdelujejo in prodajajo več, in mi kar dobro služi na puški CZ858. Druga stvar pa je, da je glavna CZ858 manija že mimo, tako da smo se lastniki že opremili s takšnimi ali drugačnimi kompenzatorji. Kot sem omenil, imam kanadskega, večina ima jabolkove kompenzatorje, zatem češke Zendlove, mogoče ima kdo izraelski izdelek...

Osebno pa cenim vsakega, ki ima toliko poslovnega poguma da razširi ponudbo z alternativnimi izdelki, a kot sem omenil, je CZ858-manija že mimo...
Jst vidim v konkretnem primeru bolj problem, da kompenzator stane skoraj pol puške.
mimogrede, da ne bo pomote, sem prilepil smeške, če kdo ni videl :D
> Voodoo Tactical EU said:
> Jabolko, najprej se prepričaj kaj pišeš, kot sem ti dokazal v štreni Kompenaztorji. Mislim, da štrena ni bila napisana v štreni ,, smešnice ali vici,, zato pričakujem, da ljudje ki komentirajo pišejo preverjene informacije in iz svojih izkušenj ne pa iz Youtube.
>
> Kar si ti pisal ni izkušnja, ni niti pozitivna ali negativna pripomba ampak je provokacija, ker ne veš kaj pišeš, spet beri zgoraj kera puška in ker kaliber itd
>
> Posnetek je naredila stranka in na njeno željo smo ga zmontirali in naredili in seveda za našo reklamo, tuki si noben ne zatiska oči.
>
> Glede SLO strani sem ti itak napisal oz tisti, ki znajo Angleško bo znal prebrati iz naše strani zakaj ni v SLO, BIH, HR, NEM, AUS in katerem drugem jeziku. Če ne znaš Angleško pokliči pa ti rade volje na miren način obrazložim. (nauči se napisat Voodoo Tactical)
>
> Res ne vem kje si prebral, da so najboljši Kompi in Puške, ki jih mi prodajamo, stranka bo tam kupila, kjer ji paše. Definitivno pa prodajamo preverjeno robo in ne samo od proizvajalca ampak tudi mi naredimo določene teste zato, da ko pride stranka ji vemo svetovati. Ker kakor najbrž že veš ni vsak kompenzator za vse namene, IPSC, IDPA, Miltiary, Police,..
>
> Ne vem sicer tvojo starost ampak glede na izjave sem pričakoval, da uporabniki tega foruma so vsaj polnoletni.
>
> In točno zaradi tega sem prosil, da se zakleni debata, ker taki kot si ti nimate početi kaj bolj produktivnega kot pa pisati oslarije na katere morem potem pisat obrazložitve.
>
> LP vsem.
>
> Gašper
>
>
Oslarije pišeš sam zato še enkrat tisti posnetek NI REALEN IN PIKA. Lahko z njim zavajaš nekoga ki se v zadevo ne razume ma mene ne boš.
Mislim da ti pa ne znaš Slovensko saj mene obtožuješ neki za SLO stran, ko pa jo nisem nikjer z besedo omenu...pa kaj ti je človek
In ker nisem imel počet nič produktivnega sem danes naredil nekaj takega kar se pri tebi pač ne dobi...
Komp za švicarja z navojem M24X 0,75.
In to tako da se lahko original muha ki je mimogrede
prava umetnija takoj vrne na svoje mesto.
VODU TACTIKAL je zakon vsi tam kupovat.


