Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: izziv - zadeti tarčo na 1400m
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ja, eden od Italijanov mi je rekel da je streljal na tarčo velikosti cca. 30x60 cm na 1800m in zadel s tretjim šusom. Je pa res, da je bil kaliber 375 Cheytac. Malo razlike. ;)
Samo malenkost ,pribljižno primerljivo pokanju 1000m z 300win mag ;)

140$ 20 nabojev, da se ve kdo je car.
![](http://cheytac.com/wp-content/uploads/20...moBox2.jpg)

*ko bom velik si bom sestavli tako krepelo, ki ga bom potem mogoče počil enkrat letno.
Hja, oni imajo možnost pokat na svojem terenu do 2300m, kadar čjo. =P~
Bomo vidli če mulcu rata ;)

> Mato said:
> Tole je mal tkole kot da bi mulc, ki je prvič zmagal v fajtu v tretjem razredu razmišljal, da bi nalomil sosedovga mulca iz srednje šole. Lahk proba ampak rezultat je precej ponižujoč oz. ti ego postavi na pravo mesto.
>
> Dejstvo je, da imamo HUDE probleme zadevati na razdaljah do 600m kadar MALO (do 10kmh) pihne, dejstvo je tudi, da že sama "večna fizika" (beri vertikalna komponenta) predstavlja večini dokaj resen problem. Morda bi za naš ego najprej bili zadovoljni s 80% zadetkov prvega strela na razdaljo 600m in potem naredili še korak dalje. Pokuriti 50 komadov, da 2x zadaneš neki na 1000m+ in potem biti ves happy je pa stvar prvega odstavka tega posta...
>
>
> Dokler ni infrastrukture za REDNE vsaj enkrat mesečne treninge na 600m+ bo kako resno streljanje na 1km & Co ostalo zgolj teoretiziranje in trošenje municije tistih parkrat ko imamo to možnost.
> Mato said:

> Dokler ni infrastrukture za REDNE vsaj enkrat mesečne treninge na 600m+

razen če si jager in lahko pokaš s hriba na hrib v svojem lovišču, brez da te mori zaščita, pa varovanje pa jezni lokalci, pa...
:)
Upam na uspeh v vsakem primeru.Bi pa priporočil nekaj predhodnega treninga na tej razdalji .Potem mislim,da bo treba manj kot tri strele za zadetek /seveda ob enakih pogojih /.

Srečno :)
trazman nič ne obveščaš?
kapo dol
Še dvesto metrov pa malce večji gong pa bo
No, TRazman, kakšen komentar o cenzuri na lovskem forumu?

Pozdravljam odločitev o čiščenju teme. Ni da bi se dajali v zobe ali sankcije zaradi neprimerne izbire lokacij sicer všečnega preizkušanja lastnih sposobnosti in puške.
Žal forum Lov ne spremljam več, tema se je pa iz strelca izbrisala na mojo lastno željo ker početje ni v skladu z zakonom, na srečo je lov v skladu z zakonom, tako da se bom omejil le na odstrel divjadi.
Žal forum Lov ne spremljam večTomaž Ražman nisi edini :-D
> trazman said: Žal forum Lov ne spremljam več

Škoda vsake sekunde žalovanja... :)
Pages: 1 2