Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: BALKANSKA LIGA 2013
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Balkanska liga 2013?

Se opravičujem Rajko,vendar te ne najdem na seznamu predvidenihn datumov za B.ligo za leto 2013.Ali mogoče organiziraš svojo ligo pod imenom Balkanska?

L.P.Boro

Datum
Liga
SDSS Balkanska
liga Mesto održavanja Organizator Naziv takmičenja
APRIL
14. 1. kolo --- Kruševac SD „Metak“
21. --- 1. kolo Danilovgrad SSM
MAJ
4. 2. kolo --- Trstenik SS „Trstenik“
11. --- 2. kolo Skopje, Kamnik MSSF Gran pri Skopje 2013
25. --- 3. kolo Slovenj Gradec ASZS
JUN
8. i 9. 3. kolo 4. kolo Užice, Zlatibor SK „Prvi partizan“ PPU Cup 2013
? --- 5. kolo Banja Luka, Manjača SK „Soko“
JUL
7. 4. kolo --- Miokovci
SEPTEMBAR
1. 5. kolo Kraljevo, Žiča
21 --- 6. kolo Slovenj Gradec ASZS
21. --- 7. kolo Bileća SK „Hercegovac“
OKTOBAR
12. 6. kolo --- Kragujevac, Sugubina SK „Kraguj“
? 7. kolo 8. kolo Batajnica SAJ Delta Kup 2013
NOVEMBAR
10. --- --- Kruševac Prvenstvo Srbije 2013
Last update: 15.05.2013.
Zakaj so vsa kola po dvakrat na sporedu ( primer: 14. april 1.kolo Kruševac in spet 1.kolo 21. april Danilovgrad itd. )? Se mogoče streljajo na eni lokaciji ene, na drugi lokaciji pa druge discipline in seštevek šteje za eno kolo? Se vodi vsak del lige, glede na discipline, posebej? Je mogoče drugi termin za isto kolo le rezevni?
Ne bom nič prizadet, če odgovora ne dobim ( tega sem že vajen ;) ).
357 ne spet provocirat

Če ima muzike ima kola koga briga če je 2x ali 3x prvo kolo
[]()http://www.youtube.com/watch?v=1QdYXk3bhF0
.357

Tokrat imaš srečo in ti odgovarjam,vendar se ne navadi preveč ,kajti nimam toliko časa,da bi bil tako aktiven kot ti na forumu.
Prvo kolo /dva datuma /-sklepam,da sta bila kandidata oba,vendar je bilo prvo kolo
v Danilovgradu.To najbrž pomeni,da bo Bileća pozneje.Lansko leto je bila s pomočjo nekaterih Slovencev na isti datum kot naše tekmovanje.Očitno nekaterim ne odgovarja,
da smo želeli v to ligo vnesti red.O trenutnem dogajanju na tej sceni pa pove dosti prispevek Mr.T-ja.

LP Boro
Hvala. Tudi ti ( kot sem jaz ) le domnevaš, da gre za rezervni termin...
Upam da bo naslednje leto v tekmah F klase drugace kot do sedaj ko se je streljalo po nekih jugo balkan pravilih k ne vem kdo se jih je spomnil! Pravila so jasna in nujno je da jih ce se ze gremo nekaj povzamemo v celoti skupaj z tarcami in daljavami! Drugace pa recimo temu B klasa ( balkan)! Najkrajsa razdalija za F klaso je 300 kar koli ze jardov ali metrov.
Ko se nekaj modelov prepucava kdo je pravi predstavnik neke Jugo lige bi bilo mogoce dobro da bi nekdo prevzel pravo F klaso v Sloveniji!
Andrej Fegus
Glede na to da je Muc že plačal F klaso bo vrjetno ASZS prevzel to akcijo. Balkanci se pa če že ne F klase lahko lotili B klase ali novo S klaso kjer puške ne smejo biti težje od 6kg in povečave ne več kot 12x ,pa nič enostrelek ,pa kalibr ne manjši od .240 torej skorej fabrški tacti in jagrcool
Raje bi videl da bi se vedno potekala tekmovanja po celi jugi kot do sedaj (veliko slovencev rado hodi pa teh tekmah kar je prav) toda po pravilih ki veljajo povsod za to! Nic neki novi kalibri in podlaganja v F Tr ter ostale pogruntavscine! Mogoce je bilo to potrebno v zacetki sedaj pa je nastopil cas da ce ze imenujemo F klasa to tudi izvajamo! Ce ne zaradi drugega za moznost primerjave rezultatov z tujino (beri ostali svet izven ex juge)!
Kdo bo pa to uskladil z drugimi drzavami -sosedami ja pa novo vprasanje , ki se ga mora lotiti novi predstavnik ( uradni) F klase v Sloveniji!!!
AF
Pozdravljeni,

za začetek so tu pravila za F-klaso od svetovne zveze.So v Angleščini vendar verjamem,da Vas večina to razume.V nekaterih segmentih se seveda razlikujejo od naših pravil,vendar se bomo drugo leto držali ISFRA-pravil.

http://icfra.com/page4.htm

Pozdrav,

Boro
Res?

Potem v F-Class open bremze ne bodo več dovoljene...

Pa scoring pa velikost tarč bo po pravilniku?
V open jih že tako nima veliko folke samo kaki magnumi FTR bo bolj tanko piskal .

Glede an to, da so zdaj predstavniki F klase v Sloveniji ni varante odstopat od pravil ,drugače je res brezveze biti član ICFRA
Tezava bo samo pri izvedbi ocenjevanja tarc na nacin oznacevanja zadetkov s strani pomocnika! Kam se bo pa skril? Tukaj bo treba malo prilagoditi zadevo. Tudi kot vem sta samo dva sighterja pol pa tekma in vsi imajo pod minuto za strel. Bomo videli! Itak me ne skrbi da bi veliko streljali cez 500m! Pa veter? Merilci vetra niso dovoljeni organizator pa zagotovi zastavice.
Dobr bi bilo ce bi ze razdalije in tarce ter opremo upostevali tudi ce kaksno malenkost prilagodimo Slo moznostim!
A