Attached files [Image: fbe9f3ffe4fa1577d770a0b2d73213.jpg] [Image: 7fbc31c9fec1f7f21bca79e02f72cf.jpg]
> Uroš Palhartinger said:
> Fantje, "jabolko" je glede svoje starosti že krepko v častivredni kategoriji "senior", tako da je že toliko prestreljal, da nas vsaj deset "povprečnežev" v vsej prihodnji strelki karieri zlepa ne prehiti.
> In če se kdo spozna na kompenzatorje, se nanje spozna jabolko. Namreč jih izdeluje sam s postopkom elektroerozije, pa ne le en model temveč na desetine prototipov, dokler ne izpili končnega modela... In ni pomemben le dizajn kompenzatorja, temveč tudi material in kaljenje le tega...
>
> Je pa res, da sem se na začetku udejstvovanja na strelskem forumu udaril z jabolkom, ki ima svojstven sarkazem, ki res zna biti precej zapleten. A dejstvo je, da je jabolko povsem prijazen možakar, kompenzatorji pa so njegova strast, zato tudi mene zanima jabolkova ocena kompenzatorja od Woodoo Tactical-a.
>
> Sam pa imam kanadski kompenzator tipa "Crusader muzzle brake", ki jih ne izdelujejo in prodajajo več, in mi kar dobro služi na puški CZ858. Druga stvar pa je, da je glavna CZ858 manija že mimo, tako da smo se lastniki že opremili s takšnimi ali drugačnimi kompenzatorji. Kot sem omenil, imam kanadskega, večina ima jabolkove kompenzatorje, zatem češke Zendlove, mogoče ima kdo izraelski izdelek...
>
> Osebno pa cenim vsakega, ki ima toliko poslovnega poguma da razširi ponudbo z alternativnimi izdelki, a kot sem omenil, je CZ858-manija že mimo...

Uroš glede na to da sem imel čast ustreliti 7 nabojev 7,62 x39 z puško ADC ki jo je na
idpa tekmo v Črnem Kalu prinesel Vodu ti povem kot prvo puška je naredila dva zastoja od sedmih nabojev [obstajajo priče]da ne bo hude krvi naboj je zabilo navzdol tako da se je krogla naslonila na okvir in ni zdrsnila v cev Vodu je komentiral da je kriv okvir uporabljen je bil 10 strelni, kar se mi zdi sila neresno na predstavitev prinesti kaj takega ki ne dela ... uporabljen dvokomorni komp bi pa ocenu z 3 če so ocene od 1 do 5. Zakaj,zato ker ta naboj nujno rabi vsaj 3 komorni komp omenjeni dvokomorni ki ga prodaja Vodu je namreč premočno nakazal odsun desno navzgor.
Sam se z njim ubadam toliko časa da pika v optiki nakaže 5 centimetrski odskok puške navpično navzdol in to je tisto tapravo je pa res da takega kompa ni za kupit. Obstajajo
ampak v njih je vloženega dela in ur da boli glava uporabljajo jih pa strelci ki res vedo kaj hočejo je pa pmarijan [ki je mimogrede moj odvetnik na strelcu] lepo povedal saj vsi delajo samo eni še malo bolj...

Attached files [Image: f9d15a5f5843f25667b0356725077f.jpg]
Ja, verjamem da vsi kompenzatorji delujejo, samo eni malo bolj dobro... Jasno, smodnški plini udarijo v oviro spredaj (komore kompenzatorja), kar potisne puško naprej, s čimer se kompenzira naraven trzaj nazaj zaradi strela... A bistveno je, da so izpolnjeni tudi drugi pogoji, recimo da se kompenzira tudi poskok orožja iz smeri, za kar pa je potrebna prava oblika komor, njihov kot, razdalja med komorami, velikost komor, pa tudi material in kaljnenost le tega zaradi trpežnosti samega kompenzatorja. Menda so sovjeti naredili čuda veliko kompenzatorjev za svojo AK74 v kalibru 5,45x39, da so stabilizirali puško med full auto režimom streljanja.

Sicer pa ni vse kar se "našraufa" oz. kako drugače namesti na ustje cevi - kompenzator. Ločimu ščitnik ustja cevi, skrivalo plemenov, kompenzator, plinsko zavoro...
Ponavadi pa se "naprave" na koncih cevi pojavljajo v dveh funkcijah, npr. skrivalo plamenov-kompenzator, ali pa kompenzator-plinska zavora.

Glede spora pa rečem tole: Woodoo Tactical je na forumu ponudil svojo ponudbo, zato ne more pričakovati le hvale, pač je trčil ob komentar nekoga, ki ima ogromno praktičnih izkušenj ravno z razvijanjem in izdelavo kompenzatorjev v čuda verzijah za različna orožja in kalibre... Skratka, pri Woodoojevem kompenzatorju gre za svežo ponudbo kompenzatoraja, o eventuleni odločitvi za nakup pa naj obveljajo običajne tržne zakonitosti.
Trenutno sem na dopustu in foruma ne morem urejati niti gledati. Ko se vrnem, bom lahko karkoli uredil. Same desetke in alfe vam želim. ;)