Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: BR liga Polzela 2019
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ker se letos na BR sceni ne organizira kaj dosti, sem se odločil da organiziramo ligo BR ki bo potekala na našem strelišču na Polzeli (koordinate https://goo.gl/maps/yKXGqk7xhZC2). Prvo kolo bo v soboto 29.06.2019 s pričetkom ob 8 uri. Za začetek bo samo ena kategorija Heavy Varmint, 2x po 25 strelov za oceno neomejeno število poizkusnih strelov, serije so 20 minutne. Ker imamo 6 miz so obvezne pred prijave, da se pripravi mikročasovnica. Prijave se zbirajo do četrtka 27.6.219 na zs ali email: info@sdpolzela.si. Na voljo bo tudi hladna pijača, za prva tri mesta pa bodo podeljene kolajne in praktične nagrade.

Vsak tekmovalec tekmuje na lastno odgovornost, zaželjeno je da se vsi tekmovalci strogo držijo reda na strelišča in upoštevajo vsa navodila sodnika in organizatorja tekmovanja.

Vabilo v prilogi.

Lep pozdrav!

Ribič Davor
SD Polzela
Clap  Clap   Clap
(19-06-2019, 23:53)trunkelj Napisal: [ -> ]Clap Thumbup

http://www.strelec.si/forum/uploads/29/1...ba7b49.pdf

Lp
Trunkelj

Hvala lepa,  Clap Thumbup
Za strelce ki bi želeli po tekmi osvežitev imamo v neposredni bližini(10km) olimpijski bazen http://turizem-prebold.com/index.php/spo...en-prebold, lahko pripeljete tudi vaše družine in se za čas tekme gredo kopati, celodnevna vstopnica za odrasle le 5 eur.
Pozdravljeni,
prijave podaljšujemo do jutri do 14 ure, trenutno prijavljenih 13 strelcev. Imeli bomo tudi swap corner, tako da če imate kaj odvečne strelske opreme prinesite morda se kaj zanimivega kupi ali proda.

Lep pozdrav!

Ribič Davor
SD Polzela
Prijave so zaključene, mikro časovnica v prilogi.

Lep pozdrav!

Ribič Davor
SD Polzela
Tekma Lige BR Polzela je za nami. 
Rezultati bodo objavljeni, pripenjam pa par fotk iz same tekme. Vzdušje je bilo super, tekmovalci odlični in huda konkurenca. Se vidimo

Fotke,:
Objavljam rezultate za 1. kolo BR lige Polzela 2019 in se zahvaljujem vsem tekmovalcem za udeležbo. Naslednje kolo se zaradi dopustov načrtuje konec avgusta ali začetek septembra, prav tako bomo v naslednjem kolu tekmovali v dveh disciplinah LV in HV.

Lep pozdrav!

Ribič Davor
SD Polzela
Še zmagovalci
BRAVO za odlično organiziran strelski dogodek, le tako naprej.
Clap Clap
šolski primer kako se organizira tekmo ....za v učbenike.... u nulo...
organizator in pomočniki  + 5

družba  fantastična

se vidimo v naslednjem kolu


Clap Clap Clap
Tudi iz moje strani vse pohvale organizatorju za "lepo" izpeljano tekmo.?