Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: VABILO na odprto strelsko tekmovane-POKAL-BLED 2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Spoštovani tekmovalci...tokrat vas vabimo na...ODPRTO...strelsko tekmovanje za > POKAL BLED - 2011 < ki ga bomo izvedli na strelišču BOHINJSKA BELA z dnem: sobota 19.03.2011 s pričetkom ob 10.00 uri.
Tekmovanja se lahko udeležijo vsi, ki so pristaši preciznega streljanja, to so začetniki, amaterji ali pa profesionalci. Poskrbeli bomo, da bodo imeli vsi enake pogoje na strelni liniji.
Prosimo, da se na strelišču upošteva navodila organizatorja (in ostalih pooblaščenih oseb) red in disciplina kakor določa pravilnik strelišča zaradi naše osebne varnosti in vseh ostalih, ki se nahajajo na tem območju.

Tekmovalne discipline:

1.REVOLVER VK razdalja 25 m - streli 20 za oceno / probni niso omejeni
2.PIŠTOLA VK razdalja 25 m - streli 20 za oceno / probni niso omejeni

3.MK puška - optika razdalja 50 m - streli 20 za oceno / probni niso omejeni

4.Puška VK/VP razdalja 100 m - streli 20 za oceno / probni niso omejeni (dovoljeno : puške z RP in PAP delovanjem-diopter in ostale mehanske merilne naprave, prepovedano proženje z naprožilom (šneler).

5.OS puška - optika 100 m - streli 15 za oceno / probni niso omejeni (dovoljeno : puške z RP in PAP delovanjem kaliber ni omejen)

6. OS puška - optika 200 m - streli 10 za oceno / probni niso omejeni (dovoljeno : puške z RP in PAP delovanjem)

Pravila za dolgocevno orožje: dovoljen sprednji naslon, in podloženo kopito z blazino višina orožja ni omejena določi si jo vsak posameznik. Rokavica in jopič nista dovoljena.
Streljanje je omejeno na 30 min za vsako discipline. Obvezna zasčitna sredstva - očala in ušesna pokrivala. Orožje se na strelišču prenaša v embalaži prosimo, da to navodilo upoštevate.



LP Organizator SDVV
Spoštovani...na vabilu za tekmovanje POKAL BLED 2011 smo prestavili datum zaradi snega, ki je še ostal na tem delu strelišča tako, da bomo do našega datuma tekmovanja to uredeili. Hvala za vaše razumevanje, pa lep pozdrav vsem skupaj. >> LIGA EMONA -2011 <<
"strela" Napisal:Pravila za dolgocevno orožje: dovoljen sprednji naslon, in podloženo kopito z blazino višina orožja ni omejena določi si jo vsak posameznik. Rokavica in jopič nista dovoljena.

ali to pomeni, da se tudi MK in VK/VP strelja s podloženim kopitom?
S.Vizec tako kot je napisano, tokrat za spremembo, da bo za vse enako....in s tem pričakujemo, da bodo tekmovalci dosegli še boljše razultate kot do sedaj samo, da bodo temu primerne tudi vremenske razmere....športni pozdrav
Boris, načeloma lahko kot organizator določiš čisto vse kar hočeš, ni pa smiselno, niti preveč modro vsakič spreminjati pogoje tekme in način streljanja. Škoda, liga Emona je bila čisto zabavna tako kot je bila lani, z letošnjimi manevri glede pa priznam, da tako meni, kot pri kolegih resno kopni interes. Če pustimo organizacijske kikse glede burje ob strani opažamo da namesto čedalje več prostega streljanja, kjer je rezultat odvisen od strelca in ne toliko od orožja, ligo Emona peljete v smer podlaganja kopit in "izenačevanja" pogojev. Res škoda. Boljši rezultati? Bodimo no resni. Dejmo potem puške vpeti v šraufštok (in da bodo rezultati še boljsi tudi pištole) in prestavimo tarčo na 10m. Koliko veljajo taki rezulati pa ni treba prav dosti besed.
LP, Stane.
Stane lp....pod prvo te moram malce popravit verjetno nisi dovolj dosledno prebral vabilo...razpis je za odprto tekmovanje POKAL BLED 2011. Ta razpis je namenjen tudi tistim tekmovalcem, ki so začetniki na tem področju saj nimajo druge možnosti, da si pridobijo znanje predvsem v streljanju z dolgocevnim orožjem.
Pravila v ligi pa ostajajo enaka kod do sedaj, glede volje in interesa pa žal nimam upliva pač se trudimo kolikor je možno, da tekmovanje speljemo po začrtovanem planu.Ne smemo pa pozabiti, da smo tudi mi nekoč bili začetniki in smo zato tukaj, da pomagamo in svetujemo mlajši generaciji, ki stopa za nami in imajo željo po športnem streljanju.
Stane toliko za uvod, pa lepo pozdravljen.....

boris
SDVV Ljubljana vabi v soboto na odprto strelsko tekmovanje v Bohinjsko Belo za pokal BLED 2011. Upajmo na lepo vreme. LP do sobote.

org. SDVV
Spoštovani tekmovalci Lige Emona -2'011. Objava uradnih rezultatov sobotnega tekmovanja za POKAL BLED-2011.
Vremenski pogoji so bili odlični, prav tako razpoloženje tekmovalcev in ostalih povabljenih gostov.

