Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: 4. Kolo Lige Lapua
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
4. Kolo Lige Lapua bo potekalo v soboto 23.Sep na strelišču Ljubljana Dolenjska Cesta.

Pregled in tehtanje orožja od 8:30 dalje , pričetek prve serije ob 9:00 ,serije so 20 minutne. Tekmuje se v vseh kategorijah 2x po 25 strelov za oceno neomejeno število poizkusnih strelov. 

Kot vedno je za zaželjeno, da se tekmovalci strogo držijo pravilnika strelišča in upoštevajo vsa navodila sodnikov in organizatorja tekmovanja ter tako poskribijo za lastno varnost in varnost vseh prisotnih.

Obvezne predprijave , Prijave oddajte na ZS

Razpored bo objavljen po zaključku prijav v petek po 17h


LP

Matjaž 
SD Barje
imam vprašanje glede na to da je ena tekma odpadla ....ali bo nadomeščena in če NE BO ...koliko tekem bo potem štelo za skupen rezultat ?
(16-09-2017, 15:49)Amater Napisal: [ -> ]imam vprašanje glede na to da je ena tekma odpadla ....ali bo nadomeščena in če NE BO ...koliko tekem bo potem štelo za skupen rezultat ?

Tekma ,ki je odpadla ne bo nadomeščena tako, da bo za rezultat pač štela ena manj.
Pozdravljeni,
mene pa zanima kaj je z nagradami? Vsako leto so bile kar v redu nagrade ,zdaj nisem zasledil nobenega govora o tem . A Lapua ni več sponzor? Če ni dostojnega sponzorja tudi motivacija pade , se strinjate ? Upam ,da se motim .
LP
Letos ni bilo razpisane nagrade. Sponzorstvo Lapua je bilo sklenjeno do EP & SP  
Še vedno se žreba nagrade na vseh tekmah in nagrade do sedaj pa so bile nekjakratnik tisega kar je bilo v drugih ligah pa zaradi tega ni nič več ali manj tekmovalcev. 

Lapua sponzorstvo se bo v manjšem obsegu še nadaljvalo a ga bomo zelo vrjetno uporabili v novem projektu ,ki se bo začel naslednjo sezono.
Na žalost moram iz zdravstvenih razlogov odpovedat organizacijo tekme ,tako da ta odpade. Na žalost .