Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: Odprti trening 03.07.2010
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vabilo na odprti trening.


SD Veteran Bloke in ASZS vabita vse zainteresirane strelce na odprti trening, ki bo dne 03.07.2010 od 10.00 do 15.00 ure na vojaškem strelskem poligonu Bloška Polica. Tip orožja, kalibri, št. porabljenih nabojev, merki ali kakšni drugi tehnični pogoji niso določeni, upoštevati je potrebno samo zahteve reda in varnosti, ki veljajo na strelišču, ter časovne intervale streljanja, ko bo potrebno vsa streljanja prekiniti zaradi menjave ali lepljenja zadetkov na tarčah, za kar pa je zadolžen vsak posamezni strelec za svojo tarčo.

Torej če imate kakšno orožje, s katerim si želite streljati, pa za to ni dovolj priložnosti (lovsko orožje, orožje z diopterskimi merki, MK pištola/revolver, šibrenica, BR puška,…), ali če želite samo malo potrenirati, si mogoče nastreliti/pristreliti orožje, optiko, pokazati prijatelju natančnost orožja,… ste vabljeni na odprti trening.

Znesek za plačilo udeležbe strelca na treningu je 10,00€, kateri se poravna ob prihodu na strelišče. Ob plačilu pripada strelcu set petih tarč po izbiri posameznika glede na trenutno zalogo organizatorja. Ob željeni pridobitvi novega seta petih tarč je potrebno za le tega doplačati 5,00€.

Hrana in pijača na treningu nista organizirani in je dolžan vsak posameznik za le-to poskrbeti sam.

V primeru slabega vremena bo trening odpovedan, strelci pa bodo o odpovedi treninga obveščeni najmanj en dan pred le-tem na vseslovenskem strelskem forumu strelec.si.

Vsa morebitna vprašanja, ki bi jih želeli zastaviti glede razpisanega vabila na odprti trening lahko pošljete na e-mail:

[email protected]

Strelski pozdrav!
Dodatek:

Odprti trening bo izveden v disciplinah natančnega streljanja in NE v dinamičnem/praktičnem streljanju (med izvajanjem streljanja se strelec ne premika v nobeni smeri, strelja pa samo na izključno tisto, oz. svojo tarčo, katera mu pripada - izjema bo lahko samo streljanje na železne platke z šibrenico), tarče bodo postavljene na klasičnih razdaljah, t.j. 300, 100, 50 in 25m.

Na treningu bo ponujena tudi možnost merjenja hitrosti izstrelkov na kronografu in sicer v času prisotnosti in po dogovoru z lastnikom le tega (poškodovanje/prestrelitev kronografa pomeni za povzročitelja plačilo sorazmerne cene popravila, oz. nakupa novega merilca hitrosti izstrelkov)!
Kronograf bo lastnik prinesel na strelišče po 11.00 uri, če imate kakšne tarče, na katere želite izrecno streljati (BR, lovske, F-class,...), si jih lahko strelci prinesete s seboj in jih uporabite.

Vreme bo tudi tokrat primerno za načrtovano izvedbo kvalitetnega strelskega treninga.

Strelski pozdrav!