Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: ANKETA: Organiziranje protestov v LJ proti sprejetju spornih členov ZorO 2 zakona.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Torej v svojem postu navediti, če bi se na delovni dan udeležili mirnega shoda-protesta, ki bi trajal: 
Od 07:00h do 16:00h pred hramom demokracije "parlamentom" v Ljubljani in njegovi širši okolici.
Cilj protesta:
Sprejetje spornih členov novega zakona o orožju ZORO 2. Šikaniranje športnih strelcev ter imetnikov OL.
Enačenje z teroristi. Kršenje pridobljenih pravic, Kršenje ustave. Ukinitev mednarodno priznane strelske discipline IPSC.
Bodo že tisti, ki so bolj načitani od mene spisali manifest kaj je tisto, kar je zbralo strelsko srenjo Slovenskega strelstva.

Namen protesta: 
1.-Seznanjenje medijev celotne države kje tišči problem vseh legalnih imetnikov OL.
2.- blokada prometa okoli parlamenta in njegove širše okolice z miroljubnimi sprehodi preko cestišča kjer je označen prehod. 
3.- Audijo - zvočni manifest ter predstavitev lokalnim sprehajalcem zakaj smo se zbrali.

Torej interesentje podporniki, strelci z idejami podajte konstruktiven komentar ter koliko somišljenikov bi lahko pripeljali na proteste.

Moja št. je minimalno 10 ljudi.
Da te popravim... Ukinitev mednarodno priznanih strelskih disciplin.
(05-12-2019, 16:48)MarkB Napisal: [ -> ]Da te popravim... Ukinitev mednarodno priznanih strelskih disciplin.

?
Tako je ukinitev IPSC discipline...
jaz sem zraven
Pridem
Ja, pa na ves glas se bom drl, da bom vsaj enkrat "prišel na televizijo", če jo boste povabili snemat :)
Zakaj pa v delavnik dopoldan??? Da bo čim manj udeležencev?
(05-12-2019, 17:47)slavcr Napisal: [ -> ]Ja, pa na ves glas se bom drl, da bom vsaj enkrat "prišel na televizijo", če jo boste povabili snemat :)
Zakaj pa v delavnik dopoldan??? Da bo čim manj udeležencev?
Treba je blokirati promet okoli parlamenta že preden pridejo v službe vsi odgovorni. Dretje ter vpitje tja v tri krasne je brezpredmetno !!!

Parole kot so:
- MI NISMO TERORISTI SMO LEGALNI IMETNIKI OROŽJA
- IZBRIS MEDNARODNE PRIZNANE TEKMOVALNE DISCIPLINE IPSC je dokaz totalne nestrokovnosti in nepoznavanja športnega strelstva ter njegove zgodovine...

Torej pozitivne parole na transparentih itd...
Namen ozaveščanje ljudi, ki bodo prebrali oziroma videli poročila medijskih hiš.
Potrebno se je dogovoriti kaj bomo napisali na transparente kakšne bodo parole, ki jih bomo nosili.
Itd.. Še enkrat, pozitiva ter ozaveščanje.
Zakaj se protestira?
Kljub številnim dopisom ter predlogom strokovne javnosti pred sestavo novega zakona so birokrati dodali 3 sporne člene, ki so zelo škodljivi za Slovensko športno strelstvo...
Izhajajte iz tega.
Sledijo dodatni amandmaji k vardam da bo pokril še te paciente ki se pretvarjajo da so športni strelci vglavem pa bi bili radi na TV Hehehe
Jaz pridem. Pa mr.T je 'spot on'. Brez kamuflažni oblek. :))) Tudi mojo čepico s ščitkom raje tokrat pustim doma, pa čeprav ni rdeča. :P
Podpiram... Ampak brez podpore političnih strank in resne organizacije protesta.... Bo to izgledalo, kot tisti protest proti odstrelu volkov v avgustu... Majhna skupina ljudi, kateri so bili prikazani, kot največji čudaki v SLO... Seveda namen političnih strank, je da pride čimveč ljudi in pritegne medijsko pozornost, nič drugega... Politične stranke v SLO. pa se ne bodo otepale potornosti. :)
(05-12-2019, 18:55)mr.T Napisal: [ -> ]Sledijo dodatni amandmaji k vardam da bo pokril še te paciente ki se pretvarjajo da so športni strelci vglavem pa bi bili radi na TV Hehehe
Kaj mamo športni strelci z starčki, ki se z airsoft replikami igrajo mejne stražarje?
Nič! OFF TOPICK.
Če se zbere zadostno število podpornikov ideje in so pripravljeni rezkirati en dan svojega dopusta oziroma koristiti ure.
Doma izdelati transparente z dogovorjenimi parolami.
Prestopiti resno ter strokovno k predstavitvi problema, ki je nastal širši Slovenski javnosti.
Jaz se zavedam, da so posamezni novinarji, ki bi pozitivno poročali o strelstvu blokirani z strani urednikov ter odgovornih oseb na vrhu. Torej protest, demonstracija vseh prizadetih z namenom predstavitve problema pri sprejetju nove zakonodaje.
Jaz bom vzel dopust pa še kolega bi prišel ker je isto športni strelc.. sem pipravljen tudi naredit parolo, ki jo bom nosil.
Lepo prosim dejte premislit kaj počnete. Ta zakon ne bo vzel delavcem ali penzijonistom Euro, za kar bi bile demonstaricje uspešne. Ta zakon omejuje orožje kateremu širša javnost nasprotuje in vaše morebitno dejanje bodo samo mokre sanje vseh novinarjev rumenega tiska, kateri bodo na prvih straneh pisali na velike mastne naslove kot npr: Šiškotova varda protestira pred parlamentom za popolno svobodo orožja....
Dajte raje kontaktirat te kot so Mr.T, Krgolob, Kristjan in ostale kateri so sodelovali z pripravljalci zakona in pogledati kakšne možnosti so še na voljo, ter pomagati po najboljših močeh, da bo na koncu milejši zakon kot nam grozi.
Zapomnite si, da pri orožju bo vsaka demonstacija imela negativni učinek kar bo samo na roko zakonodajalcem.
Še enkrat vas prosim. Razmislite preden se odločite za takšen podvig. Verjamem, da naši strelci kateri so bližje parlamentu kot mi, bodo še pred in po sprejetju zakona aktivno delali na tem, da bomo mi še vedno lahko streljali, zato prosim ne delat neumnosti.
Oljnifilter Napisal:Lepo prosim dejte premislit kaj počnete. Ta zakon ne bo vzel delavcem ali penzijonistom Euro, za kar bi bile demonstaricje uspešne. Ta zakon omejuje orožje kateremu širša javnost nasprotuje in vaše morebitno dejanje bodo samo mokre sanje vseh novinarjev rumenega tiska, kateri bodo na prvih straneh pisali na velike mastne naslove kot npr: Šiškotova varda protestira pred parlamentom za popolno svobodo orožja....
Dajte raje kontaktirat te kot so Mr.T, Krgolob, Kristjan in ostale kateri so sodelovali z pripravljalci zakona in pogledati kakšne možnosti so še na voljo, ter pomagati po najboljših močeh, da bo na koncu milejši zakon kot nam grozi.
Zapomnite si, da pri orožju bo vsaka demonstacija imela negativni učinek kar bo samo na roko zakonodajalcem.
Še  enkrat vas prosim. Razmislite preden se odločite za takšen podvig. Verjamem, da naši strelci kateri so bližje parlamentu kot mi, bodo še pred in po sprejetju zakona aktivno delali na tem, da bomo mi še vedno lahko streljali, zato prosim ne delat neumnosti.

