Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: Brezplačna uporaba Postojnskega MK strelišča
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Podjetje REBEC d.o.o. obvešča vse športne strelce, da je, v času od meseca maja do avgusta 2015, vsak četrtek od 16:00 do 20:00 ure mogoče brezplačno koristiti strelišče za Sovičem, katerega lastnik in upravljalec je Strelsko društvo Postojna.

Vabljeni na postojnsko strelišče!
Clap
Hvala
Dobra novica. :)
Prvo uro nobene gneče - za nadaljevanje ne vem, ker sem odšel na drugo lokacijo ( gledat kelnarco :-D )
Pohvalno, da se je nekdo v tej državi spomnu kaj takega brez plačila da se ne pobira samo denar...
(14-05-2015, 22:55)Taurus_689 Napisal: [ -> ]Pohvalno, da se je nekdo v tej državi spomnu kaj takega brez plačila da se ne pobira samo denar...

tudi strelivo je treba nekje kupit... pa če si že lih v Postojni, le kam bi šel ponj? ;)
Pozdravljeni,

res lepa in pohvale vredna gesta . Me zanima a imate tudi kake mize za BR ?

LP Boro
(14-05-2015, 22:55)Taurus_689 Napisal: [ -> ]Pohvalno, da se je nekdo v tej državi spomnu kaj takega brez plačila da se ne pobira samo denar...

(15-05-2015, 06:47)Kristian Napisal: [ -> ]
(14-05-2015, 22:55)Taurus_689 Napisal: [ -> ]Pohvalno, da se je nekdo v tej državi spomnu kaj takega brez plačila da se ne pobira samo denar...

tudi strelivo je treba nekje kupit... pa če si že lih v Postojni, le kam bi šel ponj? ;)

Nihče pa v to ne sili in ne pogojuje...
seveda imaš prav. super je da je strelišče frej.

ampak kljub vsemu je brez streliva na strelišče it približno tako smiselno kot brez pimpeka na ohcet ;)
Saj to se razume, da je treba imeti strelivo s seboj!!! To se pa malo delate norca iz organizatorja, da bi še on nabavil strelivo oziroma priskrbel...
kdo pa pravi da se delam(o) norca iz organizatorja in kje sem rekel da bi moral kdo drug priskrbeti strelivo?

Čisto mimogrede, prejšnji torek so se, ob predstavnikih društev, mislim da vsi aktivni trgovci z orožjem včlanili v novo ustanovljeno Zvezo orožarjev Slovenije, kjer je prva naloga ureditev problematike športnih strelišč. Pri tem se bodo zavzemali, da bo zakonodaja ostala vsaj tako sproščena kot do sedaj.

Daj mi ti povej ali omenjeni poslovni subjektiu to počnejo iz neke Ghandijevske dobrote rekši "mi se bomo preklali na pol, da boste vi lahko pokali, kokr vam duša (in denarnica) da"... ali pa je v ozadnju tudi kakšen bolj materialen motiv?

(pa da ne bo pomote, toplo pozdravljam takšne in podobne iniciative, saj sem mnenja da bo edino na ta način (s prisotno ekonomsko motivacijo) zadeva imela vsaj teoretične možnosti...)
@Kristian - če te ni do zdaj nihče od organizatorjev tega projekta "ohladil", te bom poizkusil jaz, ki s tem nimam popolnoma nič, sem pa član SD Postojna, katerega last je to strelišče. 
Si v vabilu opazil, da moraš na strelišču kaj kupiti? Prosim za pošten odgovor.
ma fantje, ker očitno nihče ni prav zaspan da bi zehal in bil bolj odprte glave, bom tole narisal z barvicami...

nikjer ni bilo rečeno da je treba karkoli kupiti. Sploh je fajn, da lahko lokalci pridejo streljat zastonj. Tudi tisti, ki bi radi šparali, pa naj stane kar hoče, se bodo raje pripeljali npr. iz Ljubljane do Postojne in nazaj, kot pa da bi na Dolenjki plačali 10€. Vse lepo in prav, super, pohvalno in še kaj bi lakho napisali.

Za razliko od marsikoga na tem forumu razumem in podpiram, da imajo poslovni subjekti svojo motivacijo (samo ne mi lepo prosim nabijat da se to dogaja iz dobrote srca). Tako Rebec podpira določene tekme, klube in tako je tudi poskrbel da se strelišče odpre za rajo. Zato ker bomo pri njemu kupovali robo in strelivo. Upam da mu bo še dolgo šlo fajn in da bo še dolgo imel tako dobre cene.
Ali misliš da Optik Trade ponudi nagrade na tekmi zato ker bi ti iz dobrote srca rad dal kakšno nagrado ali pa s tem (predvsem/tudi) pomaga promociji in prodaji artiklov v ceniku? Enako tudi Hot Range ali pa Artek.

