Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: ALU platnice
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdravljeni,

zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z alu platnicami za CZ 75 TS?
Seveda, na ipsc ju so te platnice prva stvar ki jo vsak zamenja , pa ne samo na ts tudi na šadovkah in navadnih 75 so identične in vseh barv...[no skori vsak]
Alu platnice so skoraj obvezne! :)
Nimata pojma, najboljše so original gumijaste, za TS ali Shadow.
No Tine as vidu, pojma nimava :))
Ma ja človk sprašuje za iskušnje z aluminijastimi in nič druzga, zdej najboljše so pa za enga te za druzga spet neki druzga, ma vidim da bo treba Maksonarja na eni iasc spravt v red [no poskušat] bi bil bolši izraz priznam na IPSCju ga ne morem[več] :[email protected]
Vidim, da bo očitno treba platnice menjat.

katere pa je treba zmontirati na TS-a?V CZ spletni trgovini imajo dolge in kratke?
V čem je razlika oz. zakaj?
Se dajo kupiti v Sloveniji ali samo preko spleta?
Ja pa za pivo Maxu ne bomo smel dat al kaj? ~O)
katere pa je treba zmontirati na TS-a?V CZ spletni trgovini imajo dolge in kratke? V čem je razlika oz. zakaj? Se dajo kupiti v Sloveniji ali samo preko spleta?


jaz sem jih kupil na češkem v Znojmu - tekma. Sem preveril na licu mesta na štantu če pašejo. Kar se pa dolžine tiče pa ne vem, pomoje dolge pridejo na ročaj brez unga lijaka za lažje vstavljanje nabojnikov...nej me nekdo popravi, ki ve kaj je finta. Dal sem 60 e, pri nas oz. na spletu so bistveno dražje!
Prav imaš ivan, kratke so za kombinacijo z lijakom in dolge brez. Pogi še vedno svetujem, da jih prej nekje probaš pred nakupom, ker v Sloveniji se je že izkazalo, da je vsa "elita" ugotovila, da so gumijaste na shadow bolša izbira, TS je sicer že v osnovi drugačna zaradi debelejšega ročaja ampak vseeno.

Alu platnice ti namreč ustvarijo praznino pod dlanjo, kar pomeni slabši oprijem pištole, hkrati pa ti povečajo možnost, da boš ponesreči aktiviral komande, pa tudi za šibko roko bo manj prostora na pištoli.