Tekmovalne discipline:

REVOLVER VK:

1. ZLATKO KREFT - 179
2. IZTOK KRANJC - 175
3. DUŠAN SERAŽIN - 172
4. MIRKO ZALOKAR - 170
5. PETER SUŠNIK - 169
6. GREGOR KASTELIC - 165
7. LUKA CERAR - 160
8. SIMON BIZJAK - 158
9. DARJAN AVSEC - 152
10. CIRIL DRAŠLER - 150


PIŠTOLA VK:

1. BOJAN TERČIČ - 179
2. IZTOK KRANJC - 173
3. BRUNO PETROVIČ - 170
4. ZLATKO KREFT - 160
5. GREGA KASTELIC - 159
6. DUŠAN SERAŽIN - 158
7. PETER SUŠNIK - 157
8. ROBERT ŽOHAR - 155
9. LUKA CERAR - 153
10. DARJAN AVSEC - 150

PUŠKA MK - OPTIKA 50 m:

1. GREGOR KASTELIC - 185
2. ZLATKO KREFT - 184
3. MARKO STERLE - 180
4. VLADO BEZEK - 165
5. ROBERT ŽOHAR - 160
6. MIRKO ZALOKAR - 159
7. SIMON BIZJAK - 155
8. LUKA CE3RAR - 151
9. RESNIK BLAŽ - 150
10. CIRIL DRAŠLER - 147

PUŠKA VK-OPEN:

1. MARKO STERLE - 200 [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
2. ERVIN ČERNUTA - 198
3. BORIS ZAFRAN - 194
4. DUŠAN SERAŽIN - 190
5. ZLATKO KREFT - 187
6. JURIJ MIKLAVC - 185
7. VLADO BEZEK - 180
8. ANDREJ KOZMUS - 178
9. VINKO RESNIK - 175
10. BRUNO PETROVIČ -170

PUŠKA VK OPTIKA - 100 m

1. MARKO STERLE - 145
2. ZLATKO KREFT - 136
3. GREGA KASTELIC - 135
4. MIRKO ZALOKAR - 125
5. JURIJ MIKLAVC - 100

OSTROSTRELNA PUŠKA -200m

1. GREGOR BKASTELIC - 95
2. MARKO STERLE - 94***
3. ERVIN ČERNUTA - 94**
4. ZLATKO KREFT - 94*
5. MIRKO ZALOKAR - 85


Skupni ZMAGOVALEC tekmovanja je MARKO STERLE, ki je dosegel odličen rezultat v disciplini VP/VK-open.V imenu organizatorja mu čestitamo za njegov strelski dosežek. Prav tako velja tudi za vse ostale, ki ste se udeležili sobotnega tekmovanja v Bohinjski Beli.
Posebna POHVALA tudi naši Petri, ki je poskrbela za našo kulinariko, prav tako Bojanu, Petru, in Denisu za njihovo delo pri organizaciji tekmovanja.

LP.Organizator SDVV Ljubljana
uf, res odlični rezultati... lahko bi rekli pravi profesionalni...še posebej če pomislimo da je bila tekma namenjena začetnikom in amaterjem. Če prav pomislim je še dobro da so bili začetniki drugače bi več strelcev doseglo 200/200, tako pa sta samo dva nastrelila več kot 196, kar pa nekateri zmorejo tudi brez naslonov kopit...
Boris!
Mi prosim lahko razložiš po kakšnem ključu si izbral najboljšega strelca? Po rezultatih sodeč je najbolši strelec tega tekmovanja Zlatko Kreft. Če pa prevaga 200 tica v eni disciplini, da si najbolši potem so pa to res samo tvoja pravila. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Lep dan še naprej.
Capon..ne vem kako ti naj odgovorim na tvoje vprašanje..upam, da boš trokrat zadovoljen z mojim odgovorom..tokrat je bilo rečeno, da uradno tekmujemo samo z dolgocevnim orožjem in izračunaj kdo je najboljši.(Zlatko tej debati ni bil prisoten zaradi njegove zamudice, žal) To ni bila moja odločitev kot omenjaš v tvojem postu, temveč vseh nastopajočih tekmovalcev in celotnega vodstva. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_naughty.gif[/img]
Glede Kreftovih rezultatov, ki jih je dosegel v disciplini VK Revolver in Pištola je prejel pokale za njegov strelski uspeh.
LP Boris