Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: Zimska liga Alpe/Adria 2011/2012
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdravljeni!

Vabljeni na strelsko tekmovanje z VK kratkocevnim orožjem (pištola, revolver), ki bo organizirano dne 05.11.2011 s pričetkom ob 08.00 uri v Vojašnici CU Vipava. Tekmovanje bo prvo izmed sklopa sedmih organiziranih v Zimsko Ligo.

Za zmagovalca mnogoboja (obvezna udeležba v obeh razpisanih disciplinah na vsaj šestih od sedem organiziranih tekem) je predvidena nagrada en kos kratkocevnega orožja v vrednosti cca 250€!

Podrobnosti in pogoji udeležbe v strelskih tekmovanjih za Zimsko ligo so obrazloženi v vabilu, ki je tudi priponka tega obvestila:

[attachment=0]Zimska Liga Alpe-Adria 2011-2012 - vabilo.pdf[/attachment]

Vprašanja ali predprijave na tekmovanje lahko pošljete na naš e-mail naslov: [email protected]

Strelski pozdrav - Team A/A

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/2747...6f6625.pdf (250.3 KB)Â
Prednost zimske lige je v tem, da vreme ne upliva na potek tekmovanja. Strelišče je ogrevano. [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/qleft6.gif[/img]
Bilo je nekaj vprašanj poslanih na e-mail: [email protected] , pa bom napisal odgovor, oz. obrazložitev tukaj:

Tisti, ki se na posamezno tekmovanje Zimske lige Alpe-Adria 2011/2012 predprijavi (ali ekipa), lahko izbira tudi približno uro, kdaj bi prišli tekmovat (uro potrdi organizator v povratnem e-mailu, ker se je potrebno uskladiti z trenutno rezerviranimi termini že predprijavljenih tekmovalcev). Naenkrat lahko streljajo štirje tekmovalci!
Odlično - lepo da ste to skombinirali, upam da bo tud MK kdaj pa kdaj zraven
Bomo v mrazu imel saj kje pokat.
upam da bote zadevo bolj popestrili kot nekateri, ki so nasitili ta prostor
Vidimo se - obetavno [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/slam.gif[/img]
Pozdravljen,
zanimanje za streljanje s MK je veliko.
Ta teden se bo sestal UO ALPEADRIA, in če bo mogoče, bomo omogočili tudi mali kaliber.
Tekmovalo se bo pištola in revolver v MK pod istimi pogoji kot VK.
Sproti Vas bomo obveščali o spremembah.

TIM AA
"Zeuss": Dogovorili smo se, da počakamo do prve tekme, ki bo to soboto 05.11.2011 v vojašnici CU Vipava, na zaprtem situacijskem filmskem strelišču, pa se potem odločimo na podlagi številčnost obiska. Če bomo časovno zapolnili termin na strelišču (kateri nam je bil dan v uporabo) z razpisanima trenutnima dvema disciplinama, potem ne moremo dodat še MK (čeprav je za streljanje z kratkocevnim orožjem tega kalibra po naših dosedanjih podatkih res ogromno zanimanja), ker se nam preprosto časovno ne izide, tako da trenutno ne vemo, kolikšen bo obisk. Glede na trenutno časovnico lahko spravimo skozi cca 50 strelcev (če bi vsi streljali v obeh razpisanih disciplinah).
Tudi če se odločimo, da dodamo MK (pištola & revolver), v nobenem primeru ne bo to vplivalo na že obstoječi pravilnik, ki smo ga objavili, saj bo tekmovanje v posamezni MK strelski disciplini štelo posebej.

Da boste dobili približno predstavo, kako izgleda strelišče, kjer bomo to soboto organizirali strelsko tekmovanje z VK kratkocevnim orožjem, vam prilagam eno fotografijo strelišča.

[attachment=0]Filmsko strelišče CU Vipava.JPG[/attachment]

Na fotografiji je sicer situacijska projekcija na platno za streljanje na film, vendar bodo v našem primeru klasične pištolske tarče, strelišče je pa zaprto, premik tarč je avtomatiziran, prostor pa je prezračevan, ogrevan in primerno razsvetljen za klasično streljanje na papirnate tarče na razdaljah do 25m!

Vabljeni.

Strelski pozdrav:
Team Alpe-Adria

Attached files [Image: 2747_075bb4158e91071ffe85d5c66aca1976.JPG]
Hm [img]{SMILIES_PATH}/eusa_think.gif[/img] - za soboto je v Vipavi napovedan dež in veter z močjo 10-30km/h:

[url="http://vreme.zurnal24.si/slovenija/primorska/vipava/"]http://vreme.zurnal24.si/slovenija/primorska/vipava/[/url]

...še dobro, da je naše tekmovanje v zaprtem, ogrevanem, dobro prezračevanem strelišču v prostorih, oz. objektu znotraj Vojašnice v Vipavi... [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_dance.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/new_2gunsfiring_v1.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img]
Hvala bogu da ste organizirali tekme v zaprtih prostorih,
saj se mi ne ljub prevozit 170 km pa da pride do odpovedi
tekme. Hvala organizatorju - upam da bo tud uspešno.
Zima pa bo kr dolga.
Evo - ena fotka iz sobotne tekme:

[attachment=0]P1010115.JPG[/attachment]

Attached files [Image: 282_465a93d40eca0482be51213a6517293a.JPG]