Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: F class Kanada
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Bubidu, ti pa Bobi morata definitivno vec pisat na tem forumu. Je vsaj kej zabavnega za prebrat...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
(13-09-2017, 13:43)bubidu Napisal: [ -> ]No Boriči, na zezancijo si poskušal odgovoriti z resnim odgovorom, a ti je v tvojem prepoznavnem slogu spodletelo in napisal si zgolj še eno svojo humoresko. Pa pojdiva lepo po vrsti.
Etiketiranje, foušija, nakladanje. Cesar se je udeležil Svetovnega prvenstva IPSC, torej najbolj kredibilnega in zahtevnega tekmovanja v dinamičnem streljanju in dosegel v tovarniški skupini glede na njegove ambicije in pristop solidno uvrstitev, ni kaj reči, bravo. Resen uspeh vedno zasluži pohvalo. Očitno torej zgornje besede, ki si jih napisal, niso srž problema.
Če kot večkratni udeleženec raznih svetovnih prvenstev ne znaš pripotovati v Kanado z vso potrebno opremo po enem letu načrtovanja, ne moreš pričakovati drugega kot zezancijo.
Športni duh, ponos, sodelovanje v timu, v slogi je moč, skupaj zmoremo, so tipične Pahorjeve in Cerarjeve puhlice, oziroma puhlice vseh politikov, ki so ali skušajo priti na oblast in z njimi želijo svoje pretekle, sedanje in bodoče neuspehe zaradi lastne nesposobnosti ali preračunljivosti prevaliti na pleča ljudi češ, skupaj smo krivi ker vi ne znate stopiti skupaj pod našim modrim vodstvom in nas kar naprej kritizirate, namesto, da bi nas hvalili. Skratka to so puhlice za spuščanje megle za zakrivanje direktne odgovornosti.
Če to meglo odpihnemo in zadeve prenesemo na F class si za slabo stanje v tej disciplini neposredno odgovoren ti kot glavni predstavnik v Sloveniji. Seveda so še mnogo bolj krivi objektivni razlogi, kot je neobstoječa civilna infrastruktura za izvedbo kredibilnega tekmovanja, kajti na vojaških streliščih, ki so občasno na voljo v soboto od 9ih do 14ih in ob pomanjkanju želje in opreme organizatorjev za izvedbo resnega tekmovanja F class, so možne samo razne golaž, balkan ipd. tekme. Nekateri fantje tukaj na forumu vlagajo veliko energije in svojega časa, da bi v zakonodajo, ki se spreminja, vnesli pogoje, ki bi omogočili, da bi nekoč v prihodnosti morda lahko imeli infrastrukturo, ki bi omogočala F class tekmovanja. Tebe in ostalih "oračev ledine" nisem opazil med njimi, čeprav je ravno to osnovni pogoj za razvoj te discipline.To, da pa so sem in tja razne tuti fruti tekme, katerih en del se imenuje kao F class, je bilo lep začetek, ampak po recimo sedmih, osmih letih, pa to ni več razlog za trkanje po prsih, se ti ne zdi? Čudi me, da ti kot uradni predstavnik sploh dovoliš uporabo naziva F class za tekme ki niso striktno v skladu s pravili.(tole je bolj kot ne šalaMrgreen ) Se pa strinjam s tabo v eni stvari in sicer v tem, da je F class lep šport in lepo bi bilo če bi se pri nas lahko razvil v vsaj tako resno stvar kot je bil nekoč IPSC, ampak tam so zelo hitro zamenjali prvega glavnega predstavnika zveze, da se je potem stvar lahko razvila, kako mu je že bilo ime???
Da pa še sebe vržem na vago, pri začetkih IPSC sem bil mlad, entuziastičen, pripravljen pomagati, predvsem pa mi je to bil zgolj in samo hobi in od strelstva za razliko od tebe nikoli nisem iskal ali imel koristi ali zaslužka. Mlad nisem več, entuziastičen in pripravljen pomagati in vlagati svoj čas tudi ne, če pa bo kdaj v Sloveniji kredibilna F class liga bom z veseljem prišel in plačal pristopnino. Ampak predpogoj za to je rešitev problema številka ena, infrastruktura, kar pa ob predlagani zakonodaji postaja misija nemogoče.
Da zaključim. Če boš kdaj ti ali kdo drug spravil skupaj kaj kredibilnega boš vedno pohvaljen, če pa zavijaš pasji drek v celofan in ga prodajaš kot nekaj drugega, pa boš od mene vedno slišal brez dlake na jeziku, kaj to v resnici je.

P.s. O svojem famoznem potovanju v Kanado jih boš itak poslušal od mene vsakič ko se srečava še nadaljnjih pet let. Mrgreen
Dragi Uroš,

to da je Cesar dober strelec,ni dvoma.Ker ga vsakič omenjaš menim, da si njegov predstavnik za stike / ali pa je vzrok njegovo zastopstvo za Brownell ??/.Naj po tvoje razumem , da če si slabši kot Cesar si lahko predmet etiketiranja ,fovšije  in omalovaževanja ?Konec koncev dragi Uroš je bila naša ekipa 11 ,do sedaj najboljša brez tvoje pomoči in pomoči znalcev . Meni to zadostuje ,če pa si ti boljši -dobrodošel . 


