Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: XDM ali ČZ 75 B OMEGA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Ne jo hodit šlatat..
Razkopljita jo in potem bosta vedela odgovor Mrgreen
(03-02-2016, 11:36)jabolko Napisal: [ -> ]
(03-02-2016, 10:02)Kristian Napisal: [ -> ]
(03-02-2016, 09:38)Barbapapa Napisal: [ -> ]IQ je obratnosorazmeren z egom
ne bo držalo, ker je mnogo takih, ki so kratki na obeh področjih...

Sam tega ne bo ne razumu ne priznal...trdi svoje pa če mu jih sto drugače pravi ne popusti, zdej pa poglej 
da ti tak model pride na neki vodstveni položaj...no sej resnici na ljubo so, zato pa smo tam kot smo.

Se strinjam...če bi bil jaz na vodstvenem položaju in vi pod mano se zadeva sigurno ne bi dobro končala. ker če nekoga nekaj vprašaš in dobiš en čist mim odgovor, nato se oglasi drugi,ki čisto izgubi nit pogovora,potem lahko rata točno to...kar imamo sedaj....sranje,nažalost. Pa čist brezveze.


(03-02-2016, 12:56)sandiruger Napisal: [ -> ]Tinček,pa kake so to pištole,ko jih pri 2k moraš razstavit v prafaktorje pa super kao delajo pol?
Razloži mi prosim kot nevednežu prosim?
Bom ti jaz pojasnu:
Sem kupoval prvi kos in se nisem mogu odločit ali rabljeno ali novo. Odločil sem se za novo, ker le tako imaš garancijo in veš kaj imaš. pri rabljeem kosu ne veš,kaj se je dogajalo z njim,razen če kupiš znan kos,pa še to ni 100% da je s kosom vse OK. In ker sem picajzlast po naravi,sem omego vrgu na prafaktorje do zadnjega pina in fedra in vseskupaj temeljito očistil ter nanovo namazal. Pač pri meni je tako,da failure is not an option in čiščenje kosa zame ne pomeni samo malo s krpico podrgnt od zunaj,dvakrat žlajfnt preko cevi in to je to.
In glede na tvoje vprašanje,moja odločitev po novem kosu, vsekakor ni bila napačna.
in tako se je spet nit debate izgubila.


(03-02-2016, 15:49)NooB Napisal: [ -> ]7,65 če boš dobro pogledal za nazaj, boš našel odgovor, kaj je po mojem mnenju slabse pri omegi kot pri navadni 75.... ampak prosim, brez zaljenja na osebni ravni..., ker z 2k ustreljenih susov nimas blage veze kako se kos obnese, oziroma je imas ravno toliko kot jaz, ki se omege nikol nisem v rokah drzal..... grem danes do Ivana, da mi jo da za prijet  Mrgreen

Ok, po tvojem mnenje je pri omegi proženje slabše kot pri "klasiki". V redu,to mnenje sprejmem. Ampak povej mi,a si kdaj streljal z omego,da lahko podaš tako mnenje? nima veze koliko sem jaz postreljal z omego,ne vem zakaj se vedno,ampak čisto vedno vpiknete v to,namesto,da bi spisali konkreten odgovor.A vam "starostam" gre res tuk na kurac, ko pride en rookie na sceno in poda svoje mnenje? Očitno že,ampak to ni kul za kvaliteto foruma.Če se že gremo o žalitvah....malce poglej nazaj,kdo je začel....in kdo je začel spraševati o postreljenih šusih ko sem zapisal svoje sume,kaj je šlo pri oni omegi narobe...Tulk o tem.

zdej pa se dejmo resno...
Resno, ok dejmo ...za žačetek bi namesto lastike 
poskusu z tem, bo koj bolje :))
Evo, še PA :)).[attachment=3830]
7,65br omega trigger sem prvič streljal ko ga še sploh ni bilo v 75 pištolah.... To proženje namreč izhaja iz P07 modela.... zdaj ti pa res ne bom več odpisal, ker nima smisla... sploh dokler trdiš, da je niti v rokah nisem držal....
Očitno je potekla debata o orožju, prepucavajte se na zasebnih sporočilih.
Pages: 1 2 3