Točno tako, zadel si bistven problem posebej pri politično naravnanih novinarjih.
S takšnimi prijemi boste naredili bistveno več škode kot koristi, najhuje pri javnosti, ki itaq ni na strani posestnikov orožja in jih ne tolče po žepu.
Določila EU so pa itaq jasna, naši kimavci se pa temu nočejo ali ne upajo nasprotovat.
Kar se tiče raznih protestov: odvisno kdo je „pokrovitelj“. Če je to vladajoča politika in je v njenem interesu, bodo mediji prenesli pozitivne stvari, če ne, bodo negativne.
Primer: TV ekipa mainstrem medija se prerine med protestnike in brhka novinarka ne sprašuje o problematiki protesta, ampak (provokatorsko) sprašuje npr.: kaj menite o migrantih, ki nezakonito vstopajo čez mejo, ali: kaj menite o kriminalu migrantov, ali: bi dovolili, da se ogroženi prebivalci ob meji oborožijo.. itd. Nato bolj „nerodne“ odgovore v režiji obdelajo in na TV pride izdelek, ki popolnoma spremeni bistvo protesta ali prikaže udeležence protesta recimo kot Šiškove fane ali simpatizerje kakšne stranke.
Tako, kot je napisal Oljnifilter podpišem tudi jaz.
(05-12-2019, 18:55)mr.T Napisal: [ -> ]Sledijo dodatni amandmaji k vardam da bo pokril še te paciente ki se pretvarjajo da so športni strelci vglavem pa bi bili radi na TV Hehehe
Fantje,vsaka vam čast ,da se borite z mlini na veter,ampak zgleda,da vam voda vseeno vdira v hišo in bo hiša  kmalu polna vode.
Zato pustite še drugače razmišljajoče naj probajo,probamo,ker škodovat ne more,kot nekateri mislijo.
Jaz jih pripeljem cca 10.

In namesto ,da pridemo brezpogojno vsi, se zopet kregamo med sabo.Oni gor ,ki kreirajo zakone se pa smejijo.
Volvo a sploh še dvomiš? Poglej kdo ima proteste in za  kaj in se nič ne sprašujejo kaj bodo "drugi rekli"...

Skratka te naše "kolege solastnike" orožja je potrebno enostavno ignorirat so en obični irelevantni pasji prdec za katerega se nihče ne zmeni in nihče ne sekira. Brezvezne housenigger duše...


Vsekakor  se vidimo če uspete organizirat....
Napisal sem že večkrat.
Pa se bom ponovil še nekajkrat.

Napiše se manifest!
3 ali 4 točke, ki so sporne v predlogu novega zakona.

Ko je manifest dorečen z strani strelcev, ki vejo kaj je spornega posamezne skupine prijateljev, ki pridemo protestirat fotokopije delimo vsem, ki jih zanima za kaj protestiramo.
Prav tako so na transparente napisane parole kaj je narobe in kaj kritiziramo.
Sprintani so tudi nasveri vsem udeležencem. Ne podajamo lastnih mnenj o vardi ter migrantih to nima nikakeršne zveze z športnim strelstvom.

Še to me zanima zakaj mešate v športno strelstvo:
Šiškota ter Vardo?
Problem Evrope migante?

TO NIMA NIMA NIKAKERŠNE ZVEZE Z SPREJETJEM TREH DISKRIMINATORNIH ČLENOV V NOVEM ZAKONU O OROŽJU.
@J.S.Archer veliko sreče s protestom!

Jaz osebno niti približno ne maram trenutnega zakona in novi predlog je še slabši.
Pages: 1 2 3 4