Torej 4 mesece prej smo se dogovorili , da bi šli na s.p. / ne eno leto po tvojih informacijah /. Ker ti Uroš z rezultatom nisi bil zadovoljen se vprašam , kaj pa si naredil razen kritiziranja ,da bi bil boljši ? Nekateri se že 30 let in več trudimo ,da bi lahko kaj izboljšali v strelstvu / izven O.športa /ti pa še vedno kritiziraš . Za novo S.P. bomo tebe predlagali , da boš vse organizira in tekmoval / če ne bo deževalo seveda / in če boš boljši ti bomo vsi čestitali .

Vidim ,da si z mojim služenjem v strelstvu zelo obremenjen .Zato imam zate predlog : vse kar sem zaslužil  s strelstvom v 30 letih zamenjam za tvojo mesečno plačo .Teži te tudi moja " hitra zamenjava " ,ki je mimogrede trajala nekaj let .Zgodila se je 
z lobiranjem in etiketiranjem  ravno takrat ,ko sva z Peskom uredila financiranje  zveze . Do takrat je zveza delovala brez prihodkov -v naslednjem letu so novi predstavniki zapravili 10.000 DM . Tudi tega nisi vedel , ker si premlad . Mogoče pa bi bilo pametno vprašati pred trditvijo .Tvoj način me spominja na novodobne japije ,ki jih kot vidim pridno kopiraš . Za vsak zakaj obstaja zato ,vendar so tvoji nepotrjeni .

Na koncu  naj te seznanim , da sem IPSC , ki jo omenjaš  ustanovil sam z nekaj entuzijasti , v  njej izšolal   več kot 100 sodnikov , treniral prav tako nešteto strelcev , dosegel nekaj uspehov , pa zato nisem nobenega strelca kritiziral , sploh pa ne starejšega od sebe  / japiji/. Me pa zanima ,kakšen drek boš ti zavil z svojimi nekonstruktivnimi in nepreverjenimi kritikami .
Če ga boš nosil okoli , ga odloži pred svojimi vrati .

LP Boro[Image: mrgreen.gif]
Ja a ni STRELA sam ustanovil IPSC  Pray
Ne tist je bla EPPSZPS
Hahahaha, tvoje pisarije me vedno od srca nasmejejo, saj med drugim prikličejo cel kup spominov in anekdot iz starih časov. No, pa pojdiva spet lepo po vrsti. Cesarja dajem za primer, ker je ta hip edini, ki redno potuje z orožjem in strelivom z letalom na tekmovanja v tujino, torej ima te stvari v malem prstu. Ti pa si se zataknil že na letališču, ni kaj, sposoben organizator :) . Rezultate si začel prvi omenjati ti. Ja, vem, bili ste 11.od 11ih ekip na obstranski tekmi, ki ni štela za svetovno prvenstvo. Ampak se strinjam, to nima veze, če tega ne prodajaš kot zgodovinski uspeh. Štiri mesece?!? Na tvojo žalost imam predober spomin, ti sam si mi povedal, da nameravate iti v Kanado in bilo je kakšno leto nazaj ob temle času, pa to itak ni važno, tudi štirje dnevi so dovolj, da preveriš kaj in kako lahko potuješ. Kar se služenja v strelstvu tiče, ne hvala, me ne zanima in s tabo menjal nikakor ne bi, nimam namreč tako debele kože, ki je zato potrebna. :)) Kako si urejal financiranje zveze tudi vem, na tvojo žalost nisem dovolj mlad, da ne bi bil poleg od vsega začetka, ampak tvoj spomin je pač slab, verjetno so kriva leta. Ja, marsikaj si organiziral, ampak izpeljali smo pa mi, kot praviš, entuzijasti. Ko že ravno omenjaš sodnike, ki si jih izšolal, ja, spomnim se, ko si kot prvi t.i. range officer ipsc v Sloveniji na prvi tekmi ipsc leta 94 v Struževem narobe ocenjeval tarče:) . Kako vem, ker sem cel dan limal in pobiral tarče in ja, scalo je cel dan, kot še nadaljnjih štiri ali pet let na vsakokratnem državnem prvenstvu, ki ga je organiziral naš tedanji klub. Ja,ja, tvoj spomin je kratek. Ko že omenjaš japije, a to sploh še obstaja, a niso zdaj hipsterji ali nekaj takega? :) Tudi sam nisem na tekočem s tem, le zate vem, da si pravi balkanski šalabajzer, ampak to v pozitivnem smislu, le verjemi. Mrgreen
Bubidu in Boro! Predlagam da prideta na Javor in po treningu nadaljujeta z zajebavanjem kot vedno do sedaj, saj si bi kdo po tem pisanju mislil, da sta skregana.....
Hahaha, res je, kdor ne pozna scene, bi še res lahko tako mislil. Ampak Boro je kriv, odkar se je preselil z Brnčičeve nima nič časa in potem tukaj smetiva temo. :-D
Pages: 1 2 3 4 5