Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: NAJBOLJŠA TEKMA V SEZONI
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Glasujem za tekmo " TACTIC Bloke II-2014 "
LP BORO :)
TACTIC Bloke II - 2014 LP
Kaj, če bi toliko počakali z glasovanjem, da se sezona zaključi?

/:)

LP
Fajn bi bilo, ko bi bili znani kriteriji, po katerih se ocenjujejo tekme. Drugače je vse skupaj še ena bitka talentov...
> Orien said:
> Fajn bi bilo, ko bi bili znani kriteriji, po katerih se ocenjujejo tekme. Drugače je vse skupaj še ena bitka talentov...


To je pa jasno! Ocenjuje se kulinarična ponudba! Ali je organizator poskrbel za dovolj izdaten zajtrk? So ponudili tudi hladno in toplo predjed? Kakšna je bila izbira solat? Je bila pijača dovolj ohlajena? Kaj drugega bi pa še lahko ocenjevali?

B-)

LP
"Privilegij" za ocenjevanje naj bi bil dodeljen le nastopajočim. Zakaj pa ne? Vsi, ki smo si v preteklosti upali ( "iz fotelja" ) napisati ( zelo upravičeno ) kritiko na račun organizatorja, smo bili več ali manj označeni kot provokatorji...
> 357 said:
> "Privilegij" za ocenjevanje naj bi bil dodeljen le nastopajočim. Zakaj pa ne? Vsi, ki smo si v preteklosti upali ( "iz fotelja" ) napisati ( zelo upravičeno ) kritiko na račun organizatorja, smo bili več ali manj označeni kot provokatorji...


Očitno privilegij ocenjevanja oz. glasovanja ni rezerviran samo za nastopajoče, saj Borota ni bilo na " TACTIC Bloke II-2014 ", pa vseeno glasuje za to dirko. Zato dragi 357 ne počuti se omejen ;) , glasuj za katerokoli tekmovanje želiš. Dejstvo ali si se ga udeležil ali ne je pa itak povsem nepomembno.

LP
> glock34 said: Zato dragi 357 ne počuti se omejen ;) , glasuj za katerokoli tekmovanje želiš. Dejstvo ali si se ga udeležil ali ne je pa itak povsem nepomembno.

Tekmo je, v "eter", pohvalilo 9 udeležencev ( naj me kdo popravi, če sem se zmotil ). Glasovat **za** ne morem ( ni moje področje - v razpisu in objavljenih rezultatih pa nisem opazil nič posebnega ), da bi glasoval **proti** pa iz istega razloga ne morem in tudi nimam te možnosti. ;)
Namen o glasovanju je vsekakor dobra ideja!!
Drugo vprašanje koliko pa je bilo sploh tekem v sezoni.
glede tekme lahko samo povem da je bilo narejeno vse super .fantje delajo to kar drugi sanjajo da bi enkrat naredili. tako da vsak negativen komentar je vsaj za tiste ki smo bili tam brezvezen. dam pa vsakemu gajbo piva ki bo to stvar izvedel boljše .a gdo sprejme ponudbo!?
> mr.T said: koliko pa je bilo sploh tekem v sezoni.

"Tactic" dve, ostale pa so na "dnevnem redu" več ali manj vsako soboto ( vir: razpisi in objave rezultatov tu in na "privatni liniji" ;) ).
> 357 said:
ostale pa so na "dnevnem redu" več ali manj vsako soboto ( vir: razpisi in objave rezultatov tu in na "privatni liniji" ;) ).

hja, dolgocevnih tekem je bilo v letošnjem letu približno toliko kot je prstov na roki starega mizarskega mojstra...
> Kristian said:
>
> hja, dolgocevnih tekem je bilo v letošnjem letu približno toliko kot je prstov na roki starega mizarskega mojstra...


Benti rahga mojstra tišlarije, k ma več k tri prste na katerol roki >:) !

Prste preč od njega!

LP
Omenjeni "star mizarski mojster" ima vsaj/najmanj pet prstov na vsaki roki. Če štejemo štiri tekme BR-50 v disciplino dolgocevnega orožja ( ne vem, zakaj je ne bi ), 3-4 tekme v organizaciji "strele" in ravno toliko pod taktirko "veterana", je vse jasno.
3 strele, 5 veteranov, 3 balkani, 2 taktika, par treningov,...
Za nastrelat se je kar neki.. ;))
Spoštovani....vidim, da je debata zopet zašla v napačno smer,tukaj podpiram avtorja pod imenom...glock 34... vse skupaj je preuranjeno za neko ocenevanje tako, da borota tukaj ne podpiram in menim, da je tukaj malo provokacije nekdo, ki ni bil udeležen ali vsaj prisoten ne more po mojem mnenju dajati kakršne koli ocene. Bi pa ob enem pohvalil organizatorja za ves trud, ki so ga uložili v ta projekt, žal se ga nisem mogel udeležiti ker smo na ta datum imeli tudi mi strelsko tekmovanje...lep pozdrav vsem skupaj.
Kaj pa čemo , če so tekme objavljene drugje http://www.sk-strela.com/ ,letos so objave tekmovanj postale cela skivalnica vsak ima svoj forum ali pa se obvestila pošiljajo samo izbranim po sms ali e-mail
Ampak Stane Vizec pa baje vseeno vse ve in vidi....... B-)
Zelo korektno napisano Andrej, pa bi vseeno mr.T malo popravil, mi se pred nikomur ne skrivamo, naša stran je odprtega značaja, in smo do sedaj vse tekmovalce obveščali korektno brez kakršnih koli razlik. lp
Kaj pa vem kje je Stane bolj malo ga je slišat ,zdaj ko se samo še po balkanskih tekmah fura.
Pages: 1 2