Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: nadaljevanje o poskusu uboja taksista in poskusu umora policista
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Treba se bo v dinamko spravit... cakam bozicnico ;)
Nismo bili zraven, možnih je več scenarijev, policista pa sta seveda napisala sebi v prid in v tem primeru edino pravilno. Najbrž ne bi napisala da si je eden med bežanjem pred napadalcem zvil gleženj, drugi pa ga komaj v drugo zadel, pa še to v nogo.
(09-07-2019, 10:14)mr.T Napisal: [ -> ]No ja , pri tem strelstvu je treba vpoštevat ,da se je to dogajalo na 2-4m in ni daleč od tega da prisloniš na nogo in stisneš. Dobr strelc pa policija je malo vrjetna kombinacija . Pa še to ne vemo kateri of obeh policistov si je zvil gležen pri strokovih prijemih podlage.
Ko je začel pištolo vleč iz futrole je bil pa koliko daleč?
(12-07-2019, 11:36)sash77 Napisal: [ -> ]Nismo bili zraven, možnih je več scenarijev, policista pa sta seveda napisala sebi v prid in v tem primeru edino pravilno. Najbrž ne bi napisala da si je eden med bežanjem pred napadalcem zvil gleženj, drugi pa ga komaj v drugo zadel, pa še to v nogo.
Poba,  mal več spoštovanja do drugih, pa malo manj važnosti, pa bo še kaj iz tebe. Kljub zarobljenim stereotipom  se ni treba posmehovat ljudem ki se za razliko od tebe znajdejo v realni situaciji in jo tudi povsem korektno obvladajo.
Pa tole kar je sash 77 napisal,bi znalo kar držat.Če upoštevamo,koliko traja šolanje za policista.(Seveda tu ne mislim na tistih 100 ali malo več zamaskiranih.)
Pages: 1 2