Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: Osnutek pravil za precizno streljanje
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Torej minilo je kar nekaj časa v katerem sem uspel zbrati povratne informacije s strani nekaterih strelcev in zložiti pravila v neko berljivo in kolikor toliko prebavljivo obliko za nadaljnje komentiranje.

Rules of the game:

1. Pravila so priloga temu postu in so na voljo vsem (tudi ne uporabnikom foruma, stiskajte in dajte tistim, ki imajo interes pa foruma ne berejo).
2. Dajte stvari prebrati, premisliti no seveda lahko vse skupaj tudi ignorirate.
3. V kratkem bomo odprli poseben del foruma kjer bo mogoče moderirano zbirati predloge in komentarje. Ta del bo strukturiran tako, da bo omogočal podajanje predlogov za glasovanje in odprto diskusijo glede bedarij, neumnosti, potrebnih popravkih egocentrizmu in še čem, kar vas bo motilo okoli tega.
4. Podajanje predlogov, z namenom urejenega komuniciranja v tem delu bo sistem sledeč: a)ime teme oz. posta se bo nanašalo na zaporedno številko pravila (kazalo) in po potrebi tudi odstavek --1.1.10 Strelske kategorije odstavek 2
b) Željeno spremembo boste napisali tako, da boste obstoječe besedilo quotali (Quote v urejevalniku teksta) in spodaj pripisali svoje nadomestno besedilo in po potrebi kot P.S.: svojo argumentacijo zakaj mislite, da bi morala biti sprememba taka
c) komentiranje posameznega predloga bo potekalo tako, da boste v primeru strinjanja napisali "nick predlagatelja" +1 v kolikor nimate komentarja in se strinjate ali pa naredili tako kot je naredil originalni predlagatelj z navodili iz točke b), skratka ne boste odpirali nove teme za 1.1.10 ampak spodaj pisali ali 357/kdorkoli +1 ali pa "quote originalen text" vaša sprememba in zakaj.

5. Vzporedno boste lahko v drugih delih foruma na dolgo in široko razpredali o vsebini in kaj in kako bi moralo biti
6. Predloge z dosti podpore bom dal na glasovanje, kjer bodo zainteresirani odločali o finalni verziji določene točke.
7. Ob odprtju foruma bom tudi dal en vzorec, da boste videli obliko kako naj predlogi zgledajo.


Prosim za upoštevanje pravil izključno zato, da bo vse skupaj bolj pregledno in da bo končna verzija resnično to kar večina ljudi želi.


lp&Hvala!!


PS: Morebitne slovnične in pravopisne in logične napake seveda sporočajte posebej v ta namen odprti temi, ko bo seveda to urejeno.

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/658_...5badf0.pdf (1.4 MB)Â