Pa še to... ker se slovenska strelska srenja, razen redkih izjem razen klobasanja ni sposobna zmeniti prav nič, ampak PRAV NIČ, je za lobiranje proti predlaganim spremembam zakonodaje glede orožja in strelišč s strani MNZ, verjetno ključnega pomena, da se bodo trgovci vključili v lobiranje. Konec koncev, če se bo zakonodaja zaostrila, bodo boleče občutili spremembo.

A je zdej kaj bolj jasno, da nimam prav nič proti  (ampak res prav nič proti) temu da nam trgovci pomagajo ustvarjati pogoje, kjer lahko porabljamo njihove artikle?
@Kristian - obstaja cenik najema strelišča. Plačaj najemnino in nas povabi na brezplačno nabijanje . Če boš med tem kaj prodal ( recimo eno ali več jadrnic  :-D  ), je popolnoma tvoja stvar...
Ne sam prehitro si šel na drugi sistem in bobu rečeš bob namesto, da bi se pretvarjal, slinil in v gostilni tiho pridušal (in širil naokoli potem "resnice" iz gostilne  kjer so še ostali kleni slovenčki dodali tihemu pridušanju)... Sploh pa mislim, da bi moral ponuditi nekaterim članom tu (za njihov in tvoj duševni mir) kako jadrnico (ne na rento ali djabe furo) z vsemi plačanimi stroški za privez za kake pet let, da bi dobil kak plusek in odobravanje (javno v gostilni bi te še vedno obirali :) ).Verjetno je na forumu precej uporabnikov "čang šlang" čaja glede na to, da ne vedo kaj je to termin reklama, prisotnost, prepoznavnost, dober glas itd... Posledično tudi izkazana nervoza in razdraženost ob namigovanju, da je od poteze morebiti obojestranska korist (to je tista podzavestna zadeva slovenčkov, ko lahko njihov ego preživi samo ob zavedanju, da imajo zgolj oni korist in ne še kdo, ker če ima še kdo se prec slabo počutijo)...

HAHAHA evo lej med mojim tipkanjem povsem naključno že padla omemba jadrnice - pa to ne moreš verjamet.
za ciljne skupine delamo podobne zadeve... vzpostavljamo okolje, v katerem naši sedanji (in potencialni) kupci lahko uživajo v naših produktih. To so zelo dobro organizirane dirke ali pa potepanja, ki se jih drugače ne moreš udeležiti. Seveda je stvar primerno dokumentirana in predstavljena kot taboljša stvar po piru v piksnah, ne zato ker bi to rad počel ali ker bi mi bilo dolgcajt čez vikend, ampak zato ker mi to poslovno koristi.

Eden od zadnjih je bil tale: http://seascapechallenge.com/ ali pa tale: http://www.duecento27.com/ pa seveda celotna sezona dirk v SLO: http://www.monocup.com/news/monocup-season-2015

Zato verjemite, zelo dobro razumem poteze trgovcev in jih toplo pozdravljam*.

* (razen kadar dajo nagrado za prvo mesto, ker sam trdim da zmagovalec dobi pokal, glavno nagrado pa moraš na rekreativnih tekmah žrebati - tega se tudi sami držimo)
Vsekakor je tole nabijanje pod povabilo čisto slovenceljsko. Saj tudi ostali vemo, da "there is no free lunch", ampak je vseeno pozitivna poteza brez pogojevanj. Bi bilo bolje, da napiše, "Pri nabavi nad 100 eur - ena ura strelišča brezplačno"? Bi bilo to bolj transparentno in sprejemljivejše? Jao... Shootme
Pozdravljeni ponovmo,
zanima me zakaj na tem forumu /drugih ne berem /vsi iščejo zaroto . A nebi bilo lepo ,da bi si vsak posameznik ustvaril svoje mnenje in ga zadržal zase . Vsiljevanje nečesa , v kar nismo sigurni se mi zdi primitivno in hinavsko . Nekdo je ponudil strelišče zastonj - aleluja - še so dobri ljudje .

LP Boro

P.S. Miz najbrž ni ?
Mize so a ne za BR ;)
Čez kakšen dan bom prilepil sliko notranjosti strelišča.
Še enkrat poudarjam, da pri tem nimam nič. Sem le član in ( zaenkrat še )  gospodar tega društva.
Jaz take poteze podpiram, saj nihče ne sili nikogar, da hodi tja zastonj streljat, niti ga ne sili, da si mora kupit strelivo. Negatven aspekt je pa, da tam lahko srečaš 357.
Pages: 1 2 3